Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertsi

wazne pytanie o bloga na onecie

Polecane posty

Gość ertsi

czy mozna zmienic obrazek glowny z szablony? dajmy na to szablon moje ciuchy, obrazkiem sa te ciuchy, a ja chce wstawic moj

Gość ertsi
ale tam mozna tylko czcionke zmienic a obrazek dodac tylko jako tlo ja w ogole sie na tym nei znam a musze stworzyc bloga

" Obrazek w tle" kliknij na to i zmień. mam bloga na onecie od kilku lat. nie korzystam już z niego, ale zawsze tak robiłam i zawsze działało. ;) spróbuj.

Gość ertsi
no wlasnie o tym pisze, ze moge dodac obrazek w tle i tylko to ale ja potrzebuje zmienic obrazek w naglowku da sie?

to jest obrazek w nagłówku. tam na górze zmieni się obrazek. jesli chcesz zrobić obrazki w całym tle bloga, to idziesz do ustawień i masz coś takiego na głównej stronie ustawień: Tło strony Kolor tła:rgb(239, 239, 239) Obrazek w tle: i klikasz ten obrazek w tle. _____________________________________________ jesli przejdziesz do ustawień i wybierzesz Reklama Onet.pl SA Nagłówek bloga ^ nagłówek bloga, na tym szarym tle, to zmienisz obrazek w nagłówku. ;) spróbuj.

Gość ertsi
obklikalam cala strone i moge zmienic jedynie tekst a jak klikam w reklame wywala mnie z bloga i przenosi na strone glowna w jakich opcjach to jest?

Klikasz na ten większy tekst i tam jest taki mały, żółty obrazeczek, kliknij krzyżyk, który usuwa aktualny obrazek i wejdź w ten żółty, mały obrazek i wgraj swój. To jest przecież banalne.