Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

brak miesiączki test negatywny

Polecane posty

Witam mam problem i rwanie włosow z głowy w zwiazku z tym.. 3 dni temu powinnam dostac okres, brzuch bolal tak dokladnie jak powinien i bylam przekonana ze juz a tu nic.., nastepnego dnia rano zrobilam test i negatyw a brzuch dalej boli i dalej nic, wczoraj rano znowu zrobilam test i znowu negatyw a czuje sie jak w okres bez okresu.. strasznie sie boje ze moge byc w ciazy dodam ze mam polrocznego synka...

Gość nanananna
może zrób sobie ciepłom kąpiel i się zrelaksuj mi zawsze to pomaga 3 dni to nie tragedia na pewno nie jesteś w ciążay

dzwonilam do niego powiedzial ze jest za wczesnie i mam czekac kazal brac luteine

wiem ze to jeszcze nie tragedia tylko te bolesci mnie przerazaja, bol taki jak w okres takie ciagniecie wszystkiego a zupelnie nic nawet plamki

hmmm no to jest dziwne ja tak mialam jak zaszlam w ciaze bol jak na okres a okresu brak, ale test pokazal mi ze jestem w ciazy a bierzesz pod uwage przesuniecie cyklu? bylas chora, bralas lekarstwo, mocny stres? czasami jest tak ze bardzo chcesz i okres jak na zlosc sie spoznia jakas blokada czy co? :) mam nadzieje ze okres niedlugo dostanesz