Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana żona pewnego męża

Mąż jest maminsynkiem teściowa wybiera mi tapete do pokoju!

Polecane posty

witam... jednak ktoś tu jeszcze o mnie pamięta miło :) jestem u rodziców. ojciec strasznie sie zdenerwował mi tez sie oberwało za : wiedziałaś co robisz!" własnie nie wiedziałam..eh ale ważne ze troszke odpoczełam widze jak domownicy są troszke niezadowoleni bo i tak w domu nie ma juz miejsca a jeszcze ja... mama pociesza mnie ze pewnie za tydzien juz bede w jakims mieszkanuku ale mąz nie odezwał sie od momentu kiedy wsiadłam do pociągu... przepłakałam pół nocy bo nawet smsa czy dojechałam nie było. obiecał przyjechac jutro a tu żadnego znaku od niego wiec nie licze na wiele. a co tam u was jak mija dzień?:)

Gość miła sąsiadeczka
Może napisz do męża smsa, że jak nie przyjedzie, to w poniedziałek idziesz do adwokata dowiedzieć się w sprawie rozwodu.

Gość rezerwowoy nick
naprawde dziwny ten twoj mąż........jezeli naprawde cie oelej po 2 tygodniach od slubu to chyba nie bedziesz miec wyjscia zaloz sparawe a najpierw idz do lekarza wez chorobowe czy cos i nieh juz łozy na twoje i dziecka utrzymanie...jestes w koncu w ciozy!!!! czysta ciota z twojeg faceta

Gość bas bassssssssssssssssssssssss
dziwny ten Twoj maz , nawet niezapytal sie jak sie czujesz czy wszystko wpozadku z Toba i z dzieckiem. Cos mi sie wydaje ze on mysli ze ci przejdzie i wrucisz zpowrotem do tego domu.

Gość Agabag
Oj cos mi się zdaje,że juz go mamusia nakreciła. To nawet nie zadzwonił dowiedzieć się czy szczęśłiwie dojechałaś? Miej oczy szeroko otwarte, bo coś mi sie zdaje,że kolejny raz cie oszukał!

Myślę że powinniście wspólnie usiąść i spokojnie przy kawce porozmawiać Zawsze można znależc wyjście np. od pn_pt obiad u tesciow a sbb_nd ty gotujesz lub odwrotnie

Tapetę to na 1 pokoj niech wybierze teściowa ale reszta musi należeć do was razem musicie ustalić inaczej będzie klapa z rodziny

Gość Malina****8
Pani Urszulo wg mnie tu nie powinno byc mowy o kompromisie z tesciowa,na kompromis wzgledem tapety we wlasnym(w koncu skoro maja tam mieszkac i tesciowie sami chcieli to jest ICH kąt) domu to ona moze isc z mezem a nie z tesciowa,no bo niby z jakiej racji??

Gość little łezka
denerwuje mnie ten Twoj facet już wczoraj czytając topik miałam nadzieje ,ze "jaja" mu wyrosły,niestety nie wyrosły,pewnie ta czarownica go nakręciła,niczym się nie przejmuj, spokojnie sobie u rodziców siedż:)

Gość takie zycie
wydaje mi sie ze tesciowa buntuje twojego meza, ze beda wydatki na mieszkanie a tak to u niej byscie mogli itp. nie pisz do niego pierwsza. jedyne wyjscie musicie zamieszkac na swoim. powodzenia

zadzwon do niego i spytaj co jest , dlaczego soe nieodzywa , czy jego juz nieinteresuje jak sie czuje jego zona?. Oj jabym nieodpuscila.

Dzwoniłam... jak powiedziałam czemu nie dzwonił to twierdził że nie miał czasu a jak zapytałam czy jutro przyjedzie to sie zmieszał i coś że jeszcze nie jest pewien. zapytałam wprost o co chodzi no to mogłam sie domyslić - nie wie czy dobrze zrobił ze pozwolił mi wyjechac bo można to było inaszej rozwiązać. powiedziałam ze to było jedyne najlepsze rozwiązanie a kolejnym bedzie własne mieszkanie - jego odpowiedz to jeszcze musze sie zastanowić. powoli trace nadzieje że zrobi cos sam a nie pod dyktando mamusi.

Gość mfkkkkkkkkkkkkkk
to co on robi to już duuuuże przegięcie. Postaw mu ultimatum i niech wybiera- ty albo mama. Inaczej będziesz z tym walczyć całe życie.. Powiedz mu ze widzisz go jutro u siebie albo nie ma po co przyjeżdżać. Kurcze on jest nienormalny- jesteś w ciąży a on naraża Cię na taki stres. Normalnie zabiłaby takiego co obstawia przy mamusi a mnie delikatnie mówiąc olewa...

Gość krokodylica
Ile macie odłożone? Uważaj, żeby on Waszych pieniędzy nie ruszył na remont domu mamusi. Zadzwoń i powiedz, żeby się nie ważył.

Gość krokodylica
A dlaczego ma jutro przyjeżdżać? Ma przyjechać dzisiaj i to bez gadania.

Gość Agabag
Jezu, jaki palant, na bank jutro nie przyjedzie, jak można nie zadzwonic do żony .Do mamusi to ma czas dzwonić nawet jak jest w pracy. Pewnie mu ta czarownica juz rozwód doradziła albo co. Dzwoń do niego i postaw ultimatum: albo ja albo twoja matka i osobne trozwiazanie przede wszystkim!

Gość mieszkanie bardzo ladne
ale jak na ten metraz strasznie drogie. mam nadzieje ze wszystko ci sie ulozy i maz jutro przyjedzie. trzymaj sie cieplo :)

dziewczyny maja racje postaw jemu ultimatum albo Ty i wasze dzieciatko , albo jego mamusia.On wogole sie niezastanowil ze jak jego mama kiedys umrze on zostanie sam. Ja bym takiego juz dawno kopnela w dupe.

Gość 23678367
TAki facet to jakas tragedia po prostu, nie powinnaś teraz do niego dzwonić! SZkoda, że jesteś w ciąży.... Ja zastanawiałabym się nad usunięciem.... Też swoje przeżyłam z teściową i rozpieszczonym - synkiem jedynakiem, i wiem, że szkoda na to życia. Miliardy facetów na świecie, a ty wybrałaś takiego palanta???

i stało się, on przyjechał do mnie z teściowa a teściowa błagała żebym wróciła, ja oczywiście sie nie zgodziłam, wywiazała sie awantura po czym teściowa powiedziała a właściwie wykrzyczała mi ze jestem niewdzięczną synową która chce odebrać jej synka i uderzyła mnie w twarz...........

Gość 23678367
Mi się zaczyna zdawać, że to prowokacja, bo nie sądzę, że są gdzieś tak głupie osoby... :(

Gość poważnie to nie prowo???
Dziewczyno, jak teściowa mogła Cię uderzyć????????!!!!! Jesteś w ciązy!!!!!!!!!! Rozwód bierz, masz kasę więc dasz radę? a co maż na to?? Jestem tak zszokowana, że nie wiem co pisać..........

Gość .lejek.
Tak szybko przyjechali?

Gość takie zycie
to juz mi smierdzi podszyciem albo prowokacja zaczernij sie albo beda sie podszywac

Gość Malina****8
Ja juz od tego postu z tymi "jehowymi" wiem ze to prowokacja.i to od jakiegos czasu bardzo marna ale na poczatku bylo nawet w miare;)

Gość klementytnkah
Ludzie, obudźcie się. Przecież to prowokacja. Tak, jasne, ma taką sytuacje będąc w ciąży i daje sobą tak pomiatać? I w ogóle cała ta sytuacja jest strasznie dziwna i wręcz niemożliwa. Nagle dowiedziała się, że może mąż jest jechowy, no bo przecież akurat kościelnego nie brali, więc kto wie.. phi.

Gość bele de jour
jestes z poznania autorko??

Gość trochę za szybko się dzieje
dopiero dojechała do rodziców, potem rozmawiała z mężem i już przyjechali, tak raz dwa, a ona od razu leci do komputera i opisuje.. kurde, myślałam, ze to prawda, a tu się okazuje lipa :0