Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brigidda

moj facet szuka w internecie seksu z mezatkami

Polecane posty

Gość brigidda
zanim sie poznali, jak sie poznawali, jak sie poklocili i nie odzywali dwa tygodnie.... a najlepsze jest to, ze ten czlowiek proponuje tym wszytskim kobietom dokladnie to co krytykowal bedac ze mna 4 lata... jakby mial druga tozsamosc to jest przerazajace...gdy wydaje ci sie ze masz w domu spokojnego, kochajacego czlowieka, z zasadami, ktory powtarza ze rodzina jest najwazniejsza, spokoj, stabilizacja i czytac cos takiego

zs - miałem właśnie spytać - po co autorka ciągnie tę rozmowę... tzn wiem po co - chce usłyszeć, że ma go zostawić... na początku tak przedstawiła sytuację, że wynikało iż ją zdradza... potem wyszło, że w sumie to robił to zanim się poznali...

Gość brigidda
haha, to sie zdecydujcie czy zdradza czy nie zdradza... tego nikt sie nie dowie zapewne mi wystarczy to, ze on ma w glowie takie rzeczy

widac jestes typem osoby, ktora czuje wewnetrzna potrzebe do podzielenia sie z anonimowymi internautami wadami swojego faceta albo jest to zwykle prowo

Gość komiczne bierzesz udzial
w zdradzie takiej mezatki, taki jestes cienki, ze musiales zadawac sie z mezatkami :o

zs - miałem właśnie spytać - po co autorka ciągnie tę rozmowę... tzn wiem po co - chce usłyszeć, że ma go zostawić... wiesz, (zakladajac, ze to nie prowo) nie jestem taki pewny, bardziej to przypomina typ dyskusji - gadajcie jakie perwersje maja wasi faceci :-)

ktoś mi przesyła buziaka? ;) a co do autorki... Odpowiem Ci to czego oczekujesz: To psychopata, ma rozdwojenie osobowości, złą naturę, jest demonem wcielonym, który przez całe swoje życie kłamie - powinnaś go zostawić, gdyż ten człowiek zniszczy Ci życie jest ok?

Gość obsesjaaa
No to wlasnie przyjmijmy ze Cie zdradza jesli jeszcze nie fizycznie to psychicznie a jak o tym juz mysli to napewno to zrobi. Koniec tematu.

Gość brigidda
komiczne, no oczekiwalam wlasnie czegos w tym stylu...

a czym zasłużyłem na buziaka? a do autorki - trzeba było od razu tak napisać, za facetami trzeba prostym językiem... i dodam Ci jeszcze, że dlatego szuka mężatek bo jego kręci rozbijanie związków... lubi krzywdzić innych facetów pukając ich żony bo wtedy czuje się od nich lepszy... oraz krzywdzić kobiety, rozbijając ich małżeństwa to bardzo zły człowiek

Gość brigidda
ha ha

Gość gfgfdgdgfdgdgdgdg
moj facet tez byl moze na wszystkich portalach randkowych zanim zaczelismy byc razem,sam mi powiedzial ze tam ma konta i podal mi wszystkie hasla zeby usunac jego profil,tez probowal umawiac sie z mezatkami i nawet bardzo starszymi kobietami,to tez mam go kopnac w dupe za to co robil kiedys zanim sie poznalismy?jezeli teraz tego nie robi,nie pisze ,nie czatuje to o co ten ambaras?powiedz mu o tych kontach ,jezeli mu zalezy to je usunie,ok

Gość brigidda
i co? wierzysz w to ze tego nie robi ani nie zrobi? no jesli jestes ucielesnieniem jego marzen i wielkim idealem to moze nie, ale w innym przypadku nie bylabym tego taka pewna. Moj facet mi o tym nie mowil, ze sie oglaszal. Klamal wrecz gdy rozmawialismy na takie tematy, ze to chore. Podawal sie za niedoswiadczonego, biednego, spokojnego chlopaczka.

"no jesli jestes ucielesnieniem jego marzen i wielkim idealem to moze nie, ale w innym przypadku nie bylabym tego taka pewna" i tu jest problem... masz kompleksy, uważasz się za nieatrakcyjną, za gorszą od innych i jesteś przepełniona strachem przed odrzuceniem... dlatego chcesz zaatakować pierwsza i odejść sama zanim (jak Ci się to roi w głowie) on Cię odrzuci

"Klamal wrecz gdy rozmawialismy na takie tematy, ze to chore. Podawal sie za niedoswiadczonego, biednego, spokojnego chlopaczka" a co miał mówić? wg Ciebie podryw miał wyglądać tak Podchodzi do Ciebie i mówi: - cześć mała, bardzo mi się podobasz, może pójdziemy na kawę Ty: - chętnie On: - to wspaniale, mam już dość tych mężatek z którymi umawiam się na sex w necie

Gość brigidda
nie, no wiadomo ze mial klamac.... a co, ja mam go za to pochwalic? czy wmawiac se czytajac to co niektorzy tu pisza ze to wielka norma. moze komus nie robi ze jego facet, przed zwiazkiem kurwil sie na lewo i prawo, ale mysle ze sa tacy ktorym to srednio pasuje

moze komus nie robi ze jego facet, przed zwiazkiem k**wil sie na lewo i prawo, ale mysle ze sa tacy ktorym to srednio pasuje nie mylilem sie :-)

Ty jak rozumiem jesteś dziewicą i nie miałaś wcześniej facetów? Albo uprawiałaś tylko sex z księdzem, dostając od razu rozgrzeszenie?

w zdradzie takiej mezatki, taki jestes cienki, ze musiales zadawac sie z mezatkami :o

jeszcze jaki hipokryta z Ciebie , że ona zajęta ty nie, to juz czujesz się usprawiedliwiony :o :o:o wystarczy, że wiesz, ze kobieta zajeta i sie takich nie tyka ;]

no jestem cienki :( i mam małego :( i na dodatek jestem złym człowiekiem :P określenie -" bierzesz udział w zdradzie jest bardzo ciekawe" :D aż się zdołowałem, co ja najlepszego narobiłem :P

Gość brigidda
haha, komiczny... pomiedzy byciem dziewica i uprawianiem seksu z ksiedzem (?) a oglaszaniem sie na forach internetowych jako chetnym do seksu z kimkolwiek jest jest jeszcze duzo rzeczy podrednich.

Gość brigidda
komiczne tacy ludzie jak ty w ogole pewnych rzeczy i zasad nie rozumieja