Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca w więzieniu

Pracował lub pracuje ktoś w więzieniu? Pytanie głównie do kobiet

Polecane posty

Gość praca w więzieniu

Zastanawiam się czy nie wiązać z tym przyszłości. Jeżeli skończę odpowiedni kierunek, to będę miała wtedy zapewnioną pracę w takim miejscu. Jednak zastanawia mnie jak to wszystko wygląda. Czy jest tam zapewnione bezpieczeństwo takiego pracownika?

mojej znajomej mąż już od paru ładnych lat pracuje jako strażnik więzienny i z tego co wiem nigdy nie było jakiś tam szczególnie niebezpiecznych sytuacji ...jest zadowolony z pracy....płacić chyba też muszą mu dobrze bo żyją na bardzo przyzwoitym poziomie ...mają różnego rodzaju dodatki więc chyba ogólnie jest ok

Gość praca w więzieniu
Wiem, że zarobki są tam bardzo przyzwoite. W żadnym innym miejscu nie zarabiałabym tak dobrze jak tam. Jednak w przypadku mężczyzny, a tym bardziej strażnika więziennego pewnie jest inaczej, niż w przypadku młodej, atrakcyjnej dziewczyny....

przecież są oddzielne więzienia dla kobiet i zawsze w takim wiezieniu możesz starać się o pracę ....zresztą nie sądzę żeby młodą atrakcyjną dziewczynę przydzielili do pracy w męskim więzieniu

Gość praca w więzieniu
Mam mieć załatwioną pracę w męskim więzieniu. Gdyby to miało byc kobiece to nawet bym się nie zastanawiała.