Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek35

chce się rozwiesć...

Polecane posty

Gość marek35

Chce się rozwieść z moją żoną. Krótko opisze moją sytuacje. Jesteśmy po ślubie już 7 lat i mamy pięcioletnie bliźniaczki. Żona zdradziłam mnie będąc na początku ciąży, no, ale ja jej wybaczyłem, dużo pracowałem więc nie zajmowałem się nią zrozumiałem. Na początku żona o siebie dbała, była naprawdę atrakcyjną kobietą, często moi koledzy się za nią oglądali. Po urodzeniu naszych bliźniaczek kompletna metamorfoza. Przestała o siebie dbać, nie mówię tu o kosmetyczce, zaczęła się kąpać raz w tygodniu, tłuste, brudne włosy, ciągle oszczędzała, nawet ubrania używane kupowała bo było jej szkoda. Zrozumiałbym gdy nas na to nie było stać ale ja dobrze zarabiam więc nie musi oszczędzać. Przestała dbać o dom. Zrobi jakiś obiad, nie pozmywa, dzieciaki gonią po całym domu, nie pościelone. Skoro już siedzi z tymi dziecmi to coś może koło siebie zrobić. Szlak mnie trafia jak wracam z pracy a tu nawet porządnego obiadu nie ma- i widok jej przed TV z brudną twarzą po obiedzie. Nasze dzieci potrafią cały dzień chodzić w piżamie, zresztą tak jak ona. Teraz dętego doszła teściowa, która się do nas przeprowadziła, bo jej najstarsza córka nie ma czasu się nia opiekować a przepisała jej cały dom. No cóz zgodziłem się dla świetego spokoju- więc do siedzenia na kanapie przed TV przyłączyła się i ona. Nie wiem czemu ale ja potrafię o siebie zadbać, nie jestem jakims narcyzem ale mam więcej kosmetyków niż moja małżonka- bo jej mudło wystarczy. Głównym problemem mojej żony jest szukanie sklepu z tańszym masłem czy chlebem. A co za tym idzie nie miałem ochoty na stosunki z małżonką, mimo iż miałem takie potrzeby, zabrzmi to brzydko, ale na myśl o stosunku z nią miałem mdłości: tęga, brudna , dysząca. Zacząłem więcej czasu spędzać z znajomymi, głównie spotykałem się z kolegą duzo młodszym i jego narzeczoną- 22 letnią studentką. Pracujemy w firmie międzynarodowej i była możliwość abym pracował w naszej firmie za granicą, jednak ja zrezygnowałem, bo żona, dzieci. Tak stanowisko to zajął mój kolega. Ale ja nie zaprzestałem spotykać się z jego narzeczoną. Czasami po prostu przychodziłem tak na kawę, i wspólnie umówiliśmy się na sex. Tak wyda to się dziwne ale pewnego wieczoru po prostu rozmawialiśmy o fantazjach i zaproponowałem jej że możemy je wspólnie zrealizować, dałem jej tydzień czasu- do zastanowienia i zdecydowała się. Sex z nia był całkowicie inny, była młoda, szczupła może nawet za ale nie przeszkadzało mi to, potrafiła być naprawdę sexowna, bardzo zadbana i nie bała się niczego, robiłem z nią wszystko. Nie było już tak że ona nia ma ochoty, dzwoniłem do niej i zawsze dawała mi czego chce, nawet zostawałem u niej na noc, potrafiła się do mnie przytulić, spać z mną. Nie tak jak żona, po stosunku była obrażona że ją ogólne dotknąłem. Jestem od niej kilkanaście lat starszy ale zakochałem się w tej dziewczynie i chce się rozwieść z żoną, wydam się teraz wredny ale nie będę się patrzeć na szczęście mojej żony bo ona zmarnowała mi kawał mojego życia. Jest tylko jeden problem, nie wiem czy ona będzie chcieć być z mną.

Porozmawiaj z żoną i składaj pozew. Moim zdaniem z tego małżeństwa nic już nie ma i nie będzie.. Przykro mi.

Gość masz rację zostaw kopciucha
rozwiedź się :classic_cool:

a mnie trudno uwierzyć w to co piszesz o żonie, że zaniedbana, cały dzień przed tv, brudna z tłustymi włosami. Serio nie wierze

Ewa 33 masz racje. do połowy tego postu byłam po jego stronie, od drugiej połowy nie... tak sobie myśle, że go chuj po prostu zaswędział i pewnie połowa z tego co napisał o żonie ejst z dupy wyssana żałośni są niektórzy faceci

Poza tym obracasz narzeczoną kumpla. Według mnie i ty i ona jestescie szmatami

Gość a może żona ma depresję,
nie pomyślałeś o tym? Jasne, najlepiej uciec do młodszej, bezproblemowej dziewczyny. Źle robisz i happy endu tu nie widzę, jeśli chodzi o Twój nowy związek :o

a mnie trudno uwierzyć w to co piszesz o żonie, że zaniedbana, cały dzień przed tv, brudna z tłustymi włosami. Serio nie wierze

Gość marek35
nie patrzyłbym na inne kobiety gdyby o sibie dbała, przestało jej zależeć bo po co jak już ma męża... zdradziła mnie w ciąży wybaczyłem... więc naprawde zależało mi na naszym związku... ale jej nie zależy . a związek z kochanką, tak nie jestem tego związku pewnie bo ona nigdy nie mówiła że chce być z mną na stałe, ale chce spróbować

kurcze. twoim problemem rozumiem nie jest teraz rozpadające sie małzenstwo tylko to czy nowa laska bedzie cie chciała czy ine tak? nie wiem czy jest sens tłuc ci do głowy rózne rzeczy, to rze przede wszytskim jak na moje oko nawet nie próbowałes ratowac swojego małzenstwa. a przyrzekałes chyba na dobre i złe prawda? dlaczego po rpostu nie porozmawiasz z zona? czemu jej nie powiesz tego co napisałes tu? czemu jej nie pomozesz? moze jest je ciezko? moze nawet nie wiesz ile ma kłopotów z dziecmi? ROZMAWIAŁES Z NIA? dlaczego etraz tak mało ludzie ze soba rozmawiaja? i potem maja pretensje ze nic nie wychodzi. porozmawiaj z nia! kup jej karnet do kosmetyczki, nowe ciuchy. ROZMOWA ROZMOWA ROZMOWA. człowieku, ja zrobiłabym wsyztsko by ratowac zwiazek, jelsi to by nie pomogło potem ewentualnie zastanawiałabym sie nad rozwodem. co za kreytn, chce sie rozwodzic bo zonba o siebie przestała dbac. a rozmawiac z nia nie umiesz? mam nadzieje ze ta małolata kopnie cie w tyłek albo oskubie cie z całej kasy.

Z tego małżeństwa i tak już nic nie będzie, widać to po jego słowach. Nawet jeżeli to nie jest prawdą (w co też nie wątpię). Wcale nie bronię autora, ale jak chce, niech się rozwodzi. Pewnie lepiej na tym wyjdzie jak zwiąże się z młodą, bo "robi z nim wszystko i jest zadbana.." ;) Faceci...

Gość marek35
Ostatnio zauważyłem, że zona podciera się w WC palcem, , a potem tymi paluchami robi mi kanapki do pracy. Dzieci płaczą, ze rówieśnicy na podwórku śmieją się że mają matkę flejtucha. Moja dziewczyna zagroziła, że jak odbędę z obecną żoną jeszcz ejeden stosunek, to nie pozwoli mi się więcej dotknąć bo brzydzi się syfu

Gość marek35
prawda jest taka że o siebie nie dba... zajęła sie matką i ma gdzieś czy zjem obiady, czy się wyśpię, jak nie ma mnie noc i dam jej głupie wyjaśnienie to powie aha i tyle

Gość atena101
a nie pomyslałeś ,że żona ma dość. Wiecznie dom , bliźniaki, tez mam dzieci, mąz wiecznie w pracy . Nawet teraz dzieci wyszły na podwórko(7 i 9 lat) ja mam w domu sajgon, ale siadłam przed kompem aby odpocząć. Też nie mylam dzisiaj głowy, siedze w dresie, bo za chwile biore się za mycie okien. A kiedy zaprosiłeś żone na kolacje, lub jej zrobiłeś? Kiedy kupiłeś jej kwiaty, kiedy powiedziałeś,że ją kochasz, że ładnie wygląda? |Wypominasz jej zdrade , a ty co robisz? Ty jesteś usprawiedliwiony?> Zawsze tak jest jak facet zdradza to żona beee

Gość ciocia krysia
glupis jest jak but stary a glupi tragedia

Ale wiesz co masz racje rozwiedź się z nią. Po co jej takie ścierwo jak ty. Jeśli to prawda co piszesz, że jest zaniedbana i wogóle mam nadzieję, że weźmie się za siebie a tobie oko zbieleje. Co do twojej nowej panienki i tak cie zostawi. Po co mlodej kobiecie stary koles po rozwodzie i to jeszcze z dziecmi, ktore zapewne beda zabieraly czas, ktory moglbys spedzic z nia. Mam nadzieje, ze bedziesz kiedys chcial wrocic do zony a ona kopnie cie prosto w zadek. Takze rozwiedz sie. Zrobisz swojej zonie wielka przysluge

Gość marek35
wracałem z pracy i chciałek odpocząć. zarabiam na nia i jeszcze na jej matke...

Gość marek35
Wiedziałem ze pytać glupie baby na kafe jest bez sensu, bo solidarnośc jajników przesłania wam sprawiedliwe myślenie

Gość małgośka krk
jestem po stronie autora: skoro żona nie wypełnia swoich obowiązków to czemu on ma to robić... zadradziła- wybaczył, pracuje na nią i na jej matke, zrezygnował z pracy za granicą dla rodziny- a ma taką zone. uważam że nie ma sie po co męczyć w takim związku

Ja wogole nie wiem co ty robisz na babskim forum?? No juz raz raz cie nie ma

uwierz mi ze tu nie ma solidarności... po prostu zachowujesz sie jak chuj, i podświadomie pewnie o tym wiesz. a wogole nei wydaje ci sie ze dom, bliźniaki i chora matka to jest bardzo dużo obowiązków jak na jedną osobę? polecam zając sie calym domem chocby przez 1 dzien. facetom sie wydaje ze to nic...zareczam ci ze to jest charówa!

Gość marek35
sama chciała brać matke...

Gość ADA.JA
Rozumiem że mogła po ciąży przytyć,ale dzieci już mają po 5 lat,ma trochę czasu dla siebie,a o nie też nie dba,one też nie mają obiadu,za to dlaczego argumentem za kochanką jest to że młoda?wiecznie nie będzie...zachciało się laski-to tylko czysty seks

Gość xYennyx
Hmm . . . 5 letnie bliźnięta to dużo pracy . Twoja żona napewno popadła w kryzys lub depresję . Ja uważam , że to małżeństwo nie jest jeszcze przekreślone . Jeśli przeszkadza ci to , że Twoja żona nie dba o sibie znajdź czas po pracy by wybrać się sam do sklepu i kup jej sexowną bieliznę i poproś by się w niej pokazała . podnieś ją trochę na duchy . Powiedz komplement . Wydaje mi się że twoja żona popadła w monotonię . Ma dość siedzenia w domu z 2 rozrabiających dzieci . Wyciągnij ją na kolację lub na picnik za miasto . Dzieci zostaw teściowej skoro już u was mieszka niech się do czegoś przyda . Poświęc twojej żonie więcej czasu . Zaproponuj jej żeby poszukała sobie pracy . Skoro jest teściowa to niech zajmie się dziećmi . Jestem pewna że twoja żona odzyłaby gdyby miała jakiś kontakt z ludzmi . A co do twojego romansu . . . Nie licz na to że 22 - latka bedzie chciała być z tobą . Raczej staraj się odbudować swoje małżenstwo bo nie wszystko stracone . Pomyśl o dzieciach . Beda nieszczesliwe kiedy zostawisz je z matka a sam odejdziesz do mlodszej kobiety . Znajdz czas i dla dzieci i dla zony a nie zajmujesz sie ciagle praca . Motywuj ja do tego by szukała pracy . Kup jej kosmetyki i popros by je wyprobowała . Bądz oryginalny . Trochę fantazji .Skoro mowisz ze cie na to stac to postaraj się zmienic zaniedbana zone . Jestem pena ze wam sie uda .

Gość atena101
a może nich weźmie kilka dni urlopu ,zajmie się domem ,a żone wyśle do SPA na kilka dni. Mając 5-cio letnie bliźniaki ona ma co robić w domu. Nie dziwie jej się wcale. jeszcze chorą matke i wspaniałego męza ,który widzi tylko siebie. Wyślij ją na tydzień, ona poczuje się znowu kobietą ,a nie sprzątaczką, nianią, kucharką ,opiekunką. A ty docenisz to co ona robiw domu. Ja kiedyś tak zrobiłam, miałam dośc wszystkiego, spakowałam się i wyjechałam na tydzień do kolezanki. Mąz błagał abym wróciła, od tego czasu mi pomaga w domu , mam 2 razy w tygodniu wolne wychodze z koleżankami.