Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamunia mamunia ah

imie dla mojej kruszynki:) wybrałam 5 i nie moge się zdecydować:)

Polecane posty

Gość dfghjkl
z tych wsiowych imion to tylko natalia normalne. blagam was Hanna? blee wali staroscia i trupem na kilometr. Lena to moze byc jakas ruska ktora w domu sprzata. a patrycje znam i same idiotki z nich wiec to chyba nieszczesliwe imie.

Gość akunamatata
Lenka oryginalne, ale już zbyt powszechne... u mnie na osiedlu są aż 4 :o często czytam takie topiki, bo wtedy wiem jak NIE nazwać moich przyszłych dzieci :D:D już mam dwa typy dla dziewczynki i chłopca ale nie zdradze :D

Gość eheheheh
A może Amelia lub Agatka? Ja planowałam, ale urodziłam dwóch synków :)

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Jako 25-letnia Natalia oświadczam, że to najpiękniejsze i najwspanialsze imię na świecie. Normalne zdrobnienia, a do tego we językach obcych ma podobne brzmienie. Cieszę się, że noszę takie imię. Patrycja - chyba nie chcesz, by na Twoje dziecko inne dzieci chcąc dogryźć wołały "Patka-szmatka"... Poza tym z patafianem się kojarzy, a to też nie ma pozytywnego wydźwięku. Nie cierpię tego imienia. Lenek się teraz pojawia jak grzybów po deszczu i co 2 dziewczynka będzie miała tak na imię. Mimo to uważam, że Lena to ładne imię i wcale z ruskimi się nie kojarzy - chyba, że ktoś ma kompleksy. Kaja mi się też nie podoba...

Gość oj joj joj afera
Jak bym miała miec córke dała bym jej na imie carmen

Gość paroleparoleparole
jesli zalezy ci na imieniu mniej popularnym to akurat Lena jest najgorszym wyborem. Od jakiegos czasu jest moda na to imię i co druga dziewczynka jest Lenką. Jak pojdzie do szkoly to bedzie tyle Lenek ile za moich czasów bylo Oleniek i Michałków.