Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamunia mamunia ah

imie dla mojej kruszynki:) wybrałam 5 i nie moge się zdecydować:)

Polecane posty

Gość mamunia mamunia ah

witam mam jeszcze 3 miesace do narodzin córeczki ale juz chce nadać jej imie:) w mojej piątce naj jest Lenka,Kaja,Hanna,Natalka,Patrycja. widziałam te 3 ostatnie imiona juz tu na kafe w poście na szczęscie ja mam dowolny wybór w imieniu. może podsuniecie mi pomysł które z tej 5 jest takie i ładne i oryginalne i takie nie często spotykane:)

Gość pppppppppeeeelllllllaaaaa
ja mam na imie PAtrycja a chcialabym miec na imie Lena :D

Gość akunamatata
Haneczka lub Natalka :)

Gość Daj jej Lolita
:classic_cool:

Hania bardzo ładnie , i fajnie bo nie ma dużo . i Lenka. Ja dam Kinga bo bardzo mi się podoba :)

Gość ...........oj............
obojętnie jakie dasz możesz być pewna że w klasie będzie conajmniej jeszcze jedna Hanka, Natalia, Patrycja, Lena itd

Gość co polecaccccieeee
daj Agnieszka...Ania...Zosia...Magdzia

Lena-będą ja brali za Rosjankę Kaja- kojarzy mi sie z kajakiem Hanna- jak żona Rumcajsa(w latach 80-tych była taka bajka) Natalia- zbyt pospolite Patrycja- nie za ladne

Najładniejsze z tych co podałaś to Natalia :) Ewentualnie Kaja i Hania ;) Lena mi się nie podoba, a jeśli chodzi o Patrycję, to w życiu bym tak swojej córki nie nazwała... Mam jakiś uraz, bo każda Patrycja jaką znam (a znam ich wiele) to łatwa dziwka

Gość Calineczka Mała...
Moim zdaniem Najpiękniejszym imieniem dla dziewczynki jest Lenka:) Kojarzy mi sie z takim małym delikatnym "Okruszkiem"... Jak kiedys bedę miała dzieciątko i bedzie to dziewczynka to wlaśnie tak Jej dam na imię...:) Wszystkiego dobrego!!! Pozdrawiam

Gość fdxccgbvgfbbh
moja bedzie Majka od zawsze tak mialo byc tylko mnie fffkurwił ten serial Majka bo teraz co 2 bedzie majka

A swoją córkę (chociaż jeszcze nie jestem w ciąży) nazwę w przyszłości Emilka :)

LENA JUŻ NIE JEST ORYGINALNE. wiem, bo pracuje w sklepie dla dzieci i baaaaardzo czesto slyszę :Lenka, nie ruszaj, chodź" co 3 dziewczynka tak sie nazywa (z tych mlodszych) JULIA, STASIU też imiona wrociły.... nie wiem jakie imie dla dziewczynki, ale Lena już osłuchane jak dla mnie. pozdrawiam

Gość co z tymi imionami :/
i ladne i oryginalne i nie czesto spotykane? :D przeciez 3 z 5 wybranych przez ciebie imion znajduje sie w rankingu najczesciej nadawanych imion w zeszlym roku. http://ebobas.pl/artykuly/czytaj/520/wiadomosci/najczesciej-nadawane-imiona-w-polsce-w-2009-roku kaja co prawda sie nie zalapala, ale na 2. miejscu jest maja, ktora brzmi prawie tak samo. no i zostaje patrycja.. ale to chyba nie za ladne imie :/ no i widzisz - odpada ci kryterium oryginalnosci i niespotykalnosci, zostaje tylko zeby bylo "ladne", a to juz tylko kwestia twojego gustu, bo to tobie ma sie podobac :)

Gość ejbisi
Znam jedna Lenę i jest bardzo ladna i zdolna ;)

z tych co podałaś wybrałabym Lena :) ja też znam kilka Patrycji i też dają dupska wszystkim na około :P niby imię nie świadczy o człowieku, ale ja uważam, że jednak coś w tym jest :) oczywiście nie mówię, że zawsze się to sprawdza :) jak nie Lena to ewentualnie Natalia :)

Gość Guma Orbitowa
Ja mam na imię Hania i dla mnie jest piękne!! Polecam. ;)

Gość .korniszonka.
z tych imion co podałas to jedynie podoba sie mi Lena

ja tez dam emilka :) a z tych najladniejsze jest hania, pozniej lena, chociaz troche to ruskie :p natomiast najgorsza jest patrycja, kiedys bardzo mi sie podobalo, ale naprawde kazda patrycja jaka znam ma cos nie halo

albo Gizela :O żartuję oczywiście :) ja córkę nazwę Sara no chyba, że jak będę w ciąży i co druga dziewczynka będzie miała na imię Sara to wtedy zrezygnuję z tego imienia...

Gość tez poznalam patrycje
wszystkie byly albo wredoty albo jakby mialy pod deklem nie tak. Co jest z tymi patrycjami do cholery

Gość sara to imie dla psa
u nas tak damskie buldogi we wsi nazywaja