Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glossiness

Ręcznie robione kolczyki :-) Również Swarovski

Polecane posty

Gość Glossiness

Hej Kobietki :-) Mam do Was prośbę, mianowicie chciałabym was prosić o ocenę moich kolczyków, ktore wystawiam na Allegro :-) Jestem w tym bardzo świeża, więc proszę o rady. http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2926646&;gr_id=19732 i może któraś z Was skusi się na jakieś kolczyki :-) Wasze rady będą dla mnie naprawde bardzo cenne! :-) Pozdrawiam :-)

Gość Glossiness
Żadna mi nie pomoże? :-(

Gość aa91
kolczyki nie sa najwyzszejjakosci, szczerze sa troche nieodne oklepane, ladne kolory ale szkoda ze wszystkie wygladaja tak samo powinnas wlozyc wecej fantazji w to nmoze cos wiecej niz kulki rozniace sie kolorem

Nie są warte tej ceny co wystawiłaś. Wpisz sobie w allegro "komplet kolczyków" Wszystkie takie same jak Twoje a za 20 zł można mieć 10-15 par.

A poza tym jak można chcieć 10 zł za kolczyki posrebrzane, kiedy wykonanie ich kosztowało góra 60 groszy. (wiem bo sama robię, ale dla siebie).

Gość bonaliza
sprzedaż recznie robionej biżuterii po atrakcyjnych cenach (kolczyki, bransoletki, naszyjniki, zestawy jak rowniez polfabrykaty w ilościach hurtowych) _____________ www.bonaliza.pl