Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zyciowa_porazka

ROZWÓD PO 3 Miesiącach ??

Polecane posty

Poradzcie co robic!! 3 miesiace temu wyszłam za mąż... slub jak z bajki wesele również...po 2 tyg moj mąż oznajmił że kocha inną, mnie również ale z nią to coś innego fajnie mu sie z nia rozmawia do niczego niby miedzy nimi nie doszlo... chociaz serce rozrywalo na kawalki chcialam mu to wybaczyc poniewaz jestem w ciąży... w kolejnych rozmowach stwierdzil ze chce byc sam ze to niby nie jego dziecko (czuje jakbym rozmawiala z totalnym idiota ktory nie dorosl do tego wszystkiego)... wyzywa dogaduje ;( nie wiem co robic...wierzylam w to ze sie nam ulozy chcialam miec poprostu normalna rodzine ... w sumie to nic nie wskazywalo zeby mial sie zmienic nagle o 180 stopni teraz nawet nie potrafie znim porozmawiac:( dlaczego on sie tak zachowuje?? przeciez mamy miec dziecko nawet nie obchodzi go ze nie moge sie teraz denerwowac bo to szkodzi dzieciatku :( nie mam siły... zostalam bez srodkow do zycia nie wiem jak sobie dam rade poradzcie cos!!! :( czy myslicie ze to ona zawrocila mu w glowie??

myślisz, że to tak działa, że dziecko w brzuchu przekazuje przyszłemu ojcu jakąś nienaturalną mądrość? nie doszukuj się drugiego dna ułóż swoje życie na nowo jak maż zmądrzeje to warto próbować- ze względu na malucha ale to on musi do tego dojść sam

Nie wiem już co mam myśleć... po tym wszystkim co mi powiedzial i jak mnie traktuje to poprostu mam ochote to wszytsko skonczyc :( choc nie wiem czy juz to nie jest skonczone... to wszytsko jest takie trudne... a moze lepiej jak zostane sama z malenstwem nie bede musiala walczyc z ciaglymi pytaniami czy on przypadkiem sie z nia nie spotkal czy on mnie kocha itp... mam metlik w glowie... teraz musze skupic sie na dziecku tylko nie rozumie dlaczego on nie wbije sobie tego do lba ze przeciez niedawno wzielismy slub i jestem w ciazy po co to wszytsko :(

Bo Twoj maz to dupa w korach i tyle, skoro wiedzial ze kocha inna to po co sie z Toba zenil??? Tego nie rozumiem, no chyba ze pokochal ja po slubie z Toba. Niewazne. Zacznij zyc dla siebie i malenstwa, dbaj o Was, a on niech idzie to tamtej. A Ty przynajmniej bedziesz spokojna, nie bedziesz mylslala co on teraz robi, czy czasem z nia nie jest. No i ciagnij kase, skoro zrobil dziecko teraz musi wziac za Was odpowiedzialnosc. W koncu jest dorosly.

Gość zloz pozew o rozwod z jego
winy, pokaz, ze nie bedziesz biernie znosic jego zniewag tylko robisz wszystko co mozesz w danej sytuacji, zeby od gnojka uwolnic.

Gość zloz pozew o rozwod z jego
i co to znaczy, ze zostalas bez srodkow do zycia? zloz pozew lacznie z zadaniem alimentow.

Gość gadasada
Powiedz,że chcesz odejść bo musisz wszystko sobie poukładać,wiem że to trudne,ale staraj się teraz myśleć o sobie i o dziecku.On się wami nie przejmuje.Gdyby miał trochę oleju w głowie to powiedziałby Ci o niej przed ślubem.A jeśli twierdzi,że poznał lub pokochał ją po ślubie,to napewno to nie jest miłość tylko zwykłe zauroczenie.Nie można nikogo tak naprawdę dobrze poznać w ciągu kilku tygodni,a co dopiero pokochać.Co do finansów to łaski ci nie robi,bo każdy sąd zasądzi alimenty nie tylko na dziecko ale i na Ciebie ze względu na to,że jesteś w ciąży i nawet jeśli się dziecko urodzi to też nie możesz podjąć pracy bo musisz się nim opiekować.Zobaczysz,że jak minie sielanka z tamtą laską to raz dwa wróci do Ciebie.Początki są zawsze miłe,ale jak przyjdzie sie zmierzyć z szarą codziennością dopiero zaczynają się schody.Pamiętaj życia nikt nie oszuka ono wszystko zweryfikuje!!!Głowa do góry.Życzę Ci abyś urodziła zdrowego maluszka.Powodzenia