Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowa_szczesciara1989

Sierpniowe Panny Mlode 2011 !!! Zapraszam do rozmowy.

Polecane posty

Nie...:( Okaże się jak pojade do Polski zobacze co mi powiedzą bo ja chciałam sobie szyć ale jak nie da rady to może coś wyporzycze:)W ostateczności tutaj będe szukała a ty już myślałaś nad sukienką??? ja mam jedną upatrzoną fajną ale nie wiem jak to będzie...

Gość jb jxzjxjx
W tak młodym wieku ślub OMG powaliło was

Witam :-) był podobny temat ale cos upadł więc przyłączam się do was :) My 20.08.2011 :) Mamy już załatwioną salę, zespół i kamerzystę. Suknie też już oglądałam i zakochałam się w jednej - kusi mnie żeby zamówić - ale jednak za wcześnie na to:( No i chyba musimy niedlugo do ksiedza sie wybrac zeby nie została nam jakas pozna godzina... Bo najbardziej to bym chciala 15 :)

Tak , jestem rocznik 89 ;) Ja już byłam w kilku salonach z mamą, ale jeszcze nie jestem zdecydowana... Myślę, że po nowym roku zacznę się jakoś konkretniej rozglądać. :) Mam parę typów, ale jeszcze nie wiem, czy zdecyduję się szyć, czy kupię.

My ostatnio chcieliśmy wódke kupic ale mnie nastraszyli że wódka wietrzeje i poki co darowlismy sobie ale przed końcem roku chcemy zakupic ...

My będziemy mieli wesele na 150 osób i tak w piątek pultrowanie w sobotę wesele niedziela poprawiny i planujemy kupić 300 butelek wódki 0.5 MAXIMUSA i do tego ok 10 win i będzie 5 litrów bimbru do stołu wiejskiego:)

jesli mam slub we wrześniu 2011 to ile wcześniej powinnam zarezerwować termin w kościele?dodam że mieszkam w duzym mieście..

Witam :) Nasz termin to 06.08.2011 :) Na obecną chwilę mamy: sale, kucharki, fotografa, dj i nauki przedmałzeńskie ;) We wrzesniu/ pazdzierniku mamy zamiar przejsc sie do ksiedza . Reszta po nowym roku :)

Gość Angelka-Niunia:)
Witam! Coś tutaj ucichło:) mój termin ślubu to 06.08.2011r:) Mamy już sale zespoł nawet mam już wybraną suknie ślubną:) zapraszam na nasz blog www.angelkaimateusz.bloog.pl

Gość frela
Hej Olka! Tak z ciekawosci gdzie mieszkasz? Ja tez obecnie poza Polska i do POlski lecialam tydzien przed slubem tylko :) Tak widzialam ze poruiszony byl temat wodki i ze wywietrzeej.Nic bardziej mylnego , przynajmniej na moim pryzkladzie. MY kupilismy wodke w pazdzierniku 09 a wesele bylo w czerwcu 10 wiec 9 miesiecy wodka lezakowala sobie w domku w chlodnym miejscu. Kupilismy Pana Tadeusza i wszyscy gadali ze bardzo dobry a nawet moj juz maz dosc duzy w poprawiny wypil bo mu smakowala a on w ogole raczej wodki nie pija :) Na pewno nie kupujcie zadnej 'weselnej' z naklejki wodki bo przewaznie to najwiekszy syf. Co do sukienki, to ja akurat mieszkam w Uk i tutaj tez kupowalam swoja suknie i byla tania wg mnie .

Gość projekt ślub
Zapraszamy na naszą stronę, gdzie oferujemy Wam profesjonalną oprawę fotograficzną i filmową Waszego Ślubu i Wesela. Oferta ustalana jest indywidualnie w zależności od Waszych wymagań a ceny są naprawdę konkurencyjne. Wejdź. Zobacz :) www.projektslub.com Kontakt do nas jest na stronie internetowej.

up up up dziewczyny co z wami ??czemu nic nie piszecie ?ja zapomnialam hasla ale sobie przypomnialam heh;p a tu coraz bliżeej :) Na obecną chwilę mamy załatwione Kucharki , kosciół, dekorację sali, kamerzystę i fotografa w jednym (bo to małzenstwo i on filmuje a ona robi zdjęcia i bedziemy mieli sesję w studiu w plenerze i w ciagu całego wesela ),ciasto zamówione, wódka zakupiona pod koniec 2010 r Maximus (teraz by nam duzo drozej wyszło) no i suknia się szyje:) A jak dziewczyny z waszymi budzetami? ile was mniej więcej uczyni wesele?

No i oczywiscie z Zespołem też juz mamy podpisaną umowe bo zapomnialam;p

Gość forum_slubne
Witam serdecznie, Jako administrator forum ślubnego http://www.slub.mojeforum.net pragnę serdecznie zaprosić Panią do rejestracji i udziału w dyskusjach. Forum stawia głównie na tematykę ślubną, ale nie brakuje również na nim tematów związanych że sprawami poślubnymi, czyli ogólnie mówiąc życiowymi. Każdy może znaleźć coś dla siebie. Mamy tematy o dzieciach, o modzie, o kulinariach, ale również wątki, w których użytkowniczki piszą o swoim życiu codziennym. Bardzo proszę o rozważenie przyjęcia zaproszenia i rejestrację na forum, a także udzielanie się w dyskusjach. Pani doświadczenie w wielu sferach życia może również przyczynić się do rozrostu forum. Ja że swojej strony mogę powiedzieć, że bylibyśmy zaszczyceni, jeżeli zechciałaby Pani dołączyć do naszego grona. Pozdrawiam serdecznie

Ja napewno będe miala 2 x wieczór panienski bo jeeden dziewczyny robią mi tutaj a drugi w Polsce. Nic nie wiem co jak io gdzie bedzie bo w Polsce moja świadkowa się zadekklarowala ze się wszystkim zajmie a tutaj pewnie coś w stylu babki wieczór przy winku :)