Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Womennocryyy

Gdzie się podziały prawdziwe męsko - damskie przyjaźnie?

Polecane posty

Gość Womennocryyy

Takie czyste, bez podtekstów...Ile bym dała, żeby mieć męskiego przyjaciela, który będzie mnie traktował jak siostrę, a nie po kryjomu wzdychał.

Widać jesteś tak fajną dziewczyną że nie można się powstrzymać przed pragnieniem także serca Twego :)

Gość Womennocryyy
I tu chyba się z Tobą zgodzę. Ja mam dużo kolegów, z którymi chodzę na piwo czy do kina, ale po jakimś czasie stosunki stają się coraz bardziej nasycone.

Gość Womennocryyy
Dzięki Mellygion :) Ja tam jestem najnormalniejsza dziewczyna w świecie, żadna piękność ;)

Gość jestem se
uczucia wyższe są na wymarciu teraz każdy chce żyć wygodnie i wesoło, bez cudzych problemów przyjaźń wymaga czasu i poświęcenia, wyzbycia sie egoizmu kogo na to stać w dzisiejszych czasach "wyścigu szczurów"????

własnie, dlaczego chłopcy muszą sie tak zakochiwać, a potem być zazdrosni i przyjaźn się spuje ;| dlaczego nie mogą normalnie się spotykać bez oczekiwania na miłosc , sama przyjaźń .też bym tak chciała..ale zawsze cos sie popsuje ...

I właśnie ta normalność kusi najwidoczniej, wbrew pozorom w zalewie bylejakości, powierzchowności i bezbarwności to jest naprawdę coś.

Gość broonhilda
ja mam i nikomu nie oddam ,polecam

Gość Womennocryyy
Ale bez przyjaźni żyć się nie da. Osobiście większą wagę przywiązuję do tego, żeby mieć przyjaciół niź chłopaka, bo dobrzy przyjaciele zostaną przy tobie, jeśli facet odejdzie.

Kobietom zależy tylko na seksie i pieniądzach, a ty wyskakujesz z przyjaźnią. Nie rozśmieszaj mnie.

Gość TH is IT PR
Nie ma Jest kumpelstwo

Hmm dobrej i pełnej miłości nie ma bez przyjaźni więc przyjaciel albo chłopak i jest trzecia możliwość przyjaciel-chłopak :)

jakim seksie jakich pieniądzach to Ty masz takie powodzenie u takich kobiet, ja bardzo lubie przyjaźnić się z facetem, czasami wole niż z kobieta, bo nie zazdroci Ci chłopaka, ubrania itp. a facet ma zawsze szczere zdanie itp ;D i to jest piekne... dopóki nie wkadnie się pragnienie ;|

Gość TH is IT PR
Jak siostre czyli bez macanek przytulanek ? Zwyczajne spotkania, rozmowy, milczenia ?

Gość Womennocryyy
Miałam na myśli raczej to, że nie staram się, nie prowokuję. Po prostu przyciągam mężczyzn dlatego, że jestem równą babką, z którą można pogadać o wszystkim i o niczym.

Gość jestem se
jak to się nie da żyć bez przyjażni? ależ, da się da:)) da się żyć bez wielu innych rzeczy również chcesz mieć idealnego przyjaciela - zaprzyjaźnij się sama ze sobą, taki przyjaciel nie opuści cię nigdy, nie zdradzi i bedzie z toba aż do końca :)

Gość TH is IT PR
Faceci nie umieją mieć koleżanki

Gość całkowicie czarny kot
gdzie sie podziały? a to one kiedys były? :D

Gość Womennocryyy
Dominik : a wyobraź sobie, że ja uwielbiam towarzystwo chłopaków, zawsze się z nimi lepiej czułam, i tak samo wolę się przyjaźnić z nimi, bo jest w tym więcej szczerości. Z jednym chłopakiem rzeczywiście udaje mi się mieć takie czyste stosunki, ale on mieszka w Londynie, więc rzadko się widujemy.

"jestem równą babką, z którą można pogadać o wszystkim i o niczym" hoho, dla mnie to już by był powód do smalenia cholewek :)

Gość Womennocryyy
A może jednak potrzebują kogoś, kto nie będzie ich uwodził i zacznie traktować po ludzku? Kobiety, która go zrozumie, kiedy przyjdzie się wyżalić po koszu od innej dziewczyny? Ja nie zgadzam się, że facet to od razu kochanek. Mimo upływu wiary, gdzieś w głębi duszy nie przestają marzyć o tym, żeby mieć przyjaciela, z którym będę mogła konie kraść.

Gość Womennocryyy
Mellygion : heh, skoro tak sądzisz:)

Bo wcześniej czy później przyjaciele lądują w łóżku a potem któraś ze stron ma egzystencjalny problem z kontynuacją przyjaźni. Przyjaźń kobiety z mężczyzną prawie zawsze gdzieś mają choć nić podtekstu seksualnego. A większość ludzi z tym nie umie sobie poradzić i powstrzymać swojego popędu . A jeśli już do kontaktu dojdzie za obopólną zgodą (albo piwną) nie wyobrażają spojrzenia w twarz i normalnej rozmowy z osoba z która wcześniej uprawiali sex bez tworzenia związku czy utrzymywania kontaktów o podłożu sexualnym Co moim zdaniem jest objawem zdziecinnienia ;). A i dementuje że przyjaźni k-m nie ma, są ale żądzą się prawami które większość społeczeństwa z tego rodzaju przyjemności wyklucza.

Gość TH is IT PR
czyli żeby była przyjaźń to muszą sobie ludzie podobać

Po co mężczyźnie przyjaciel w spódnicy, skoro kobiety nie dorównują nam zupełnie pod względem intelektualnym. Z kobietami nie da się prowadzić ciekawych, rzeczowych dyskusji, ponieważ nie macie nic mądrego do powiedzenia. Nie mamy żadnych wspólnych pasji, więc po jaką cholerę facetowi taki przyjaciel? Po za tym kobiety zawsze zdradzają, nigdy nie wolno zwierzać się kobiecie, bo później całe osiedle będzie o tym wiedziało.

ja mam przyjaznie damsko meskie bez podtextow sexulanych wiec to jest mozliwe;)