Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 2222dorisska

wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość 2222dorisska

Mam straszne wyrzyty sumienia i nie wiem co zrobić. Chodziłam z chłopakiem 4 miesiące,po czym z dnia na dzień mnie zostawił bez słowa. Cierpiałam przez to i było mi smutno. Zaczęłam dużo przesiadywać na internecie. Napisał do mnie pewien chłopak, z którym miło mi się rozmawiało o pracy, studiach, muzyce. Takie luźne pogawędki. Po jakimś czasie zaproponował spotkanie, myśle że może liczył na coś więcej. Ja też nie wykluczyłam, że może z czasem coś z tego być. Jednak po spotkaniu w pizzerii, od razu poczułam, że nic z tego . Nie było tego czegoś między nami,nie miałam ku temu wątpliwości niestety.Jednak poszłam z nim jeszcze na film do kina następnym razem i tyle. Nikt jednak nic nie mówił o żadnym związku,nie byliśmy ze sobą, nie było przytulania, całowania, ani nawet słodkich słówek czy komplementów.Zachowywaliśmy się jak znajomi. Dalej po cichu myślałam o dawnym chłopaku, jednak byłam przekonana, że to już sprawa definitywnie zakończona. Jednak minął ponad miesiąc od naszego rozstania, a on się odezwał i chciał się spotkać! 2 tygodnie zwlekałam zanim się z nim spotkałam. Mówił, że żałuje rozstania, chce wrócic do mnie. Postanowiłam, że warto spróbować jeszcze raz. A z tamtym, jakoś się kontakt urwał.Po jakimś czasie chłopak zapytał czy spotykałam się z kimś w czasie gdy się nie widywaliśmy . Powiedziałam, że nie, bo przecież tak naprawdę nikogo nie miałam. Zakończyłam znajomość, zanim coś się z tego rozwinęło. Teraz jednak mam wyrzuty, że może to było trochę kłamstwo. Nie wiem co zrobić, czy powiedzieć chłopakowi. Dodam, że jest on dość zazdrosny i bałabym się tego . Z drugiej strony chcę być w porządku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować