Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miś gogo-reaktywacja

Aerobiczna 6 weidera- daliście radę do końca?

Polecane posty

Ja niedawno zaczęłam;) Nie jest aż tak źle, ale mimo wszystko strasznie mnie to męczy. Zastanawiam się jednak nad tym, ze skoro ciężko jest zrobić 6 czy 8 cykli po 3 serie, jak da się radę wykonać pod sam koniec 24 cykli po 3 serie?.... A wy dałyście radę do samego końca?...

Gość mowisz ze nie bylas
ja robilam kolo 10 dni, i zaprzestalam ale nie dlatego ze bylo to monotonne, tylko zaczely mi sie robic miesnie brzucha, ok mysle zajefajenie, ale nie podobaly mi sie te po bokach , wygladaly jak oponki. Nie wiem moze gdybym dokonczyla, wygladalo by to inaczej ale zrezygnowalam. Moj chlopak zrobil do konca i efekty byly

przy niskiej tkance tluszczowej zarys krateczki pojawia sie juz po 2 tyg .. Ciezki trening nawet bardzo ciezki nie dla poczatkujacego Na ogol poczatkujacy nie wykonuja prawidlowo a i tak nie dochodza nawet do 2 tygodnia.. Ja sam doszedlem do 20 dnia. masakra

Gość facetman
probuj bo efekty sa naprawde super i ladnie spojrzec na zgrabna wysportowana drzazge, jestem facetem i cwicze wiem ze to ciezki kating, ale jak siewejdzie w ten rytm to potem czlowiek to musi robic bo to jak narkotyk, ale efekltsa ;)

Ja bylam juz okolo 12-13 dnia kiedy zrezygnowalam. Naczytalam sie opinii, ze maleje biust :O Pierwsze trzy dni zle cwiczylam, bo noga lezaca na ziemi ja trzymalam w powietrzu, mniej wiecej 3cm nad podloga. Przez peirwsze kilka dni oddychanie bolalo mnie strasznie, smianie sie bylo katorga a o kichaniu nie mowiac. Kilka napakowanych osob, ktore znam mowily mi, ze nie dam rady. A mi sie to naprawde fajnie cwiczylo. ***Jesli ktos mnie przekona, ze biust od tego nie maleje, to zaczne jeszcze raz :) ***

Gość hunny bunny
robiłam chyba 20 dni, potem jak mi łupnęło w kręgosłupie to podziękowałam. wolę coś bardziej urozmaiconego i nie obciążającego tak kręgosłupa, z którym i tak mam już wystarczające problemy :P

gosialicious Ja powiem ci ze nie maleje biust od robienia brzuszkow Jedynie moga sie stac bardziej jedrne..Im maszmneijsze bf% tym szybciej zaobserwujesz miesnie -kratke., Piszesz ze zle wykonywalas bo trzymalas nad podloga miesnie o tuz wykonywalas prawidlowo Gdyz mialas w ciaglym napieciu miesnie. Majac je na podlodze tracisz te napiecie, Jest to bardzo trudne cwiczenie nie dla poczarkujacych.. Chetnie pokazal bym ci jak cwiczysz jak poprawic pupe jak uniknac pomaranczowej skorki :) itp no ale nie mieszkamy kolo siebie aby wybrac sie na gym;)

Wstydziuch, obejrzalam sobie przed chwila filmik na youtube (co by sie upewnic) i tam facet cwiczac, trzyma noge na podlodze, a nie nad nia.

Rozne sa szkoly wykonywania tej A6W utrzymywanie nog nad podloga kilka cm jest baaardzo trudne nie dla poczoczatkujacych. Zacznij z nogami na podlodze. Oczywiscie zmien nawyki zywieniowe zero slodkich napojow ,unikaj w porze wieczorowej produktow o wysokim Indeksie glikogemicznym dolacz jakis wysilek fizyczny. Nie glodz sie tylko jedz 5-6 malych lekkostrawnych posilkow aby przyspieszyc prace metabolizmu.. powodzenia