Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa pantera-20

kto płaci w związku?

Polecane posty

"Owszem, każdemu tak się wydaje ... a potem widać to na ulicach... " moja kobieta bierze mnie na zakupy, bo mam bardzo dobry gust i chce bym jej doradzał... interesuję się po prostu modą, mam czuja do tego mam to po ojcu - on też zawsze dbał o ubiór i dla mnie to oczywiste

"A jak sie ma to do rachunku, za ktory trzeba zaplacic ??" - a tak to, że rachunek podaje się zawsze facetowi. " kelnerzy w dobrych restauracjach kładą rachunek po środku stołu, żeby nie sugerować zachowań seksistowskich...

Gość Czarnaperła32
tu nasza przewaga - Was zmusza, bo same byście nie przeżyły... ktoś musi za Was płacić" Jakoś nie zauważyłam, aby wokół mnie padały kobiety samotne ... a faceci to i owszem ... część się zapija, dużo jest bezdomnych na ulicach, a jak dożyje samotnie starości to trafia do domu starców, bo sobie nie radzi ...

czarna perla - Ty chyba wszystkie rozumy swiata pozjadalas lacznie ze swoim, co?? :O Wydaje mi sie, ze uwaga o menu bez cen dla kobiet chcialas pokazac do jakich restauracji Ty nie chodzisz. Wow spadlam z krzesla :O Pracowalam w restauracji, ktora sie nazywa juz legenda i nawet w takiej drogiej restauracji nie bylo czegos takiego jak menu bez cen dla kobiet ;) Niech i nawet szyfrem poda facetowi cene to i ja tak bede sie upierac przy swoim. Ja chce placic za siebie.

Gość Czarnaperła32
komiczne komik1112@tlen.pl'; - ja pisałam o naprawdę dobrych..

"interesuję się po prostu modą, mam czuja do tego" Mam kilka dodtkowych pytan: 1. czy umiesz gotowac? 2. czy odrozniasz kolor morski od szmaragdowego oraz marant od fuksji? 3. czy umiesz zajc sie wystrojem wnetrza? 4. czy uzywasz wacikow? 5. czy lubisz wyprzedaze? 6. czy lubisz kawe? 7. czy lubisz desery? wyniki ankiety: wiekszosc odpowiedzi tak oznacza, ze jestes zbyt wszechstronny to be real? ;-)

Gość Czarnaperła32
gosialicious - no tak, nie znasz to z pewnością takich restauracji nie ma .... :O To jest argument... :P Czy ja Ci zabraniam płacić? Możesz nawet za mnie płacić, skoro lubisz ... :P

Jasne perło - tylko Ty chodzisz do dobrych knajp :D:D:D nie takie tam śmiecie jak my, co jak się na pizze hut załapią raz w roku to sikają z podniecenia :D a serio - mnie akurat stać na dowolne knajpy w tym kraju, lubię dobrze zjeść, nigdzie w Warszawie (a często jadamy na mieście) nie widziałem restauracji z menu dla kobiet... chyba, że masz na myśli jakieś snobowe knajpy w Londynie czy Nowym Yorku, gdzie na stolik czeka się 6 miesięcy... ale kogo obchodzi tamten świat - to świat dla innych ludzi z inymi zasadami

Czarnaperła32..jestes załosna i tyle ale wiecie zauwazyłem ze teraz jest więcej normalnych rozsądnych facetów niz kobiet na kobiety ma duzy wpływ portale typu nasza klasa , facebook , fotka i kilka portali randkowych zapewne tez i przez to staczają sie na dno

Mam kilka dodtkowych pytan: 1. czy umiesz gotowac? umiem ale nie chce mi się... 2. czy odrozniasz kolor morski od szmaragdowego oraz marant od fuksji? lusiu - maluję, więc muszę odróżniać 3. czy umiesz zajc sie wystrojem wnetrza? nie - tego kompletnie nie czuję - docenię ładne wnętrze ale nie umiem go sam stworzyć 4. czy uzywasz wacikow? mówisz o tych takich płaskich? raczej nie - bo niby do czego? 5. czy lubisz wyprzedaze? lubię, ale irytuję się po 20 minutach tłumem ludzi i wychodzę 6. czy lubisz kawe? lubię, ale nie jestem jakimś maniakiem - napiję się ale bez szału 7. czy lubisz desery? wolę tzw konkretne jedzenie, ale na słodko też mogę coś wciągnąć i jak?

Jesli pisalas o naprawde drogich to wymien je kochanienka :classic_cool: Na pieniadzach nie spimy, takze w tych extra drogich nie bywamy ;)

zawsze szczery..czasami lepiej sie nie seksic pozatym z kim mają sie seksic skoro dla wiekszosci liczy sie kasa?? albo jeszcze niech laska wychaczy bogatego kolesia i specjalnie wpadnie z nim czasami lepiej uwazac ale zawsze facet ma więcej do stracenia niz kobieta

Komiczne a chodzisz w dresach po mieszkaniu/domu?

"i jak?" powiedzmy, ze sie jakos wybroniles i na razie nie bedziemy podejmwac dalszych, bardziej szczegolowych badan ;-)

"Komiczne a chodzisz w dresach po mieszkaniu/domu?" nie - ja dres zakładam na siłownię mam jakieś takie luźne spodnie po domu i t-shirt

Gość Czarnaperła32
Villa Magnolia Ristorante - tutaj spróbuj komiczne przyjść z kobietą ... ona menu z cenami nie dostanie! I nie zmienia faktu, że w Warszawie dostanie ...

pytania Lusiu były takie, że trudno odpowiedzieć tak jak z tym gotowaniem umiem gotować sporo rzeczy, ale jak pomyślę o 3 godzinach nad garami, stertą do mycia nie mieszczącą się w zmywarce, to wolę iść do knajpy

gdyby moja żona dostała kartę bez cen, to albo by się obraziła, że się ją za idiotkę uznaje albo miała ubaw po pachy