Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita poznan 21kkk

Mam PASKUDNE WŁOSY, pomóżcie. ZDJĘCIA

Polecane posty

Gość anita poznan 21kkk

Mam straszne włosy! Są CIENKIE i jest ich naprawdę mało! Nie mogę zrobić z nich żadnej ładnej fryzury, nie nadają się na żadne upięcia! Jest ich po prostu za mało! W dodatku nie są ani proste ani kręcone. Czy znacie jakieś sposoby na to, by włosy były optycznie grubsze? Stosuję jedwab, odżywki. To nic nie daje. To chyba genetyczne. Zawsze tak miałam... zastanawiam się nad przedłużeniem, ale wtedy będę musiała codziennie prostować włosy i w dodatku je obciążę. 1. http://a.imageshack.us/img714/7049/dsc08789d.jpg 2. http://a.imageshack.us/img97/592/dsc08801uf.jpg 3. http://a.imageshack.us/img839/1609/dsc08807f.jpg 4. http://a.imageshack.us/img687/4774/dsc08808t.jpg 5. http://a.imageshack.us/img341/8740/dsc08810n.jpg

Gość anita poznan 21kkk
obcięcie na krótko nic nie daje. Wyglądam wtedy jeszcze gorzej. Teraz przynajmniej mogę je podkręcić na wałki, a jak miałam krótki to nic nie mogłam z nimi zrobić

Gość ta dieta jest troche
jezeli wlosy kilka razy 2-3 ogolisz brzytwa to wyrosna grubsze..........w azji tak robia 🖐️

ja bym radzila zrobic sobie krotką fryzurkę i nie przedluzaj bo ci wypadną wszystkie moze sie zrobic nawet lysienie plackowate

Gość anita poznan 21kkk
Ja nie cieniuje włosów! w życiu! Takie są! Może się kruszą, łamią i dlatego są na końcach jeszcze cieńsze... przecież na mojej głowie nie ma co cieniować:P

Gość ciesz sie bo
przynajmniej u nasady masz gęste. U mnie widać ubytki ;/

Gość anita poznan 21kkk
,, ta dieta jest troche,, dzięki za radę:P też o tym słyszałam,ale jeszcze nie zwariowałam:P

Gość nasturscja
kolor wygląda jak farbowany... farbujesz je? wg. mnie własnie nie powinnaś ich cieniować, nawet jeśli są cienkie, jako dłuższe i zupełnie proste, równe będą wyglądały lepiej. Możesz kupić sobie szampon na objętość, moze to ci pomoże... ja mam odwrotny problem więc pewnie się nie za dobrze znam ;D

Farbujesz czy to Twój kolor? Na 3 zdjęciu wyglądają na cieniowane, warkoczyk marniutki ale przecież nie z tych paru kosmyków?

kurcze wiem,że u mnie u fryzjera zabieg regeneracyjny na włosy kosztuje 45 zł i powtarza się go 4 razy jest tez tańsza jego wersja za 15 zł. Ten tańszy bardzo fajnie zregenerował włosy mojej mamie ale nie wiem jak on sie nazywa po droższym efekt byłby pewnie jeszcze lepszy... może zapytaj fryzjera i coś ci doradzi:)

Gość pijaczka325235235
uzywaj wlosow zwiekszajacych objetosc niektore naprawde daja imponujace efekty:) np. palmolive taki fioletowy, szauma nowa zielona, poczytaj recenzje na wizazu lub kafeteri i moze krec na duze,grube walki ??

Gość po pierwsze to troche
musisz podciąć,końcówki .Potem w aptece poproś o taką specjalną maske kurcze nie pamiętam nazwy ale zalecają ją dla ludzi po chemioterapii chyba sie to nazywa Henna Wax ...:O jakoś tak REWELACYJNA ODŻYWKA . wŁOSY FARBOWANE PRZESUSZONE itd masz takie włosy jak moja siostra i własnie tym sobie wykurowała .Postaraj sie tez zmienic farbe innej marki czy cos

Gość anita poznan 21kkk
jakaś taka nijaka - oj miałam już każdą długość... od chłopaka, do brody, połowy szyji... ale wtedy jest jeszcze gorzej. peacelove- używam pianek, lakieru ale to niewiele daje. Kiedyś tapirowałam włosy przez jakiś miesiąc i faktycznie wyglądały sto razy lepiej, ale to sprawiło, że zaczęly się łamać, więc zrezygnowałam

Gość ab7.
TRAGEDIA !!!

Gość anita poznan 21kkk
miła jak zawsze - o takich włosach jakie masz Ty to ja całe życie marzę!!!:)

Gość anita poznan 21kkk
nasturscja - ale ja naprawdę nie cieniuje włosów!:P Co dwa-trzy miesiące nakładam szamponetkę, więc nie sądzę by to był problem. Zwłaszcza, że robię to od roku dopiero i przez ten czas moje włosy nie uległy pogorszeniu...

Gość tidity
faktycznie mialam ten sam problem,czego ja nie probowalam, oj jak sobie przypomne wrrrrrrrrr jedyne co mi pomogo to maseczka zoltko , nafta kosmetyczna i cytryna naprawde ci polecam- ja robilam raz w tygodniu , mam piekne grube wlosy , fryzjerka mowi az zal ich scinac, bardzo szybko mi rosna polecam naprawde pomaga

Gość ja tez stosowałam Wax
REWALACJA !!!!Potem na przemian 1 żółtko,sok z całej cytryny i olejek rycynowy mieszłam i na włosy nosiłam az sie robiła skorupa .potem zmywałam dokładnie ,i włosy mam naprawde błyszczące i mocne

Genetyka... ktoś ma grube włosy a ktoś inne takie jak ty.. Tu podają dobre rady dziewczyny, ale może lepiej zainwestować pieniądze w zagęszczenie włosów ??

Gość tidity
zrob ta maseczke z zoltka tak jak ktos jeszcze napisal , widzisz nie tylko mi pomaga mam piekne wlosy zdrowe mocne i lsniace ja jeszcze zakladalam folie i zawijalam podgrzanym recznikiem

Gość moze ekspert sie wypowie
nie słuchaj tych bzdur ze jak ogolisz brzytwą to odrosną geste. Wcale nie masz mało włosów tylko widzę ze one sa bardzo połamane,czyli sa słabe. Od skóry wcale nie sa takie złe ale trzeba je solidnie wzmocnic. Przede wszystkim na jakis czas zapomnij o długich włosach. Musisz je skrócic mniej wiecej do ramion,to wystarczy i kup płyny do wcierania w skóre głowy w aptece, zadne tabletki czy odzywki w kremie nie pomoga. To musi byc tonik do nakładania na skóre głowy bez spłukiwania. Na początek kup placente ale tylko TĄ!!!!!! http://allegro.pl/item1162053672_placenta_formula_hp_z_lozyska_12_x_10ml_96zl.html Kuracja tymi ampułkami trwa miesiac i sa rewelacyjne. Tylko musisz być w tym systematyczna,wcierać co drugi czasem co trzeci dzień. Potem możesz kupić te ampułki http://allegro.pl/item1169393203_ampulki_wzmacniajace_wlosy_radical_skrzyp.html i stosować je po kazdym myciu najlepiej, no chyba ze codziennie myjesz głowę to nie,ale 2,3 w tyg musisz nałożyć. I problem w tym ze z pół roku musisz to stosować. Wiem ze z tej firmy jest tez mgiełka wzmacniająca włosy wiec mozesz sobie zmieniać - jakiś czas mgiełkę,póżniej znów ampułki. I teraz Cie troche zasmuse bo 100% efektu mozesz sie spodziewać za rok i w tym czasie systematycznie podcinać włosy do ramion żeby wszystkie zdązyły sie zrównać. Po prostu muszą odrasnąc te słabe włosy od skóry. Ale gwarantuje ci ze efekt bedzie super. Tylko pamiętaj systematyczność!!!!!!!!! Nie może być tyg ze sobie odpuścisz i nic nie nałożysz!!!!! Ale naprawde warto. Za rok podziekujesz mi za piekne zdrowe włosy.:)))

Gość mlemldmlosmdl
To prawda masz cienkie wlosy ale one wcale nie satakie tragiczne!! Ciesz sie ze nie masz wlosow sianowatych to jest dopiero problem! Dziekuj Bogu za takie jakie masz. Poza tym sorry ale wziecie kitka na pol jakby w koka ( zdaje sie ze zdjecie trzecie od konca) to przegiecie przy takich lichych wlosach. Powinnas nosic rozpuszczone ewentua;lnie w kitku ale nie kok!!!!

Gość anita poznan 21kkk
mlemldmlosmdl tego ,,koka,, zrobiłam specjalnie do zdjęcia:) żebyście zobaczyli jak mało jest tych włosów, na co dzień nie chodzę nawet w kitkach. Dziękuję wszystkim za rady:) starannie zanotowałam wasze wskazówki:)