Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona mama marysi

czy to grzybica pochwy u malej dziewczynki- mamy pomozcie

Polecane posty

witam jestem mama 16 miesiecznej dziewczyki , niedawno bylismy na urlopie nad morzem po kilku dniach zauwazylam u mojej malej drobne plamki krostki na wargach sromowych , zaczerwienienie rowniez w okolicy cewki, miejscowy pediatra stwierdził stan zapalny i ze to moze byc od piasku morskiej wody i pampersów - chociaz na plazy uzywałam ich bardzo niewiele , zalecił furagine by niedoszlo do zakazenia ukladu moczowego , masc clotrimazolum , nasiadowki z rumianku i przemywanie riwanolem, po kilku dniach objawy ustapiły , niestety dzisiaj po kapieli zauwazyłam ponowne zaczerwienienie i drobne krostki plamki tylko ze one jakby popekały i delikatnie krwawiły zaraz podalam jej wczesniej wymienione specyfiki , jutro biegne do swojego pediaty tylko ze strasznie mnie to martwi co to moze byc czy jakas grzybica czy mozecie mi cos poradzic z góry dziekuje za odpowiedzi dodam jeszcze ze dziecko nie goraczkuje ma apetyt jest troche marudne ale wyzynaja sie jej zabki pozdrawiam

Gość krostki to raczej nie grzybek
przy grzybicy sa uplawy serkowate i zapach taki inny niz normalnie stamtad, krostki to albo opryszczka albo jakas bakteria, lub jakies odparzenie

dzieki juz myslałam ze nikt sie nie odezwie , upławów nie zauwazylam ale skad ta krew -