Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie o niegooo

Czy to dobiega konca????

Polecane posty

Gość boje sie o niegooo

Moj facet od 6 miesiecy pracuje w miescie oddalonym ode mnie 300 km. widujemy sie raz na 2 tyg. i tak kolejny rok musimy przezyc az skoncze studia wtedy planowalismy ze przyjade do niego. no wlasnie, planowalismy bardzo go kocham, na poczatku jak wyjechal pisalismy codziennie do 2-3 w nocy na gg po pare godzin! tak za soba tesknilismy. rozmowy przez telefon kazdego dnia, smsmow tysiace. a teraz? teraz nie rozmawlialismy na gg od tygodnia moze. chyba ze sporadycznie jakies zdania. on dzwoni do mnie 2-3 razy dziennie i rozmawiamy moze ponad godzine za kazdym razem ale to wszytsko, a tak to wydaje mi sie ze juz mu sie nie chce. woli sobie pograc na kompie i pojsc spac, a ja chcialabym porozmawiac jeszcze :( tesknie za nim, a mysle ze mu przechodzi ;( dodatkowo pracuje z jakas mloda dziewczyna w jednej firmie i ciagle o niej mowi, bo to jedyna osoba z ktora sie zaprzyjaznil. ona ma narzeczonego ale podobno duzo czasu razem spedzaja i sie boje. jak zrobilam o nia awanture to powiedzial ze przesadzam i dalej z nia rozmawia dziewczyny, myslicie ze to koncowka? L:(

2-3 razy dziennie po 1h rozmowy to malo ? to ile bys chciala z nim rozmawiac caly dzien po 12h ? a jego praca ? nie dziwie mu sie ze czasem chce sobie odpoczac i pograc na kompie, jesli dzwoni codziennie to chyba wszystko ok :)

Gość boje sie o niegooo
jak o siebie sie boje? no dzowni codziennie, ale czasem nie rozmawiamy tak dlugo i wychodzi ze dziennie pogadamy moze z pol godziny i wszytsko. chcialabym miec z nim nieustanny kontakt poza tym boje sie, ze ze mna rozmawia tylko pol godziny a np z ta dziewczyna 10 godzin jest w pracy to roznica :(

Masz problemy emocjonalne i tyle. Poza tym. Gdybyś miała łatwość w poznawaniu nowych osób, facetów to nie przejmowała byś się takimi pierdołami. Ile można dzwonić? Ja bym na jego miejscu dzwonił jedynie wieczorem lub raz na dwa dni maksymalnie. I tak masz dobrze.

spodziewasz się, że nie będzie nic innego robił tylko siedział przy komputerze i wisiał na telefonie cały dzień??? Macie bardzo częsty kontakt...

Gość boje sie o niegooo
no dobrze, ja nie odczuwam potrzeby nawiazywania przyjazni z innymi facetami. i nie chce by on ie przyjaznil z innymi kobietami, bo wiadomo jak to sie moze skonczyc :( a kontakt kiedys byl intensywniejszy, wiec chyba mu sie znudzilo juz woli z kolezanka pogadac :(

Gość moskala
jest z tobą w związku na odległość to pewnie mu brakuje rozmów z płcią żeńską.jak z nią pracuje 10h no to co zrobisz? chyba lepiej tak zwłaszcza że panna ma narzeczonego niż jakby miał łazić po klubach i wyrywać laski (chociaż w sumie nigdy nic nie wiadomo) nie zrozumiem nigdy związków na odległość.jeśli ci zależy to nie dokładaj mu tylko staraj się zadbać o wasz związek np. zorganizuj jakieś częstsze przyjazdy bo gadki na gg i tel to nie to samo

Gość boje sie o niegooo
no staram sie, ale on daleko pracuje a ja jestem studentka i z kasa tez kiepsko :( a wlasnie boje sie ze z nia to nie zwykle rozmowy. podobno ona czesto zartuje z nim dwuznacznie. mowi o seksie, przytula sie do niego. kiedys jak rozmawialismy przez telefon uslyszalam obcasy i damskie "hej" a on do mnie "dobra musze konczyc" i sie rozlaczyl. ani "pa" ani nic :( i myslicie ze nie mam o co sie bac??? a teraz jeszcze ten kontakt taki rzadki jest :(

Gość nooallle
myślę że masz się czego bać bardzo często związki na odległość nie dają rady przetrwania próby czasu... jeśli mieliście plany na przyszłość i on musi pracować tak daleko to nie możesz się tam przenieść nie dasz rady zmienić uczelni? czy nadal w rozmowach jest temat Twojej przeprowadzki do niego?