Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam, siezsbhns

czy wasi faceci pierdzą? :D

Polecane posty

Gość thgwtght
Nie dość że pierdzi, to się jeszcze tego wypiera i zgania na psa

Nie wyobrazam sobie zeby przy mnie bekal, pierdzial, czy dlubal w nosie :O:O:O:O Cuden trafialam chyba na takich facetow, ktorzy nie mieli problemow zeby tego przy mnie nie robic.

Gość mało znany pan
Skądże :D Żona puszcza bąki za obojga :D

Gość rubaszny podkołdernik
jasne, tyle ze w odróznieniu od Was nasze pierdy są głośne :) ale niestety tak nie czadzą jak wasze :P

Daria Ch <- w czym sie nie zgadzasz ze mną? :D

Gość Anon Antonowicz
Moja druga polówka bierze na posiedzenie do WC kolorową gazetkę do czytania i tam dopiero daje piękny koncert pierdzenia..........na pokojach jest cicho...............też tak macie...?????

Gość golonko
ja na posiedzenie biorę laptopa, najlepiej mi sie pierdzi czytając kafeterię:D

Gość do gosialicious
to chyba bylas maksymalnie w zwiazkach trwajacych mniej niz 6 miesiecy

"jasne, tyle ze w odróznieniu od Was nasze pierdy są głośne ale niestety tak nie czadzą jak wasz" z tym xDDD

Gość Yach
Od prawieków w całym świecie, Kogo kolka w boku gniecie, Każdy sobie pierdzi chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie. Stary, młody, mały, duży Wszystkim dym się z dupy kurzy, Każdy chętnie portki pruje, Bliźnim pod nos popierduje. Pierdzą panny, dobrodzieje, Księża, szlachta i złodzieje, Nawet papież chociaż miernie, Też kadzidłem sobie pierdnie. Pierdzą ludzie na siedząco, Na stojąco i chodząco, Pierdzą nawet przy kochaniu, By dać taktu jak przy graniu. Krasawice w wieku kwiecie, Pierdzą cicho jak na flecie, A poważne w wieku damy Wypierdują całe gamy. I w teatrze i w kościele, W dnie powszednie i niedziele, I filozof i matołek, Każdy pierdzi ciągle w stołek. Jeden przebrał w jadle miarkę I ma w dupie oliwiarkę. Gdy chciał pierdnąć na odmianę, Obsrał okna, drzwi i ścianę. Ten zaś smrodzi jak niecnota, Jakby zjadł zdechłego kota. A kiedy się czosnku naje, To aż wiatrak w oknie staje. A ten trzeci jest w humorze, Kiedy pierdnąć sobie może, Więc natęża siłę całą By popierdzieć chwilę małą. Tam jąkała w kącie stoi Dupę ściska bo się boi Chciałby sobie puścić bąka Lecz w pierdzeniu też się jąka. Jednym słowem w całym świecie, Kogo bzdzina w dupie gniecie, Wszyscy niech se pierdzą chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie.

Daria <- ale z czym konkretnie?? to że wy sadzicie ciche czy że śmierdzące bo nie rozumiem. :D

Gość aquarius
Wstrzymane bąki wędrują do mózgu i stąd powstają posrane pomysły, więc lepiej pozwólcie sowim mężom sobie pierdnąć.

taaak? a dowody masz? :classic_cool: