Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..SWEETYCURLYY.

.CO MYŚLICIE NA TEMAT TEJ LASECZKI-FIURA,BUZIA, UBIÓR, STYL?FOTKA

Polecane posty

Gość Jakiś Człowiek
Od kilku dni mam dziwne uczucie. Czuję się stołem. Niby wyglądam inaczej niż stół ale z drugiej strony jak stanę na czterech to już bardziej. Sam nie wiem. Bo ja mam niby głowę a stół nie. Chociaż może są stoły co mają głowy... Ja się czuję stołem z głową. Ale też nie do końca bo jak się czuję stołem to mi się wydaje że nie mam głowy. No ale niby ją mam. Poradźcie mi coś. Czy to jest normalne?

Gość vcgy89123
powiem ze to lachociąg z pkp i uroda nie grzeszy ani inteligencja i nudza mnie jej fotki 🖐️

Gość EHHH KAŻDA LASKE ZJEDZIECIE CO
???

Gość no chyba ty
Juz po samym tytule pożna było się spodziewac, że wsiowa dziewczyna. kliknęłam i się nie myliłam xD Wieś, wieś, wieś

Gość EHHH KAŻDA LASKE ZJEDZIECIE CO
rozumiem jak laska by miała krzywe zeby, orli nos, trądzik- to OK ale tak? nawet nie potraficie napisać co jest brzydkie... smieszne

Gość dżiowana de san roman
makijaz zły , obrysowane oczka , źle to wyglada, ubranie hmm takie sobie , pospolite zwykłe, twarz taka przeciętna ani ładna ani brzydka

Wg mnie nie jest brzydka. Nie potrafię wskazać co w niej jest brzydkiego, ale nie moge znaleźć tez nic ładnego. Poproostu jest przeciętna, taka...byle jaka? EHHH KAŻDA LASKE ZJEDZIECIE CO mam wrazenie ze jestes autorką tematu, więc i dziewczyną ze zdjęcia. myle sie?

Gość styl ?przecież ona nie
ma stylu dziny i zwyczajna kurtałka ,włosy ma ładne ,reszta zwykła

Gość ja myskle ze
1.laska jest z leszka przy tuszy, podjerzewam ze ma gruby brzuch ,chcoaiz nogi sa okej ,ale takie spodnie sparwaiaj ze nogi wygladaja krocej niz w rzecyzwsitco sa - a wiec nie potrafi sie dobrze ubrac . poza tym jej makijaz -dolna czarna kreska sprawia ze pomniejsza sobie optycznie oczy. nie za ladna ,nie jest brzydka.

Gość przeciez to baba
przed 40cha

Gość calkiem spoko
na pewno ladniejsza od tej czekoladyy :D

Gość a ja wiem jak
KAAASzalot znowu :D;D:D:D:D znowu znwu ale tym razem nowe fotki co :D :D:D:D

Gość liseeeeeeeeeee
1. łatwo Cię rozpoznać, gdyż we wszystkich swoich postach nadużywasz Capsa 2. już setny raz widzę Twoje zdjęcia w różnych pozach 3. widzę te zdjęcia od dobrych kilku miesięcy, pojawiają się tu cyklicznie 4. spójrz na inne dziewczyny! nic Ci nie brakuje... ósmym cudem świata nie jesteś (co za kazdym razem Ci piszą) .. ale ile dziewczyn jest?! jesteś normalna z wyglądu. idź zajmij się czymś konstruktywnym.

Gość A JA MYSLE ZE JEST BARDZO LADN
MA GĘSTE WŁOSY ładne usta długie nogi śniada karnacje niebieskie, turkusowe oczy jest seksowna

fajka w dłoni, podkrążone oczy niezgrabna- taka jakaś "klockowata" okropne paznokcie, włosy, brwi! dziewczyno, ogarnij się- zadbaj troszke o siebie, nawilż skóre, włosy, idź do kosmetyczki na regulacje , henne brwi, zapytaj jak sie malować... powinnaś umieć o siebie zadbać, chyba nie masz 14 lat?

Gość bo trzeba od razu mieć tipsy,
tak?

Gość buhahahahhahahahahhhhA!!!!!!!!
Pierdolnąłem z krzesla ! hahahaha paaasztet ! Na ulicy nawet bym na ciebie nie popatrzył. Mam ochote cie zjechac, bo nie moge takich lasek jak ty, wieśniary, myślą ze są ladne? Dziewczyna i fajka? Sorry, to dobre dla jakiegos przygłupa co zawodówy nie potrafi skończyć. Oczy tandetnie obrysowane tanią kredką, figure masz jak pudło, twARZ nieciekawa. masakra. krowy doić, dziewczynko.

Gość rajcujemy sie winem
jaki przeszczep hahaha nieciekawy pustaczek jestes, to wszystko co mam w tej sprawie do powiedzenia Dodam tylko ze nieprawdą jest, że na kafe zawsze po wszystkich jezdzimy. Jak jest ładna dziewczyna, to sie chwali, jak paszczur, to beszta. proste.

Gość już fotki skasowała
buehehehe :D