Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggggdalenka

34tc jest mi słabo bardzo nie mam sily na nicnormalne to jest?

Polecane posty

Gość maggggdalenka

ogolnie dobrze przechodze ciaze nie puchne wszystko jest ok ale dzisiaj od rana bardzo mi slabo nie mam sily nawet chodzic....jestem sama w domu i boje sie ze moge zemdlec, dzwonilam juz po kogos zeby ze mna posiedzial bo sie boje ze walne jeszcze gdzies dlatego leze....takie oslabienie jest normalne? czy mam do lekarza jakos kombinowac zeby sie dostac (ale bedzie ciezko bo boje sie ruszac z domu)...dodam ze nic mnie nie boli

Gość postaram się byc kulturalna
zważywszy na wskazania termometru i twój stan myślę, że normalne, jednak dobrze by było by ta osoba która ma z toba posiedzieć zabrała cie do lekarza.

jeśli u Ciebie jest taka pogoda jak u mnie - czytaj potwornie gorąco, duszno, parno, burzowo i ciśnienie niskie - to to całkiem normalne! ja nie jestem w ciąży a najchętniej położyłabym się i spała! nic nie robię bo co chwilę kręci mi się w głowie i boję się że zemdleję. niestety pogoda tak działa!

Gość maggggdalenka
dzieki......no wlasnie nie chce panikowac bo jest duszno na dworze i chyba na burze sie zbiera wiec to moze tylko dlastego....ale normalnie boje sie troche ze zemdleje czekam az brat przyjedzie bo mąż daleko w pracy...wole lezec zeby gdyby cos nie upasc