Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rabatka.

Makijaż na wesele

Polecane posty

Gość Rabatka.

Niedlugo ide na wesele. W zwiazku z tym ze nie jest ono w mojej miejscowosci musze zrobic makijaz sama,bo do kosmetyczki juz nie zdaze. Jakie kosmetyki polecacie do wykonania trwalego makijazu? Mam baze z sorai ale powiem szczerze ze nie zauwazylam aby przedluzala trwalosc makijazu,jedynie fajnie wygladza. Wiadomo ze tak cz siak po pewnym czasie makijaz trzeba bedzie poprawic ale nie chcialabym latac z kosmetyczka co godzine do toalety :P

podobno pomaga nacieranie skóry kostką lodu przed wykonaniem makijażu, ale nie wiem, czy to skuteczne, bo nie próbowalam. Tez za tydzien ide na weselicho

Niestrety dobre kosmetyki kosztuja Ja polecam artdeco tragicznie wysokich cen nie maja sa w Douglasie no i uzywaja ich profesjonalisci kostki lodu owszem woda termalna w sprayu bibulki matujce z dax chociazby mam polecam i ok podklad dobry jest tez bourjois cienie artdeco maly pojedynczy to koszt ok 30zl chyba swietnei bardzo trwale sa rowniez cienie euphoria koszt ok 10 zl za pojedynczy tusz tez bourjois :)

mozesz tez pokusic sie p podklad vichy :)ja ci powiem po sobie zawsze mialam problemy z osypywaniem i kruszeniem cieni a euphoria spokojnie bez kruszenia i osypywania sie wytrzymuja ok 9 godzin a uwierz ze nawet dior loreal pupa blakly mi i kruszyly sie po jakichs 4 godzinach max

ja uzywam podkladu maxfactor performance lub rimmel lasting finish czy cos takiego puder z inglota (polecila mi go kosmetyczka, ktora robila mi makijaz na wesele) a tusz do rzes to maybeline, kredka do oczu tez z maybeline

Gość Rabatka.
Dzieki Dziewczyny! A jakas dobra baze mozecie mi polecic?