Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to juz dwa latka temu...

Inwencja tworcza cukierni - spodoba sie córci?

Polecane posty

To juz dwa latka.. wszystkie cukiernie zamkniete bo urlopy, na zamowienie z katalogu bylo juz za pozno (4 dni wczesniej..), wiec zdalismy sie na inwencje cukernika. Tylko napis podalismy. Co o takim dziele myslicie? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7997615e3778214d.html

ok ;) czuj sie wirtualnie zaproszona na jutrzejsze urodzinki ;)

siuuuuuuuuuuuper tort nie taki oklepany zdjecia kubus puchatek itd bedzie sie podobal!

wlasnie chcialam taki "oklepany", z buzia tygryska itp, a tu sie okazalo ze trzeba z dobry tydzien wczesniej torty katalogowe zamawiac. I wyszedl taki.A drogi jak fix.

dzieki :) ja za tydzien mam dwa latka mojego siostrzeńca :) a tydzień temu miałam roczek bratanka :)

Gość ojeeeeej
Bo akurat 2letnie dziecko będzie wybrzydzać jak zobaczy bohaterów kreskówek. Spodoba jej się, będzie zachwycona, nie przejmuj się tym tak. Ja byłam szczęśliwa, że miałam tort, że paliły się świeczki, to jest ważne dla dziecka ;> jakby był cały różowy i tyle też by jej się podobał.

Oczywiście że jutro przylecę na tort z talerzem :D Mimo że duża krowa ze mnie to lubię Kubusia ;) U mnie w małej mieścinie to najpóźniej trzeba zamawiać tort 4 dni przed odbiorem. Ile płaciłaś??? U mnie klasyk (biszkopt jasny) na bazie bitej śmietany ,z owocami to koszt ok 40 zł/kg.A ciemny(czekolada/orzech) 5 zł drożej. Nie wspomnę jakie drogie są torty z kształtem (waga do 2 kg) i koszt przeszło 100 zł ;)

rok temu nawet swieczki zdmuchnac nie umiala ;) zobaczymy czy jutro sobie poradzi ;) Monia, zycze duzo szczescia ;)

placilam ponad 70 zl (1,5 kg tortu), w zeszlym roku w tanszej cukierni zaplacilam 35 zeta

Gość pot
ale brzydki. Matko polko nie jedz tyle bo Ci dupa urośnie

Gość paranoja jakas..
dwu letnie dziecko ma wybrzydzac co do tortu????a za rok kinder bal w Wersalu???-połowy z tej imprezy i tak nie zrozumie;-))nie przesadzajcie-tematy w podobnym stylu od jakie butelki do koloru nocnika powinny byc kasowane

a ja wlasnie wole taki temat niz ciagle pytania o symptomy ciazy, a dwulatka to madre dziecko, duzo rozumie

pot waze 45 przy 166 wiec chyba tort tylko dobrze mi zrobi ;P

U mnie porządny tort śmietankowy kosztuje 21 zł/kg. Kupuję w tej samej cukierni na wszystkie okazje.. Nie wiem skąd u was takie ceny :o Za taki tort nie zapłaciłabym 70 zł. Tyle to zapłaciłam z drogą figurką, na roczek ;P

Gość dokładnie tez nie wiem
co to za ceny u mnie kosztuje od 20 -25 zł/ kg tortu.

Gość helllena
tort brzydki może chcociaż będzie dobry - aczkolwiek nie wyglada. u mnie za kilo tortu płaci się 35zł ale są prześliczne, arcydzieła a smak - niebo w gębie. ale co kto lubi :) wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla martynki

Gość ta jasne....
to pokaz te "arcydziela za kilka groszy", pewnie oklepane ksiegi wysadzane tandetnymi perelkami ;) ten tort jest wyjatkowy!

Gość co za ludzie....
co za ludzie, juz tortu drugiemu zazdroszcza ;/

Gość zagoń żone do roboty
taki wiejski ten tort. Za dużo dupereli. No ale jak kto woli .... Ludzie ze wsi maja jednak inny gust:O

Gość zagoń żone do roboty
a czemu ładniejszego nie mogłaś kupić dziecku. Ten jest taki wsiowy.. Widziałem ładniejsze

Gość To juz dwa latka..
nie jestem ze wsi tylko z Krakowa, i tort sie wam podobac nie musi, ma sie corci spodobac.

Gość liska123432
JEJKU ...TO TY SIE ZASTANÓW NAD SOBA - ROZUMIE JAKBYS ZROBIŁA COŚ GENIALNEGO TO MOŻNA SIE CHWALIĆ ALE TO JEST ZWYCZAJNY TORT

Gość To juz dwa latka..
nie wchodze na NK ale z checia obejrzalabym te cuda, jest jakas inna strona z tymi torcikami? lubie podziwiac takie rzeczy ;) ja chcialm tylko sprawic corci mily prezent, a wy juz swoimi komentarzami probujecie popsuc temu dziecku urodziny. Jestescie podli

Gość wkurzona położna
torcik jest kolorowy, słodki - na pewno się spodoba małej a dodatkowo świeczki!!!!!!!!!! - będzie cudownie! a warto być oryginalnym:)) fakt,żeprzepłaciłąś,ale co miała zrobić?? wytłumaczyć małej,że urodziny będą za 4 dni,bo taniej? paranoja