Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one question

czy samobójcy idą do piekła?

Polecane posty

Gość jakiego piekła,dosyć tutaj się
namęczymy na tym padole

Gość pan white
a kto Ci na to pytanie odpowie, skąd one pochodzą, sam musisz się domyślić. Szatan nie może być tworem cudów? Czym dla Ciebie jest medytacja-myśleniem, cichym modleniem? czy bardziej mówisz o medytacji wschodniej? gdzie w Piśmie Świętym jest mowa o medytacji?

Gość glasgow
szatan może kogoś uzdrowić? to ciekawe... dla mnie medytacja to cicha modlitwa nawet bez słow. w biblii Jezus tak się modlil, mozna powiedziec, ze medytował

Gość bede nie
Pan white- ile masz lat?

Gość bede nie
Pan white- ile masz lat?

Gość do glasgow
medytacja medytacji rowna nie jest... poczytaj sobie co osiagali buddyjscy mnisi swoja medytacja, a co osiagal Jezus, jesli modlitwe rowniez chcesz nazwac forma medytacji, choc wedlug mnie nalezy rozrozniac te 2 pojecia. Jezus po prostu rozmawial z Bogiem, a mnisi, to juz zupelnie inna historia

Gość pan white
do glasgow. tak może, jeśli ma w tym ukryty cel. zwodnicze cuda istnieją, a uzdrowienie może pochodzić także z dwóch źródeł, dlatego trzeba analizować wszystko i badać duchy tak mówi Pismo Święte. Jeśli dla Ciebie modlitwa po cichu to medytacja to ok. Myślałem że chodzi Ci o medytacje wschodnią, ponieważ oni używają pojęcia medytacja, ale to nie oznacza że możesz tak to nazwać. Jezus miał głęboką relację z Bogiem, tak bym to nazwał :) Lub też jak ktoś nade mną napisał że Jezus rozmawiał z Bogiem. Mnie osobiście medytacja kojarzy się z kulturą wschodnią, a tej daleko raczej do Jezusa. bede nie, a po Ci to ile ja mam lat?

Gość ktos do pan white
moglbys zobaczyc w internecie strone o nazwie 'kolo przyjaciol bruno groeninga '' czy jaos tak ? o co tam chodzi ? czy to nie sila diabelska ?

Gość pan white
ktos do pan white. Wiesz co kiedyś przeczytałem trochę tej tematyki, ale jakąś nie zagłębiałem się w nią. Ciężko mi coś o tym powiedzieć, gdy nie mam rozeznania. Nie jest też potrzebne zagłębianie się w sprawy, ponieważ żyje w relacji z Bogiem. To On dał mi zdrowie. Byś musiał zagłębić się w temat. Ważne jest też do kogo się zwracasz praktykując to i czy jest to zgodne z tym co mówi Bóg.

Gość ktos do pan white
nie wiem co o tym myslec a ktos mowil mi ze to nie sekta,jednak na portalach katolickich pisza ze to sekta. Lecz jajlepiej jest zwrocic sie bezposrednio do JEZUSA, tak czuje.

Gość pan white
Nie znam tego tematu, bo nie interesuje mnie on. Trzeba nabrać dystansu i samemu badać jeśli w miarę to możliwe. Myślę że jak ma się wchodzić w niepewny grunt to lepiej zwrócić się do Jezusa o prowadzenie, a problem będzie zdemaskowany. ktos do pan white a Ty korzystałeś z takiej grupy, lub może potrzebujesz pomocy?

Gość agusia7262
oczywiście że idą bo Pedał tak powiedział....

Gość nie bede
panie white-ja nawet przez chwile nie pomyslalam ze Ty mozesz byc budzac sie pozdrawiam w Panu :)

Gość pan white
Niech Ci Bóg Błogosławi :)

Gość toczkawtoczke
"czasami takie myśli są, ja np. ostatnio nie mogę zdefiniować tego czegoś, ale odczuwam jak by miało się coś stać bardzo wielkiego, światowego, że cały świat będzie o tym słyszał, ale nie potrafię nic więcej powiedzieć. Jedyne to że to nieodległe już jest. Być może to tylko dziwne osobiste przeczucia w mojej głowie.Tylko że wcześniej takich nie miałem." panie white moze abdykacja papieża Benedykta?:)

Gość Do Pan white
jak tam,odezwały się do ciebie jakieś zagubione duszyczki potrzebujące pomocy? piszesz jeszcze bloga?

Gość pan white
Oststnio mam przerwe :O

Gość pan white
Jezus Was wyzbawi i da pomoc:)

Gość pan white
ktoś się pode mnie podszywa, moja ostatnia wiadomość jest z dnia: 07.02.2013 reszta to nie moje wypowiedzi. Z Bogiem :)

Gość Galaktyczny wędrowiec
up ;)

Gość piekła nie ma
i wszyscy idą do nieba

Gość podszywaczom mowimy
stanowcze nie!

Gość nie sądzę żeby Pan Bóg był aż
takim masochistą żeby jeszcze kopać leżącego nawet po śmierci.ehhhhh

Gość gość
nie.

Gość gość
pan White ale Tobie z tego piszesz Jezus pomógł,a co mają powiedzieć ludzie którzy nie mają już sił a Bóg i tak nie wysłuc***e ich próśb. Umierają na raka, ciężką depresję, czy inne choroby.

Gość gość
nikt tego nie wie gdzie idą samobójcy, moim zdaniem idą albo do piekła albo do czyśćca, nie ma reguły moim zdaniem każdy przypadek jest inny

Gość gość
przeczytane ostatnie strony...a co sadzic o sekcie ..bruno groening'' czy jak tam bylo o ktorej pisza...na stronach katolickich sa zaliczane do sekt

Gość Elektronikełee
ja nawet bez samobója pójdę do piekła więc co mi zależy

Gość gość
ja pójdę do czyśćca ;) :D:P