Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurtujące pytanie

wargi sromowe większe

Polecane posty

Gość Anorea
wy zartujecie a ja temat wziela na powaznie ide spac, jutro sie posmieje :)

anorea ma po prostu anoreksje. ludzie z tym schorzeniem miedzy innymi boja sie seksualnosci i dlatego+ uciekają w odchudzanie.. zeby dalej byc dzieckiem i nie być atrakcyjnym dla plci przeciwnej... podobno takie sa podswiadome powódki :D Kmitzitz.. czemu piszesz sam do siebie zmieniając niki?

Gość ja schudłam
haha, zgadzam sie, uwielbiam jądra :D są pocieszne, że się tak wyrażę :)

Gość Anorea
nie a czemu? bo mi sie podoba kobiecy bioust? Podoba mi sie bo jest cudny, oczywiscie pod warunkiem ze jedrny i piekny, i nie za duzy

Gość ja schudłam
tej, husky, a ty przypadkiem nie pisałas kiedys ze studiujesz psychologie?

kobiety sie za bardzo przejmuja swoim wyglądem :(

Gość Anorea
Bo ja na przykład nosze stanik AA45 i mam wielki problem z kupnem. Taki model z wklęsłymi miseczkami.

Gość Anorea
nie mam anoreksji, po prostu chce byc chuda i chyba sie troche zapedzilam, boje sie tez niezdrowego jedzenia, wrecz panicznie, no i lubie wygladac jak dzieciak, to prawda, wkurzaja mnie sliniacy sie faceci, bleh

Gość Anorea
a po co sie ktos pode mnie podszywa, to nie rozumiem, ja mam biust w porzadku, wklesly to ty masz umysl, jesli w ogole :)

tak studiuje. i to ze bede beznadziejną "psycholożką" też już mnie kafeterianie zdązyli oswiecic :D

anorea, nie masz anoreksji jak napisałas, a potem podałas wszystkie jej objawy :D

Gość Anorea
psychologia jest super, ale ja marze o psychiatrii, wylecze wszyskich chorych z kafeterii :P

wklesle miseczki??? dobry podszyw!!!! :P:P Husky.....rozdwojenie jazni :D Husky....wytlumacz kolezance ze wszystko co piekne nie jest nam obce i vice-wersa......czy tam cus....:P

Gość Anorea
Za to cipkę mam wypukłą. I móżdżek też troche sterczy.

psychiatrą? 6 lat medycyny jak dobrze pojdzie i potem robienie specjalizacji.. mam kumpla psychiatrę. dopiero w wieku 33 lat jest stricte psychiatrą psychiatrą :D

Gość Anorea
nie nie nie wkurzaja mnie goscie startujacy do mnie, jak bede chciala to sobie poszukam faceta a nie zeby mi sie gałgany narzucały, spadówa ode mnie śmiecie fujarkowe ;) boje sie niezdrowej zywnosci, to jest faktycznie chore ale chyba mi to na zdrowie wyjdzie? jem, nie boje sie jesc, po prostu mi sie nie chce jem zdrowo, jesli juz, no i chyba za malo, wiec postaram sie to zmienic moze to przejsciowe? moze zoladek nie potrzebuje zywnosci bo sie skurczyl, ludzie maja operacje, gdzie zmniejsza im sie zoladek i zyja ja to zrobilam naturalnie i jeszcze przed klopotem, boje sie ze gdybym nie przeszla na diete to dzis moglabym wazyc juz nie 55 kg a wiecej lepiej sie pilnowac nie cierpie tez okresu, podobno zdrowa kobieta nie miesiaczkuje, czytalam taki jebitny artykul na wegetarianskiej stronie, polecam ;D

kmitzitz nic jej nie wyjadnie, bo tez uwazam, ze tzipka wygląda paskudnie i moglaby być ladniejsza :(

Gość Anorea
Mnie sie nie spieszy, moge sie uczyc cale zycie, to najfajniejsza dziedzina zycia

Gość ja schudłam
33? hm. a ty husky wiesz ze zeby zostac psychoterapeutka to tez studia nie wystarcza :P jak sie zepniesz to do 28 roku zycia zdarzysz :P

anorea no i dalej wypisujesz tutaj książkowe mysli anorektyczki o.O masz ratzję, wyjdzie Ci to na zdrowie... schudniesz jeszcze 10 kg i baju baaaaj

Gość Anorea
E tam, sa ladne i brzydkie pipki, to jak z biustem i chyba cala reszta

ja schudlam - bez urazy oczywiscie, ale to mnie u ludzi denerwuje. dlaczego jak studiuję psychologię kazdy wychodzi z zalozenia, ze chce czy tam bede psychoterapeutka?? a nigdy w zyciu nie bede sie z pacjentami użerać. naszczescie jest duzo innych mozliwosci po psycho

anorea, ale ja nie mowie o tym czy sa brzydkie i ladne.. kwestia gustu. kto co lubi.... ale tzipka ogólnie u ludzi wygląda paskudnie :o nawet ta najladniejsza bedzie miala te mniejsze wargi sromowe wyglądające jak podroby konserwowe czy inne mięso :o

Gość Anorea
Oj tam, jak skończysz studia to porozmawiamy :P Poza tym dzięki temu odpada też problem z owłosieniem - włosy wypadają garściami, i nie trzeba juz sie golic. a włosy sa takie niekobiece przeciez. dzieki diecie czuje sie lekka jak motylek i kobieca :P

Gość Anorea
znam pewna osobe z anoreksja, panicznie boi sie jedzenia, jak cos wmuci to zwraca, liczy kalorie, w ogole cale jej zycie wokol tego sie kreci, mnie nazywaja anora a ja mam mase innych zajec a nie liczenie kalorii, nigdy nie liczylam w sumie, jedyne co to spr ile bialka jem dziennie i jakiech wegli sie nie tykac oraz ktore tluszcze sa warte uwagi, nie wiem ... na pewno nie bede chudnac wiecej, nawet mysle dobic kiedys do 45, chyab waga juz stoi, jest taki moment, ze jak juz nie ma z czego chudnac to sie stoi

no jak uważasz... skoncze psychologie, ok... nie bierz pod uwagę w ogóle faktu, ze sama z anoreksja się meczylam 4 lata :)

Gość ja schudłam
no bo napisałaś ze kolega psychiatra jest dopiero po 30 psychiatra pełna geba. sorry, ale ja uwazam ze psycholog jest psychologiem dopiero jak ma pojecie o psychoterapii :P na razie moge sie niestety poszczycic tylko tym pierwszym, tzn psychologia i nieustannie towarzyszy mi wrazenie ze gówno wiem :P ;)

w pewnym momencie to waga nie spada, bo sie juz umiera :D różne sa oblicza anoreksji... ale jak uwazasz, ja sie przeciez kłócic nie będę :D przeciez to twoje zycie i gowno mi do tego. z mojej strony konietz tematu. ps: a w pewnym momencie to sie taki mysi meszek pojawia na ciele od utraty wagi.

Gość Anorea
03:15 - znowu podszyw, ale po co? wlosy mam, i to geste, takze jak wypadnie mi polowa to bede zadowolona:P minusem jest bezsennosc, jak widac, nic wiecej gdybys podszywie jadla tyle warzyw i owocow i innych zdrowych rzeczy to bys takich glupot nie wypisywał/a