Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłóść_Najważniejsza

Pragnę się zakochać - facet, 26l.

Polecane posty

Jestem 26-letnim mężczyzną i m.in. za pośrednictwem tego serwisu poszukuję kobiety. Postaram się obiektywnie w kilku zdaniach scharakteryzować siebie i swoje oczekiwania. Z natury jestem człowiekiem spokojnym, ale nie stoicko, opanowanym, cierpliwym, troskliwym zawsze chętnie troszczę się o ludzi, zarówno o najbliższych jak i zupełnie mi obcych, kulturalnym uważam, że to jedna z podstaw po wzajemnym szacunku, gdyż tylko zachowując kulturę osobistą możemy się bezproblemowo porozumiewać, niestety, spora część ludzi uważa inaczej. Cechuje mnie wieczny optymizm, pogoda ducha, radość, ciągły uśmiech na mojej twarzy, uczciwość bardzo pożądana przeze mnie cecha u drugiego człowieka, prawdomówność, uczuciowość i wrażliwość, subtelność oczywiście potrafię zachować męskość i nie uważam, że jedno wyklucza drugie, zaradność i chęć działania, dojrzałość emocjonalna, odpowiedzialność za czyny i słowa, ostrożność w życiu bywa różnie, rozsądek staram się go zachować możliwie w każdej sytuacji, uprzejmość, wyobraźnia naprawdę pomaga, łagodność i czułość wyraźna w stosunku do kobiet, błyskotliwość, stanowczość, wyrozumiałość, zaangażowanie w związku bezgraniczne, godność zaufania jak mnie poznasz to się przekonasz, perfekcjonizm jeśli już coś robisz rób najlepiej jak potrafisz, skrupulatność, wnikliwość jeśli mnie coś zainteresuje potrafię poświęcić temu dużo czasu, porządek po prostu lubię porządek na sobie i wokół siebie, brak nałogów nie palę i nie spożywam alkoholu w ogóle. Generalnie jestem nonkonformistą. Myślę, że wypisałem cechy-zalety, które najbardziej mnie charakteryzują. Teraz trochę o wadach. Bywam uparty, ale z tym walczę, czasem dziecinny podobno każdy facet to duże dziecko, wymagający wiąże się to z perfekcjonizmem, o którym pisałem, oryginalny sam nie wiem jak to wyjaśnić, miewam oryginalne pomysły, więc pewnie bywam też twórczy, tchórzostwo (nazywam rzecz po imieniu) boję się wysokości i gryzoni. To chyba na tyle odnośnie wad. Kilka kwestii ogólnych. Bardzo cenię sobie mądrych ludzi, erudytów, ludzi zdecydowanych i konkretnych, uczciwych, chętnych do niesienia pomocy drugiemu człowiekowi, zwierzętom i przyrodzie podziwiam ludzi z greenpeace, entuzjastów, uwielbiam ludzi z poczuciem humoru mi go nigdy nie brakuje, bywa, że mam jej oryginalne, lubię w ludziach skromność i uprzejmość. Nie cierpię chamstwa, obłudy, fałszu, nienawiści niszczy ludzi, bezczelności, głupoty, hipokryzji, cynizmu, chytrości taki człowiek traci dwa razy, próżności bywają tacy ludzie, to przykre, materializmu bez komentarza, zawiści, patrzenia na kogoś z góry. Co lubię robić w wolnym czasie? Uwielbiam spacerować, słucham eurodancu, standardowo pobuszować w sieci, poczytać prasę o nowinkach technologicznych, od bardzo niedawna część mojego wolnego czasu chłonie fotografia dopiero odkrywam jej uroki, lubię pobiegać i spędzać czas na łonie natury latem biwaczki, grill, te sprawy. Ogólnie jestem szczęśliwym człowiekiem, doceniam to, co mam i cieszę się tym, ale do pełni szczęścia brakuje mi najważniejszego, czyli kobiety, a tym samym miłości, bo uważam, że miłość powinna być najważniejsza w życiu każdego człowieka. Jaka kobieta mnie interesuje? A no taka, która jest po prostu dobrym człowiekiem, kimś wyjątkowym, choć na swój sposób wszyscy jesteśmy wyjątkowi, to chciałbym być z kobietą, która wyróżnia się czymś na tle pozostałych kobiet, np. nie myśli tylko o nowych butach, szmince i solarce, taka, która jest pozytywnie nastawiona do świata, ludzi i ma tysiąc pomysłów na minutkę, taki aniołek-diabełek, którego wszędzie pełno. Naprawdę niełatwo jest mi określić konkretnie, jakiej kobiety poszukuję, gdyż serce nie sługa, a nóż zakocham się w kobiecie, która okaże się zupełnym przeciwieństwem partnerki, która by mnie interesowała, bo chociażby ujmie mnie tym czymś. Odpowiedz sobie na pytanie: wolałabyś być znaną modelką czy noblistką? Jeżeli to pierwsze to jest szansa, że trudno nam będzie o porozumienie, ale trudno cokolwiek przesądzać. Odnośne aparycji jest troszkę lżej, preferuję szczupłe kobiety i ogólnie malutkie, drobniutkie, subtelne, filigranowe. Chciałbym budzić się rano obok kobiety, która pociąga mnie fizycznie-:) P.S Wszelkie głupie wypowiedzi, docinki proszę sobie darować, bo zdaję sobie sprawę, że i z takimi wypowiedziami spotkam się tutaj..., cóż..., taka polska mentalność.

ale sie napracowałeś przy tym tekscie, szkoda ze na marne :P tu nic nie znajdziesz :P

Gość poprostu jaa
dlaczego sadzisz ze t nic nie znajdzesz fakt lepszym portalem jest np sympatia.,.. ale i tu można nawiązać ciekawe znajomości każde miejsce jest dobre do poznania drugiej połówki :) do autora może skróć opis siebie nie odkrywaj całego charakteru od razu i ta długość też odstrasza ja sama przyznaje sie przeczytałam co drugie zdanie:) pozdrawiam,

Jeżeli kobiecie nie chce się czytać to i w realu nie będzie jej się chciało mnie "odkrywać", więc raczej nie taka kobieta mnie interesuje. Poza tym wychodzę z założenia, że inteligencja lubi czytać:) Lenistwa nie cierpię. Starałem się napisać najwięcej o sobie, aby nie marnować jej i swojego czasu.

Ja przeczytałam całość:) Taki facet jak Ty na pewno znajdzie sobie super kobietkę:)

Gość liluuuuu
Jesem drobna sybtelna i filgranowa a twoj opis jest niewiarygodny:P

Generalnie uważam, że to co robisz jest bez sensu. To co jest jednym z najpiękniejszych zjawisk na tym świecie, to właśnie dwójka zupełnie różnych ludzi, którzy mimo wad i mimo, że zupełnie odbiegaja od tego co zawsze uważali za swoje ideały, kochają się na dobre i na złe:)

uwazasz ze są dwa typy kobiet? modelka i noblistka? a podrozniczka, hippiska, artystka off-owa, matka polka, kobieta-wamp, domina, pani z mięsnego która w wolnych chwilach czyta poezję... co do postawy zero alkoholu jestem nieufna, zeby kogos dobrze poznac trzeba sie z nim upic ale to tylko moja teoria oczywiscie... moge zapytac czym sie zajmujesz?

Występuje w zespole striptizerów. Jesteśmy wynajmowani na wieczory panieńskie i inne tego typu imprezy.

Gość Miłość_Najważniejsza
Oczywiście tak jak założyłem na początku jakiś płytki człek podszył się z tym striptizem. Leczy najwyraźniej kompleksy w taki sposób. Ale tak bywa..., jeden wódką inny zasilając grono bezrobotnych siedząc na forum i podszywając się pod kogoś. Czym się zajmuję? Na co dzień pracuję. Zupełnie niczym specjalnym. W wolnym czasie pasje...

Modelka i noblistka dlatego, że są to dwa skrajnie różne typy kobiet stąd porównanie.

Gość bele de jour
sorry ten opis-jak dla mnie przekolorowany

Gość Oczywiście tak jak założyłem n
Oczywiście tak jak założyłem na początku i dlatego z tego założenia nie zarezerwowałem nicku od początku. To to moje zwariowanie, oryginalność przez duże Y.

Myślę, że wiadomo o co chodzi w temacie, więc nie będę brał udział w dyskusji, a kobieta, która będzie zainteresowana będzie wiedziała co zrobić-:) Pozdrawiam P.S. Od tego momentu każda wypowiedź podpisana moim nickiem - nie będzie pochodziła ode mnie.

To jest forum dyskusyjne i po to zakłada się tu wątki, żeby dyskutować = wymieniać się myślami, poglądami na temat tego co ktoś nastukał na klawiaturze:] Hmm na pewno 26 lat?

A jednak prowokujecie do wypowiedzi-:) Forum dyskusyjne? Ależ ja tego nie neguję:) Dyskutujcie, ale beze mnie. Dla mnie to miejsce posłużyło do napisania ogłoszenia i tylko tyle.

Gość Idealna Kobieta powinna
wiedzieć co robić Powinna znaleźć sposób. Jeśli nie znajdzie to znaczy że nie będzie jej zależeć. W takiej się zakocha!!!

Znaleźć? A po co szukać. Bystra kobiet napisze - "słuchaj chłopie...to "..." moje gg, albo "podaj maila". Sięgajmy czasami po najprostsze rozwiązania:) Dlaczego ukierunkowujecie dyskusję na niewłaściwe tory? Kręci Was to? Podnieca? Zabijacie tak czas wolny? Tu nie ma o czym dyskutować. Ja rzuciłem temat, a zainteresowana tak jak napisałem sama się zgłosi.

wiesz co wybacz, ale gdybyś był, tak jak próbujesz tym postem nam wmówić, taki ach och to nie musiałbyś zamieszczać krzyczącego "taki jestem zdesperowany" ogłoszenia na forum. Gdybyś był taki jak napisałeś to znalazłbyś kobietę w realu a nie na najbardziej pojebanym forum w sieci. I jeszcze to zachowanie "taki jestem cacy i nie podam kontaktu do siebie, sama się postaraj" :o

Koleżanko droga..., to, że jestem oh, ah i cacy to jest Twoja własna interpretacja, która narodziła się w Twojej głowie, więc daruj sobie. Podział na real i sieć był jakieś 15 lat temu, dzisiaj według mojej wiedzy są ludzie, którzy odkurzacza i telewizora nie mają, ale internet jest tak powszechny, że nie powinno już chyba dziwić nikogo, że szuka się partnera w sieci, ale jak widać niektórych to dziwi.

ależ to wcale nie moja interpretacja. Przeczytaj swój pierwszy post! Przecież niedobrze się robi tak się nad sobą zachwycasz. A poza tym, to jest forum więc mogę chyba wyrazić swoje zdanie. No chyba, że należysz do osób, którym przeszkadza to, iż inni mogą mieć inne zdanie od twojego i , boze bron, nie boja się tego napisac

Owszem...., Twoja interpretacja. Czytać swojego postu nie muszę, bo sam go pisałem i według Twojego toku myślenia, to co napisałem o sobie i w jaki sposób napisałem świadczy o tym, że jestem desperatem? Cóż..., można i tak...naturalnie masz prawo do własnej interpretacji, choć zapewne Ty jedna masz rację:) Miałem napisać, że jestem kawał wulgarnego bydlaka, który lubi się uchlać i zapomina o urodzinach kobiety? Ja najzwyczajniej w świecie napisałem najprostszym językiem o sobie.

no wybacz ale ktoś, kto pisze o sobie w samych superlatywach, bo te wady to wybacz, takie na siłę, jest dla mnie desperatem

Oooooo właśnie....., w końcu przyznałaś rację.... - "dla Ciebie":) Więc pozwolę się powtórzyć - jest to Twoja własna interpretacja.

heh oczywiscie, ze dla mnie. ALe nie widzę, żeby dziewczyny się o ciebie zabijały. Cóż widocznie nie jestem jedyna