Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopikooooo

Kwatery w górach-PILNE...

Polecane posty

Gość kopikooooo

Chcę się wybrać niebawem w góry-najchętniej okolice Zakopanego , Niedzica, Czorsztyn...Mam do Was prośbę-może ktoś tam był i korzystał z jakiejś godnej polecenia kwatery za przystępną cenę. Tego jest oczywiście mnóstwo w internecie ale nie ma to jak ktoś poleci bo już był i był zadowolony. Także pliz jeśli macie jakieś godne polecenia kwatery to pomóżcie.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrr
a szczawnica ci odpowiada? to jest rzut beretem od zalewu czorsztyńskiego... i tak przy okazji to odradzam zatłoczone zakopane. Szczawnica o niebo lepsza :)

daj namiar na tą Szczawnicę. chce się wybrać w październiku :)

Gość kopikooooo
tak szczawnica też jest ok. A możesz mi tam polecić jakąś kwaterę? pokój dwuosobowy noi cena też jest ważna żeby nie była zbyt wygórowana.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrr
poczekaj chwilke :) poszukam w necie bo nie pamiętam jak nazywa sie ten pensjonat :)

Gość kopikooooo
ok :)

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrr
kurcze sory ale nie moge znaleść tego w internecie. A dane i tel ma mój chłopak, nie moge sie do niego dodzwonić bo jest w pracy... moge ci powiedzieć tylko tyle że tam każdy dba o czystość i rzetelność wobec wczasowiczów bo mają spora konkurencje... zaraz po szkole pojechałam do pracy do szczawniccy do halki jako kelnerka, wtedy jedonko tam było super i naprawde taniocha (pełny obiad zupa+drugie danie+bar sałatkowy do woli od12zł) ale jak byłam tam ost na obiadku do troche im spadła jakość (podobno zmieniły sie kucharki. szczawnice polecam każdemu, moge polecić duzo fajnych miejsc w okolicy :)

Gość kopikooooo
no wierzę że tam jest super, uwielbiam góry. Szkoda że nie znalazłaś nr-u do tego pensjonatu...no ale trudno. Może jeszcze ktoś jest w stanie mi coś podpowiedzieć...?

Gość polecam cos takiego
apartamenty Kościelisko, bardzo ładnie wykończone, 2 pokoje z łazienką i pełnym aneksem kuchennym, akurat mieliśmy wyjście do ogódka i widok wprost na Giewont, spać mogą 4 osoby bo na tyle jest miejsce. Doba kosztowała nas 200 zł, czyli jak jadą 4 osoby po 50 zł jak na takie warunki to naprawdę tanio. dodam że w podziemiu budynku jest piękny duży basen dla gości za free. Byłam, polecam, cicho, spokojnie, czysto, elegancko. Nawet tam wrócę.

Gość polecam cos takiego
Dokłądnie to się zwie aprtamenty giewont: http://www.eholiday.pl/noclegi-mq8800-galeria.html#xtabs przy Nędzy Kubińca. Jest tam kilka apartamentów pod wynajem, ceny się różnią w zależności od ich wielkości i sezonu. Ja akurat byłam na długi weekend majowy ten pierwszy i zostałam na cały tydzień.

Gość kopikooooo
dla mnie to za drogo :) ja szukam czegoś tańszego-nie muszą to być zadne apartamenty ;) wiem że w sezonie jest zawsze drożej ale myślę że da się coś znaleźć do 35 zł za dobę. Np ja byłam raz w Krościenku nad Dunajcem-było tam cudownie-mieliśmy pokój dwuosobowy i na trzy pokoje łazienka na korytarzu, salon tv, internet, na podwórku stawy hodowlane, miejsce na grilla i bar coby sobie uprzyjemniać wieczory przy % ;) niestety już zrezygnowali z wynajmowania pokoi.

Gość asdfg
ja moge polecic piekne pokoje z tv i lazienka w srodku napraswde bardzo fajnie . w maju placilam 50 zl za dobe takze tanio !! parking wszystko. jak chcesz jakies dane to napisz na koteczekkk18@o2.pl a to jets samo centrum zakopanego :)

Gość kopikooooo
patty diphusa nie działa mi ten link :(

Gość 23678367
w maju placilam 50 zl za dobe takze tanio !! To wy macie jakieś specyficzne pojęcie taniości. Ja byłam w Szklarskiej, i znalazłam coś wg mnie taniego - za 25 zł... na dobę

Gość kopikooooo
rany aż mi sie głupio zrobiło... Dla mnie 50 zł to sporo za dobę...:( szukam naprawdę czegoś taniej...30, 35 zł...😭

Gość kopikooooo
23678367 dokładnie....a może Ty coś polecisz mi?

Gość 23678367
W Zakopanem byłam ostatni raz w 2005, i wtedy byłam na taniej kwaterze na ulicy Ornak 1 - przez wyszukiwarkę można na pewno znaleźć tel. W 2 osoby płaciliśmy po 25 zł za pokój - czyli 50 zł na dobę łącznie W pokoju był tv i czajnik, ale nie było kuchni w tym pensjonacie. I łazienka na korytarzu. Lokalizacja super - niecałe 10 minut na deptak, i jeszcze bliżej do Doliny Białego. Właścicielka miła i kulturalna.

Gość kopikooooo
dzięki, już znalazłam nr. A powiedz mi jeszcze na ile pokoi ta łazienka i czy pokój w miarę ok?

Gość 23678367
Pokoje miała czyste, sprzątała tam co dzień. Łazienka była dzielona na 2 pokoje. Ogólnie spoko. TYlko dom z zewnątrz taki nie za ładny - tzn. jak typowe wille z lat 50, ale to nie miało znaczenia, bo w środku OK. TYlko cena mogła wzrosnąć, nie wiadomo... Teraz jak byłam w Szklarskiej też za 25 zł to mieli kuchnię, ale pokoje były brudne. I właściciele niemili. :(

Gość Antonyo
Polecam najlepsze apartamenty w Zakopanem www.apartamenty-zakopane.net.pl Luksus w dobrej cenie!

Gość Marta

Jeśli chodzi o Czorsztyn i Niedzice to polecam noclegi w apartamentach Górski Eden! Widoki z okna niesamowite!  Przemiła obsługa. Nocowałam u nich już nie raz i na pewno jeszcze wrócę. 

Gość kasik

W Zakopanem i Kościelisku wspaniałe kwatery można znaleźć na mountain-apartments.com.pl sprawdzone więc polecam