Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Anielica

włączcie tvn24, o 13 zabierają krzyż

Polecane posty

Gość ali.
Kleska sił pożądkowych czwórka ludzi zablokowała ich skutecznie .

Gość DZIĘKUJĘ CI JEZUSIE !!!
Na Twoich skrzydłach Polska poleci!!! Nie damy sobie pluć w twarz!!! Pan nasz dał wyraźny znak ustami owieczek swoich: KRZYŻA NAM NIE ZABIERAJCIE!!! Bo to grzech okrutny!! (Psalm 35) Już w Starym Testamencie pisano: KRZYŻ TWÓJ JEST TWOIM DROGOWSKAZEM KTO GO USUNIE W PIEKLE GNIĆ BĘDZIE!!!

Ludzie, spokojnie. Niech ten krzyż zostanie przed pałacem. Jako symbol zachowania elektoratu PiS. Żebyśmy patrząc na niego mogli przypomnieć sobie tę dzicz, którą z trudem mogły powstrzymać Policja i stalowe barierki. Popierajmy Platformą Obywatelską, a krzyż przed pałacem niech nam przypomina o dzisiejszym dniu i będzie przestragą przed tym co by było gdyby PiS wrócił do władzy.

Gość ale psychole brr
wiele z tych ludzi przed pałacem to kompletni idioci, wiele z nich z marszu należy z marszu wysłac do psychiatryka, ale i tak przeważająca większość spełnia zarówno pierwsze jak i drugie kryterium :D ale szopka, juz nie moge sie doczekać piątku, czy jaki tam termin wyznaczą na przeniesienie :P lepsze niż najlepsze kino akcji a ta młoda pani co drze sie wniebogłosy i ma obłąkane spojrzenie- myśle ze jest baaaaardzo niezrównoważona psychicznie :D

Popierajmy Platformą Obywatelską, a krzyż przed pałacem niech nam przypomina o dzisiejszym dniu i będzie przestragą przed tym co by było gdyby PiS wrócił do władzy. to zdanie wymiata popierajmy platforme ty wiesniaku jebany ktory czyta jakies statystyki i badania ciagle :)

Gość ale psychole brr
ależ oni wszyscy agresywni, jak małpy w zoo :D

owszem, jest nam głupio. Ale nie dlatego, że grupka nawiedzonych zdołała powstrzymać całe przeniesienie, lecz dlatego, że w ogole się za to powstrzymywanie wzięli :O

Gość ale psychole brr
hahaha głupio nam będzie jak ten film okrąży świat :D humor mi się poprawił, bez takich fanatyków jakże w naszej pieknej Polsce byłoby nudno :D przy drugim podejściu niech ustawią bariery dalej, gaz na co bardziej nawiedzonych i tyle :D a ksieża sie zdygali, bo jakaś furiatka im w twarz nawrzeszczała :P chociaż ja też bym sie bała-mysle że zdolna byłąby sie rzucić z pazurami

Gość ale psychole brr
"a co ty mylisz ze nie maja co robic tylko pokazywac oszolomow ?? " na jakim świecie ty żyjesz? to sie najbardziej sprzedaje!!! :D sensacja rewelacja i cyrk na kółkach- fotografowie mieli dzisiaj niezły zarobek :D

Gość ali.
a gdzie głowy polskiego episkopatu umieją tylko nam nakazywać boją się swojego narodu .wstyd..

Gość ali.
to jest już jawna wojna z kościołem ,dziś przegrał naród nie liczy się z jego autorytetem..

Gość ale psychole brr
poprostu serial się nieco wydłuży :P do 6 czerwca muszą sie i tak z tym uporać :D strzele sobie w tą piękną pogodę -zimnego Lecha- siądę na kanapie i bede oglądać :D

To nie jest walka z Kościołem. Nikt ci nie zabrania wyznawania wiary katolickiej. A krzyż chciano przenieść do kościoła świętej Anny. Ale OK. Może zostać przed Pałacem.

Gość ale psychole brr
fioletowy widelec - i niech mi ktoś powie że lekarze siedzacy na kafe nie istnieja :classic_cool: trafiłaś na specjalistę :D

Gość ale psychole brr
no, to ciekawe zjawisko, że wierzący (choc tak bym ich nie nazwała:P) obrażają swoich duchownych...paranoja :D patrzcie, to sa dobre wypowiedzi z wp: "jestem muzułmaninem, Jutro jadę do W-wy i powieszę sobie półksiężyc obok krzyża,a jak mi nie pozwolą to się wysadzę." :D "wieszaj sobie co chcesz gdzie chcesz i ile razy chcesz-żyjesz w wolnym kraju-nie widze problemu-mi nie przekszkadzqa ani krzyż ani półksiężyc ani gwiazda dawida ani krzyż prawosławny" :D "a ja będę przez mikrofon recytowała Koran, koniec obrażania Jezusa (pokój niech będzie z nim) który nie zginał na żadnym krzyżu. Ludzie opamiętajcie się" :classic_cool:

Co do krzyża, mam jasne zdanie. Stał sobie spokojnie, nikt nie protestował i nie wnosił skarg w jego sprawie (z wyjątkiem niektórych polityków lewicy), dopóki prezydent Komorowski nie podniósł tematu wykluczając jakikolwiek kompromis. Kilka tysięcy ludzi podniosło bunt. A podobno zgoda buduje i nie ma Polski A i Polski B... ALE MOJE ZDANIE JEST NIE WAŻNE. Jakiekolwiek bym nie miał, co innego jest teraz istotnego. Podatki, gospodarka, służba zdrowia, reformy, edukacja, wojsko, emerytury, prawo, policja, Euro 2012. Dlatego apeluje do wszystkich, by nie dali się wciągnąć w nieistotną dyskusję-zasłonę dymną. NIE oglądajcie dyskusji na temat tego krzyża. Politycy! NIE dyskutujcie w telewizji na ten temat. Bo to, odciąga nas od tematów WAŻNYCH. Każdy może mieć przecież własny krzyż w domu, zwykle jest ozdobą, o której nawet nie pamiętamy...