Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbjgjgjgjhjhj

Potrzebne niemieckie szlagiery :)

Polecane posty

Gość jbjgjgjgjhjhj

na wesele :) Nie znam nieieckiego wiec prosze o "dosc" przyzwoite piosenki - z przymrozeniem oka by niemieccy goscie sie dobrze bawili :)

Gość Kkkasik
no, tez fajne i tez bardzo popularne. w sumie dobrze by bylo wiedziec w jakim ieku beda goscie?

Gość jbjgjgjgjhjhj
dziekuje sluskie szlagry tez moga byc jak najbardziej :) i piosenki z jajem i te bardziej powazne :) pozdrawiam i dziękuje kochani : )

Gość jbjgjgjgjhjhj
gosci bedzie 5 z tym tylko 1 osoba ktora nie zna polskiego ale u mnie rodzinie kazdy mowi po slasku takze mysle ze niemieckie szlagry tez sie spodobaja ;) szukam czegos w rodzaju polskiej pszczołki maji itp ;) takiego nowzego disco polo choc i starsze moze byc ;)

Gość Kkkasik
a ja mysle , ze starsze, takie ograne szlagiery beda b dobre. W sumie to tak, jakbys poszla na niemieckie wesele i nagle pusciliby np "czerwone gitary" stare, a ludzie zawsze sie przy tym dobrze bawia. no i gosciom na pewno bedzie milo to tez pasuje http://www.youtube.com/watch?v=W1ZmvnrF-_4

Gość O ile mi wiadomo
jest to instrument muzyczny pamflet a nie okaryna.Okaryna jest instrumentem też muzycznym ale glinianym:)

Gość Kkkasik
no racje ma, ze to nie okaryna, ale tez nie PAmflet :-)) Pamflet to tekst krytykujacy kogos. PAnflte czyli fletnia pana.

Gość Kkkasik
no i sama walnelam blad Panflte mialo byc

Gość Kkkasik
a, nie wychodzi o umlaut. No to Panfloete w takim razie

Gość Marta,23
dlaczego odpowiadacie na post z 2010 roku??? czy to dojczelińskie wesele zostalo odlozone o 3 lata?:P dla mnie numerem jeden jest "zehn kleine Jagermasiataer" :D jest takie biesiadne i ma w refernie "wssyscy za jednego jeden za wszystkich"...

Gość gość
podnoszę temat

Gość gość
Jak ostatnio byłam na weselu niemieckim (Pan młody-niemiec,Panna młoda-pół Polka,pół niemka,żyjąca od 5 roku życia w Niemczech,kalecząca język polski).To hitem na tym weselu był taniec belgijski: https://www.youtube.com/watch?v=sWVD7WfpdgA Laïs- 't Smidje (BELGIJKA) .Wszystkie Nimce tańczyły (rzadkość),a kroki są bardzo proste.Poszukaj w necie.Napewno gością się spodoba,niech zespół muzyczny czy DJ wodzirej się tego wyuczy,by przekazać gościom.Sukces gwarantowany