Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colina

ciąża a brak objawów

Polecane posty

Gość colina

jestem w 10 tygodniu ciąży. badanie mam za 4 dni (usg genetyczne). jestem zaniepokojona bo od 2 dni przestały mnie całkowicie bolec piersi (od początku bardzo mnie bolały) natomiast znacznie pogorszyło sie moje samopoczucie, mam bóle w podbrzuszu ale bez żadnych krwawień i podwyższyło się ciśnienie krwi. naczytałam się o obumarciach dzieciątek i boje się. mam powody czy to normalne?

Gość colina
prosze powiedzcie, czy któraś z was tak miała?

Gość smerfetkaaaaaaaa
spokojnie, piersi nie muszą boleć non stop. Mnie tez bolały, nagle przestały i znowu bolą. Brzuch może boleć bo się macica rozciąga. Ciśnienie ? Jakbyś moje albo mojej przyjaciółki zobaczyła to za głowe byś się złapała ... Nie czytaj za dużo bo zwariować można- wiem z własnego doświadczenia :/ Dla przykładu objawów to mnie do 10tc bolały tylko piersi a póxniej jak się zaczęło to do teraz się "męczę" z mdłościami i tym podobnymi, a podobno w II trymestrze przechodzi...

Gość colina
dziękuje ci bardzo, zawsze lepiej sie cżłowiek czuje, jak usłyszy że to normalne :) albo przynajmniej, że ktoś też tak miał :) a co do mdłości to ominęły mnie kompletnie, mam nadzieje, że nie pojawią się już trzymam kciuki, żeby tobie przeszły:)

Ja też nie mam prawie żadnych objawów - kończę drugi miesiąc. Mdłości miałam z 4 dni (ale bez wymiotowania), cycki nie bolą, czuję się normalnie, może troche więcej sikam i brzucha nie mam juz tak płaskiego jak kiedyś. Ale generalnie gdyby nie to, że sama widziałam "fasolkę" z bijącym serduszkiem na usg, to bym nadal nie wierzyła, że jestem w ciaży. Koleżanka mnei straszy, ze u niej najgorzej było w trzecim miesiącu, ale przecież to u każdego może być inaczej.

Spokojnie :) Ja praktycznie nie miałam żadnych objawów.....i dziękuje losowi za to ;) Na początku bolały mnie piersi i podbrzusze -ale szybko minęło co jest naturalną sprawą. Potem długo,dlugoooooooooo nic ;) I dopiero w 8 i 9 miesiącu miałam zgagę,częste oddawanie moczu i ból krocza.