Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robert_maj

O czym nie wiedza Wasze stałe partnerki?

Polecane posty

niestety, ale fatzeci nie umieją kłamać, a szkoda.. byłabym pewnie szczęsliwsza :(

Gość auuuu
Nie masz pojęcia jak faceci potrafią kłamać. Tylko męskie przygłupy nie potrafią tego robić (pomijam tych wspaniałych facetów, którzy nie kłamią, bo są szczerzy i dobrzy i nie mają nic do ukrycia, aj sam znam takich, choć nie ma ich wielu). Czasami jak się juz zmęczą swoją zgnilizną , chcą sami by kłamstwo wyszło na wierzch. Oduczyłem się tych ohydnych męskich zachowań. I obecna partnerka wie wszystko, bo nie mam nic do ukrycia. I jest mi z tym, k...wa, zaje.... dobrze, gdy czuję się przejrzysty i czysty, gdy wiem, że można mi ufać....wow...to jest lepsze od najlepszego seksu z wy...w kosmos lachociągami (miałem taki, byłem erotomanem). Dzisiaj najbardziej dzika i seksowna laska mogłaby mi naskoczyć, leję na ten cały durny fiu... t..kowy interes. Nic nie jest lepsze od miłości (tylko większość, pomimo wszystko wciąż większość, o tym nie wie, bo zmieniają ją na drobne, myląc wszelkiej maści handel wymienny z miłością) Love & peace. Choć jestem heteroseksualnym facetem, zawsze miałem i mam raczej za dużo testosteronu, to rzygam tzw. męskością i jej wszystkimi po....banymi ideami. Niestety sporo pogubionych kobiet, chyba by czuć się kobietami, daje się wodzić samczym durnym schematom. Tak w ogóle dojrzewam do tego, że wali mnie płeć i wszystkie beznadziejne, denne, na maksa prymitywne, płciowe role, schematy, maski. Rozumiem jak m.in. właśnie widzenie świata i ludzi poprzez te role, czyni z naszego świata żałosny jarmark, jak unieszczęśliwia wielu, bo całe życie zapie...przają tylko by dobrze wypaść jako facdet, jako kobieta. I w końcu sami nie rozumieją, że chodzą na pasku schematów, tak durnych, że ech.....i dołuje ich jak wypadają z roli i są zadowoleni jak trzymają się standardów i oczekiwań. I w ogóle nie rozumieją czym jest wolność. I to my faceci stworzyliśmy taki świat, zeby sobie powsadzać.I wojny były po to by sobie powszadzać, i wyzysk biednych i większość nieszczęść tego świata bierze się z tej naszej popieprzonej potrzeby by sobie powsadzać. Oczywiście udajemy, że chodzi o coś innego, choc na końću zawsze o to. Cóż, uwilebiałem to, a i dzisiaj przepadam, gdy miłość dodaje seksowi skrzydeł, ale gdy widzę to wszystko uczciwie, to odechciewa mi się. Love & peace :)

uwielbiam Cie auuuu !!! swięte slowa.. hehe. dokladnie tak jest, tylko ja sie ze swoimi pogladami nie ujawniam, bo mnie biorą za idiotkę. z jednym się tylko nie zgadzam, w te schematy uwiklala nas niestety natura, biologia.. a nie my sami! nawet w swiecie zwierząt są role w zależnosci od płci.

Gość rosie rhetttt
Robert_maj a ty przypadkiem nie jesteś z tarnowa?

Gość rosie rhetttt
bercik to Ty łajzo pierdolona :) i co twoja laska nie wie, że ewa ci dalej w głowie siedzi??? masz chłopie gust, dalej w ewce zabujany, w największym lachociągu w całym krakowie phahahahahahahaha jestes debil, żeby swoje imie i nazwisko w nicku dać :D znam tego gościa loodzie, to koorviarz, spał z laską która ma męża i dzieci i to jeszcze przy tych dzieciach, jaki żal ale ten świat jest mały :D

Gość auuuu
HUSKY: nie do końca, odkopali jakiś czas temu jakąś kulturę matrairachatu (jesli dobrze pamiętam, to w Azji Mniejszej). I co? Była sobie 800 lat, dopóki nie przybyły agresywne samce. Nie odnaleziono ani jednego miejsca pochówku, w całym okresie kilkuset lat, w którym pochowany byłby ktoś kto zginął nienaturalną smiercią, w wyniku zabójstwa, wojen, walk, tortur, etc. Szok. Czysta archeologia. Kobiety (tak z 90%), które spotkałem w życiu, były w jakiś sposób uczciwsze, czystsze, szlachetniejsze od mnie i znanych mi samców. Dzisiaj kocham kobiecość za to co jest tak dobre w kobietach, nie za cycki i takie tam. Tylko wyprzęgnijcie się z tego naszego beznadziejnego jarzma. Nie przejmujcie naszych najgorszych cech. A nam, no niestety, chyba trzeba wyciąć jaja :( Alleluja!