Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Był_Sobie_Człowiek

Do obu płci: po jakim czasie od rozstania zaczyna Wam brakować seksu?

Polecane posty

Mnie już po 1 dniu tego brakowało,ech żeby tak kobiety były inne,bardziej starały by się zrozumieć faceta to życie było by piękne.

vera cała w skowronkach-Nawet nie wiesz jak jesteś w wielkim błędzie,gdyby faceci myśleli głową to nie było by tak dużo dzieci ani małżeństw,to dzięki wielkiemu popędowi seksualnemu faceci was adorują,skakają koło was i poświęcają się dla kobiety,a wy to czasem wykorzystujecie,nie które z was to doceniają i tworzy się wtedy szczęśliwy związek,dzięki seksualności facet jest w stanie bić się za kobietę i poświęcić za nią życie,taka biologia,i nie mów że nie lubisz jak facet za tobą biega i ślini się na twój widok a ty wszystko robisz żeby facet właśnie to robił i dlatego chcesz być atrakcyjna.

Osobiście uważam że są złe kobiety i źli faceci,tak samo jak są dobrzy faceci jak i dobre kobiety,ważne żeby się też dobrze dobrać charekterami jak i temperamentami

My kobiety lubimy być adorowane im więcej nam powiecie komplementów tym bardziej będziemy pewne siebie, a jak będziemy pewne siebie to będziemy wampami w łóżku .Co masz na myśli że mamy was bardziej rozumieć, zawsze udajecie takich pokrzywdzonych i niedocenionych, biedactwa !

Wracając do tematu, żeby się nie przerodził w kolejną paplaninę o tym, że faceci myślą fiutem a kobiety głową: czy da się oderwać seks od miłości czyli czy można od razu po rozstaniu tak po prostu zacząć myśleć o seksie z inną kobietą? Moim zdaniem trzeba mieć coś z psychiką albo być nimfomanem/nką lub tym podobne sprawy. Dla człowieka normalnie ukształtowanego seks jest dopełnieniem związku i raczej trudno tak po prostu wziąc i zacząć szukać jakiejś przygodnej znajomości. No chyba że ktoś tak żyje od zawsze, ale mnie trudno sobie coś takiego wyobrazić. Mnie to zabrało około miesiąca.

Ale seksualność męska w dużym stopniu różni się od seksualności damskiej,my faceci jesteśmy zawsze gotowi na sex i z każdą,po prostu tak nasz biologia ukształtowana,kobieta potrzebuje do seksu zaufania i bezpieczeństwa od faceta,a to przychodzi dopiero po jakimś czasie,facet nie zdradza kobiety tylko dlatego że kieruje się pewnymi zasadami i doskonale wie że swoją zdrada zranił by kobietę którą kocha,mimo że ma ochotę na sex z innymi kobietami ale nie robi tego,oczywiście mowa tu o człowieku co ma zasadę i swoją godność człowieczeństwa,z dniem rozstania z kobietą czuje się wolny i chętnie przeniósł by się na inną dziurkę,wiadomo że facet cały czas produkuje spermę która musi gdzieś ujść.Po za tym to że adorujemy kobietę i szalejemy za kobietami,nie umiemy przejść przez miasto nie oglądając sie za laskami to to wszysko mamy dzięki seksualności i dlatego facet musi jakoś sie rozładowywać seksualnie,robi to albo z kobietę albo z swoją ręką,kobieta umie się obyć bez masturbacji ponieważ ona niczego nie produkuje,przynajmniej ja tak to widzę.

Gdzieś tak po dwóch godzinach. Ale to nie permanentne rozstanie, więc jeszcze tylko 4,5 tygodnia :)

jak jesteś samotny to żadne braki Ci nie pomogą liczy się wtedy tylko ona... renisława która w mig spowoduje że braki miną tak szybko jak się pojawiły:P

Może nie każda kobieta,chodziło mi o to że wiele kobiet nie ma seksu i nie odczuwa potrzeby masturbacji,faceci zaczynają się onanizować już w wieku dojrzewania,średnio tak ok 12-14 roku życia,każdy normalny zdrowy facet to robi,czasami nawet jak ma żonę i sex to również się masturbuje,wiele kobiet nie ma seksu i nie odczuwa potrzeby masturbacji,co nie znaczy że wszystkie.

Myślę, że zdziwiłbyś się co do tego jak wiele kobiet się masturbuje. To, że nasze ciała nie produkują spermy, której musiałybyśmy się pozbyć nie oznacza, że nie odczuwamy napięcia seksualnego, które trzeba rozładować. Poza tym tak po prostu mamy chcicę.

Właśnie ta wasza seksualność nas czasem boli . Wkurwia mnie jak faceci idąc ze swoją kobietą oglądają się za inną, dla mnie to jest brak szacunku dla partnerki . A wasz popęd no cóż jesteście ludżmi a nie zwierzakami i dlatego powinniście się powstrzymywać !

Jarzębinka128 oj nie rpzesadzaj ja najpierw krzyczę "ooo jaki ładny ptaszek" - do swojej- po czym ona szuka wzrokiem co i jak a ja wtedy się odwracam i patrzę za spódniczką:P to oznacza brak szacunku? a tak poważnie to teraz ja się oglądam za koboetami z wózkami i porównuje czyja bryka jest lepsza jej czy moja:P

Jarzębinka ale co ty za facetów poznajesz?Ja to nawet jak byłem z moją na striptizie to się nie patrzyłem mimo że mnie kusiło,po prostu iść z kobieta i patrzeć na inne to jest świństwo i normalny facet tego nie robi,oczywiście jak idzie sam albo z kolegami to nie ma zachamowań ale z kobieta nigdy bym tego nie zrobił,zresztą moi koledzy tez tego nie robią,więc zmień po prostu chłopaka i środowisko.Co do damskiej masturbacji to z tego co wiem tylko mała część kobiet się do tego przyznaje,być może że wszystkoie to robią tylko sie do tego nie przyznają nawet na anonimowym forum taki.

vera cała w skowronkach wypraszam sobie:P ale będąc w parkach , placach zabaw nie dziw się że porównuje bryki:P

Wiele rzeczy w sprawach seksu mnie denerwuje , np. poniżanie kobiet . Dlaczego jeżeli któraś lubi sex i robi to często zmieniając partnerów to jest k...wą a wy jesteście w takiej samej sytuacji cool .

żegnałem się ale to forum dalej potrzebuje takich ludzi jak ja:P którzy prowokują, szokują, demoralizują, flirtują itd itp:P

Dla kogo facet, który się pieprzy z kim popadnie jest cool? Może piszesz o jakimś wizerunku medialnym, ale ja jakoś nie mam w otoczeniu ludzi, którzy uważaliby coś takiego za "cool". Nie wiem czy ludzie, którzy piszą na tym forum (zapewne młodzi) zdają sobie w ogóle sprawę, że większośc ludzi trwa przez całe życie przy jednym partnerze, góra dwóch. A cała reszta to tylko fantazje i popisy na anonimowych forach... Tak sobie myślę.. :)