Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alb_erto

Nadmierna atrakcyjność - CO ZROBIĆ??

Polecane posty

Gość Alb_erto

Witam. Mój problem polega na tym, że jestem wyjątkowo przystojny i kobiety ciągle mnie zaczepiają. Prawie wszystkie koleżanki zakochały się we mnie i teraz cierpią. Na ulicy kobiety podchodzą i próbują flirtować. Koleżanki w pracy składają niedwuznaczne propozycje. Już niedobrze mi się robi od tego wszystkiego. Czy dla was nie liczy się nic poza wyglądem? A wasi faceci, rodziny, dzieci? To wszystko nieważne, bo ktoś tam lepiej wygląda. Moja stała partnerka jest extraładną modelką, więc inne kobiety nie mają u mnie szans. Proszę o porady jak was do siebie zniechęcić. Jak stać się mniej atrakcyjnym. Proszę o jakieś wskazówki, cokolwiek.

Gość a ty nie masz swojego rozumu?
tak powinno to byc, ze skoro ci na kims nie zalezy to mu to mowisz. a swoja droga, co za cipa z ciebie, nie masz nic meskiego w sobie bo bronisz sie jak kobieta :P

Gość Jestem happy:)
Jak przestaniesz być takim narcyzem i szpanować "urodą" to sie odczepią ;)

Gość Alb_erto
Próbowałem być niemiły, ale to was tylko nakręca i działa w odwrotną stronę.

Gość pokaz fotke
to ocenimy :-) czasami niektorzy maja zbyt wysoką samoocene, a w rzeczywistosci nie sa przesadnie przystojni ;-) laski tez sa puste i wystarczy, ze facet jest zadbany, nie koniecznie mister i tez poleca ;P pamietaj, ze nie liczy sie ilosc lasek lecacych na Ciebie tylko jakosc :P

Jak stać się mniej atrakcyjnym. Proszę o jakieś wskazówki, cokolwiek. " Jedź do Warszawy , stań przed krzyżem i jak przyjedzie TVN24 , zacznij go rąbać siekierą krzycząc przy tym "Tu jest Polska" :P

Gość hahahahahaaaa
Sam sobie zaprzeczasz chłopczyku xDD Tak to pytasz czy dla kobiet nie liczy się nic poza wyglądem a nagle wyjeżdżasz z tekstem ze Twoja obecna to extra modelka i inne nie maja szans xDD śmieszny jesteś i masz zbyt duże mniemanie o sobie.

Gość banda durni
nie myj sie przez tydzien :D

Gość Alb_erto
Ja nie proszę o to żeby mnie oceniać, tylko pytam co zrobić, żeby być mniej atrakcyjnym dla kobiet.

Gość hahahahahaaaa
poważny dorosły facet nie zadaje tak kretyńskich pytań. w ogóle nie masz większych zmartwień? bo ty jeden jesteś 'piękny' na tym świecie myślisz? inni tez są zajebiści ale nie użalają się jak ty , no koniec świata się zbliża

Gość pokaz fotke
Ja na Twoim miejscu caly czas w obecnosci Twoich adoratorek mowila o swojej kobiecie. Dla mnie jak widze, ze facet jest maksymalnie zakochany w swojej kobiecie, przestaje być obiektem zainteresowania. Nie wiem czy dziala to tez tak na inne kobiety. :)

Gość Chopinka27
Nie ma czegoś takiego jak nadmierna atrakcyjność ... :O Po prostu nie ma ... Więc bez sensu ten temat? Te laski się zakochują, gdy opowiadasz im, jak jesteś piękny? :D Się zdziwisz, gdy dorośniesz! Bo zaczną myśleć...

Gość Alb_erto
"Ja na Twoim miejscu caly czas w obecnosci Twoich adoratorek mowila o swojej kobiecie." To ja bym musiał bez przerwy przy wszystkich kobietach mówić o swojej kobiecie :/ Nie dalej jak wczoraj byłem u lekarza - młoda pani doktor (z obrączką ślubną na palcu) na koniec chciała wyciągnąć numer i umówić się ze mną "na kawę". Wy wstydu nie macie :/

Alberto postarał byś sie lepiej wymyślac te historie -1/10 lipa

Witam. Mój problem polega na tym, że jestem wyjątkowo przystojny i kobiety ciągle mnie zaczepiają. Prawie wszystkie koleżanki zakochały się we mnie i teraz cierpią. " "oja stała partnerka jest extraładną modelką, więc inne kobiety nie mają u mnie szans. Proszę o porady jak was do siebie zniechęcić. Jak stać się mniej atrakcyjnym. Proszę o jakieś wskazówki, cokolwiek." Mam dla ciebie tylko jedna - przestan zmyslac, ze jestes mezczyzna :D 🖐️

Gość gfdddddddd
2/10 widze ze część się nabrała

Gość teraz to specjalnie
pewnie chciałbyś żeby tak było, albo ubzdurało ci się w tej głowce, że tak jest! zadna laska nie chciałaby miec tak narcystycznego faceta, więc zadna cię nie zaczepia;-P

Gość jh657854754
W czasie wakacji dzieci się nudzą. Kobiety nie podrywają na ulicy.

Gość Alb_erto
"Podaj maila to Ci napisze kilka sposobow jak sobie radzic" A tu nie możesz napisać? Czy może skończy się tym, że kolejne pytanie będzie na mailu o zdjęcie, a potem to już o numer tel.? Masakra :/

Jeszcze nie zapomnij dodac, ze bedziemy prosic o zdjecie Twojej twarzy/klaty/plecow/dupy/lewej stopy a takze i prawej/pena/od tylu i od przodu :classic_cool: Chyba powinienes sie cieszyc, ze sie podobasz:O Z domu nie wychodz to nie bedziesz mial problemu ;)

Gość w zyciu bym nie poderwała
faceta na ulicy, nawet gdyby wygladał jak Brad Pitt ,wiec kolego daruj sobie te fantasmagorie:P

Gość Alb_erto
A Brad Pitt tak dobrze wygląda? Raczej przeciętnie z tendencją na plus. Ale nie ważne. To że Ty byś nie poderwała to nie znaczy że inne też nie. Nawet jak co czwarta podrywa to już i tak ilość, która mnie może wykończyć :/

Gość Alberto a czy gosialicious ci
sie podoba z wygladu? :D