Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodszy i niezły

Jak poznać starszą kobietę?

Polecane posty

Gość gość
Witam, wszystkich. Trafiłem na to forum ponieważ podobają mi się starsze Panie. Mam żonę starszą o 6 lat, ale mimo wszystko, chciałbym poznać jeszcze starszą kobietę, w celach czysto erotycznych. Co w tym złego, że ja dam jej trochę może czułości, szczęścia, a ona mnie. Starsze kobiety pragną młodych mężczyzn, widać po mojej teściowej, jak ona jeszcze w pełni sprawna zadbana piękna kobieta, a teść to już staruszek, który o 21 00 śpi jak dzidziuś, i raczej nie wykazuje nią zainteresowania, no chyba, że w porze obiadowej, bo bardzo dobrze gotuje. Widzę po niej, że jeszcze chce się żyć, że jeszcze brakuje przygody, ale w tym wieku trudno odważyć się na skok w bok na odrobinę szaleństwa. Nie należy oceniać takich ludzi w sposób negatywny, żyje sie raz, i to dość krótko.

Gość 25 wawa
Bzdury. Jeśli ktoś myśli że młody chłopak szukający starszej kobiety potrzebuje opiekuna to nie ma bladego pojęcia o mężczyznach, a co gorsza o kobietach. Kobiety przed 30-ką rzadko odczuwają pociąg seksualny a stosunek zaspokaja bardziej potrzeby emocjonalne i społeczne. Dopiero kobiety po 35 roku życia naprawdę pokazują pazur. Do tej pory miałem tylko młodsze partnerki które miały dość po 1, 2 razach. NUDA! Chętnie poznam dojrzałą kobietę w ramach ciekawego romansu :) Jestem z warszawy, mój mail poznajmniewawa@o2.pl wzrost 184cm, szczupły, kulturalny i dobrze wyposażony :)

Gość gośćiowa
a ja mam mezczyzne młodszego o 15 lat!!! i w życiu nie spotkałam bardziej odpowiedzialnego człowieka. Zaczynalismy od nieskonczonych rozmów, nawet przez chwile nie pomyslelismy , ze sie w sobie po prostu zakochamy

Gość gość
U nas jest kilka lat roznicy a to jest najlepszy zwiazek w jakim bylam dotychczas! A z tych co bylam, to akurat ten najstarszy facet byl najbardziej dziecinny i niedojrzaly.