Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozterkowicz

Moja kobieta ma dziecko,dla mnie jest to problem....

Polecane posty

to byłeś ty... wczoraj właśnie mi to powiedziałeś,że chcesz chodzić np.nago a ona Cie wkurza,mówisz mi często że jest brzydka bo nie jest szczupła.To Ty pijesz piwo lub piwa codziennie-a gdy prosiłam abys to ograniczył to mówiłeś że to nie alkoholizm i mam dać ci spokój.To napisałeś Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mam tego poniżania już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I TY MÓWISZ ŻE MNIE KOCHASZ?! DOŚĆ TEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość taonaa
Zapomniałam dodać że czasami gdy dużo wypije i leży nieprzytomny w swoich wymiocinach,kucam nad nim i wciskam jego lepkiego, miękkiego ślimaka w swoją jamkę,kwiląc przy tym z rozpaczy nad straszliwą sytuacją w jakiej się znalazłam i błagając go szeptem by mnie kochał,po czym idę wypuścić z pokoju córkę aby mogła załatwić potrzeby fizjologiczne,nie zawsze mi się to udaje,parę razy załatwiła się w pokoju,ale na szczęście ma tam wiadro.Zaraz potem włączam na kafeterię by przeczytać trzeźwych opinii o moim konkubinacie.

No jesli to on to kup se młotek i sie pier.. w leb jesli po czymś takim wroci do domu a przed drzwiami nie bedzie jego rzeczy. Szkoda słów.

Gość podszywaczzzz
o ja Cię :D:D:D na serio się podszyłm pod autora, a tu wychodzi szydło z worka :D:D Ale zgadłam!!

Bawisz sie teraz moim nickiem,dobry w tym jesteś.wystarczył dzień abym pojechała na kolonie-a juz poznał tutaj na kafeterii kobietę,wciskał kity że sam jest,wymiana fotek,itp. JESTEŚ ŻENUJĄCY!!! ZDRADZIŁEŚ SIĘ,INNYCH MOŻESZ OSZUKAC ALE PO TYM CO NAPISAŁEŚ- MNIE NIE! To ja chciałam Ci pomóc,abyś zaakceptował ta sytuację,a Ty mi robisz tutaj takie świństwo?! Forumowicze mają rację jednak co do Twojej osoby.DOŚĆ! ZAPAMIĘTAJ TO.

Ona pragnie milosci rodziny itd troche to trzeba rozumieć ale kurwa nie za wszelką cenę, nie z kims takim! Kobieto nie jestes szmata tylko kobieta z dzieckiem. Szanuj sie i dziecko.

Gość erewytry
Podsumujmy Twojego faceta: - nie płacił czynszu - mieszkał w zagrzybionym mieszkaniu - teraz mieszka w Twoim mieszkaniu - zyjecie za Twoje pieniądze - jest alkoholikiem - chce pozbyć się Twojej cóki - dokucza jej z powodu wagi - romansuje z kobietami poznanymi w necie No, gratuluję! :)

Gość no niezły jest..............
chce pozbyć się dziewczyny, a pożniej pewnie omota matkę, zeby na niego mieszkanie było... jemu chodzi o ustawienie się a nie o rodziną no i dlaczego stary piernik nie ma jeszcze mieszkania? to nie jest człowiek z ktorym możesz mieć rodzinę musisz wrócić do normalności, gdzie obiec z córką będziecie czuły się swobodnie WE WŁASNYM MIESZKANIU a na wakacje wyjedż z córką a jego walizki juz pakuj, i piszę serio facet ożenil się nawet ze mną, żeby przejąc dom, na szczęście jest juz po wszystikm, jestem wolna i szczęśliwa... uciekaj----wystaw go za drzwi, on będzie przepraszal, ale to się nie zmieni bo ludzie się nie zmienają powodzenia

Gość małgośkaaśląąąsskk
Gdybyś była moją matką ZNIENAWIDZIŁABYM CIĘ . Jak można narazić swoje dziecko na taki stres? Ona potrzebuje wlsanie teraz- w tym glupkowatym wieku - poczucia bezpieczeństwa i wsparcia a ty urządzasz jej taką jazdę!!! Puknij się w łeb kobieto!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość małgośkaaśląąąsskk
Ten Twoj kochaś kopnie Cie w tyłek predzej czy pozniej a córka juz nigdy Ci nie zaufa . Mozesz pogratulować sobie GLUPOTY. Ja ci gratuluje i życze kupna MÓZGU