Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muesssssss

MUSZĘ ZDAWAC PODSTAWOWĄ MATURĘ I MAM PROBLEM;(

Polecane posty

Gość muesssssss
własnie na ekonomie matma i wos mi sie bedzie liczyc

Gość pytający on ....
muesss ... pewnie ze się zjadzie taka osoba i to nie jedna :) Ale Ty myślisz że jeżeli szef mnie zwolni teraz z pracy to mnie to ruszy ? :D Pójdę do konkurencji i tyle. Banków jest dużo. A jak nie to zmienię sobie prace na inną. Ja się bawię życiem , nie pracuję po to żeby mieć co do gęby włożyc . Pracuję sobie żeby nudy nie było i się bawię tym. To wszystko to kwestia nastawienia. Oczywiście musze pracować bo rodzice mi nie pomogą , sami powiedzieli że po skonczeniu szkoły sam musze na siebie robić :D Narazie mieszkam z nimi ale chcą żebym za rok się wyprowadził. Spoko, luz ... chciałem za 2 lata ale nie będę im mówił. Facet to facet , na klatę trzeba to przyjąć. Trochę się obawiam bo jeszcze kokosów nie zarabiam i pewnie na początku bedę musiałograniczać przyjemności ale z czasem zacznę znowu wygodnie zyć :D JUż idę bo musze. W piatek miałem skończył bilanse i nie skończyłem . Szefo zły bo dziś początek miesiąca a takie rzeczy to na koniec miesiąca się robi :D Ale co tam , opowiem mu jakiś żart , niech cieszy michę łysa pała :) Papa

Gość do pytajacy on
studia sa dla matolow? ciekawe... no moze z takiej ekonomii to na pewno, bo to dupny kierunek no, ale sorry zostalbys lekarzem bez studiow? I niestety duzo studiow jest dla osob inteligewntnych taka osoba jak ty nie pordzialby sobie a nawet nie dostala na medycyne, farmacje, biotechnologie, budownictwo itp. hahaha zal m iciebie

Gość muesssssss
do pytajacy on - ej, ej! nie mów tak na ekonomię, bo nie wszystkie specjalności sa do dupy, poza tym tez mozna robic rózne kursy i inwestowac w naukę języka

Gość pytający on ....
do pytający on ... Lekarzem był nie został - masz rację :) Ale ... po pierwsze : Lekarze teraz wclae nie będą mieli dobrze bo POpaprańcy sprywatyzują szpitale więc dobrze będą mieli tylko Dyrektorzy bo zwykły lekarz to zoabczysz ze za kilka lat będzie robił za gorsze :D Tak tak , tak bedzie :D Po drugie : teraz coraz większą rangę będzie miała medycyna naturalna. Ty nawet nie wiesz jak można wyzdrowieć przez same masaże i tzw"pełne oddychanie". Wpisz sobie w google , masz opisane jak to robić. Stosuj przez kilka miechów i zoabczysz jak ci się zdrowie poprawi. Wystarczy że komuś pomogę na jakiś bół masażem , pójdzie plotka że jestem jakimś znachorem i ludzie sami będą mi się schodzić do domu żeby ich leczyć. Kasę już bym wiedizał jak trzepać na nich :D Ale to wszystko nie wazne. Ważne jest to żeby robić to co się lubi i do czego jest się stworzonym. Ja to taka pociecha jestem która lubi się bawić. W sumie to chyba bardziej powinienem gdzieś to TV się pchać. Ale z drugiej strony uwielbiam matmę więc pasuje mi praca w banku. A do tego studia mi są nie potrzebne. Każdemu kto chce zostać biznesmanem , pracownikiem biurowym itp .. studia nie są potrzebne i nie ma to tamto. Autorka chce byś ekonomistą więc studia jej odradzam .gdyby chciała być lekarzem to wtedy bym mógł doradzić co najwyżej jaką uczelnię wybrać bo faktycznie bez tego ani rusz :)

Gość pytający on ....
muess ... jak to inwestowac w nauke języka ??? To jakiego ty języka chcesz się uczyć ??? Angielksiego jeszcze nie umiesz ? :D Choojnia z grzybnią w takim razie. Angielski ja mam w jednym palcu chociaż w sumie to aż taki niezbędny nie jest :) Komputer abyś miała ocykany i internet. Kiedyś znalazłem taki dobry translator w necie , skasowałem już bo mi nie potrzebny. Jak znajdę to ci mogę przesłać. Nie to że tylko słówka itd. Piszesz całe zdania i idealnie przetłumaczy bez najmnijeszego błędu gramatycznego :) Angielski to pryszcz ... przyłóż się i w 2 miechy się nauczysz.

Gość pytający on ....
porzeczak poszedł , szkoda bo równa babka

Gość do pytajacy on
hahahaha czy ty widzisz co ty piszesz?? niestety ale lekarze zawsze beda potrzebni i inne osoby wykształcone w kierunku biologii i chemii. Lekarz zawsze będzie miał branie i nigdy biedny nie będzie. Zaden rozsadny czlowiek nie pojdzie do jakiegos znachora tak jak piszesz...

Gość pytający on ....
do pytający on ... lekarze jasne że będą potrzebni. Oczywiście !!! Tylko że będą mniej zarabiać. Nie wiesz co to jest prywatyzacja ?

Gość pytający on ....
z resztą co ja się będę produkował. Róbta co chceta , i tak będę miał lepiej od was :)

Gość zielonomi123
Super, że ja z racji zdanej matury z podstawy z angielskiego miałam 98% a na anglistyke mnie nie przyjeli!! wszystko dlatego, że nie zdawałam rozszerzenia które jakoś dziwnie punktowali... Przed ukonczeniem roku szkolnego wszyscy mnie zapewniali ze rozszerzenie nie jest potrzebne... jak sie okazalo zostalam bez studiow. powodzenia zycze.

pytający on - o jaaa pół roku na studiach? :D to nic nie wiesz jak wyglądają prawdziwe studia.. Jesteś totalnym matołem, naprawdę :D. Kierownik? - ale chyba do zarządzania ludźmi. widać że masz sieczkę w mózgu kochany i do innej roboty niż migdalenie się przed szefową się nie nadajesz. Swoje wypociny to sobie zachowaj dla siebie. Lekarze, inżynierzy, prawnicy? Tak zamknijmy szkoły wyższe ! One są dla debili. Studia niepotrzebne? http://www.joemonster.org/art/14637/Jak_wygladalby_swiat_bez_inzynierow_ tak właśnie wyglądnąłby świat (z przymrużeniem oka), gdyby nagle zamknięto politechniki cymbale :)

Gość sasassassasasaas
Urok osobisty może przeminąć drogi pytający... hehe a wtedy co, wykształceniem nikogo nie pobijesz w staraniach o nową pracę... jak dla mnie nadawałbyś się tylko do reklamowani jakichś produktów, na pewno nie na stanowisko kierownicze w banku... Trafił Ci się po prostu naiwny szef. Tak też się zdarza...

Gość muesssssss
pytający on .... - wez człowieku to,że powiedziałam "inwestowac w jęzki" to nie naczyło,że tylko w jeden!!!!!!!!!! Przynajmniej 2 trzeba miec bardzo dobrze opanowane. zielonomi123 - anglistyka jest najbardziej obleganą filologią, niestety:( a na jaka uczelnię Cię nie przyjęli? Max Zander vel Klaun gffggghhh@tlen.pl'; "muesssssss własnie na ekonomie matma i wos mi sie bedzie liczyc" I właśnie z tym wosem jest bez sensu . zgadzam się z Tobą, tez nie rozumiem- po co ten wos? ale zdam go, skoro trzeba, takie mają wymaganie

Gość muesssssss
pytajacy on- "Angielski ja mam w jednym palcu" "Do szkoły się dostaniesz ale co potem ???? Żebyś siędostała do jakiegoś bióra " "bióra"..... Nie wiem jak u Ciebie z angielskiem, ale mam nadzieję,że faktycznie lepiej niż z ojczystym polskim:D