Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desperatka przez duze d

pomozcie mi zrozumiec ta sytuacje :( chodzi o faceta..

Polecane posty

powiedzial podczas ost. spotkania ze sie zakochal, to bylo 3 tygodnie temu :o mieszka 200 km ode mnie, i nie widzielismy sie do tej pory. zobaczymy sie w przyszlym tyg. a jak nie to dopiero pod koniec miesiaca:o na poczatku tej rozlaki wydzwanial. pisal, na gg, smsy, ale go troche zlewalam dzieki temu zabiegal coraz bardziej, ale ost. gdy zaczelam sie pierwsza odzywac dzwoni raz na jakis czas :o mial wrocci w weekend.pytalam go pare dni przed weekendem czy wraca, odpisal ze tak.. a od srody sie nie odzywal.w piatek sie nie odzywal to zagadalam a on zwalil wine na problemy ze sie nie odzywa(bo ma w pracy problemy i musi szukac nowego mieszkania ) i ze nie da rady wrocic ale ze jak "sie wyrwie stad to mi wszystko wynagrodzi i ze mnie przeprasza" powiedzialam mu ze na mnie slowa nie dzialaaj tylko czyny. Wczoraj wieczorem zadzwonil i mowil ebym wpadla do niego za 2 tygodnie.powiedzialam ze sie zastanowie. Ma problemy ok, ale czy to powod by miec mnie w dupie? :o Powiedzial ze teskni ale ze jestem za daleko :o to go zapytalam czy sie poddaje. pwiedzial ze nie, jeszcze nie, i ze za wczesnie... dodam ze nie jest mlody bo za kilka lat stuknie mu 30! :o

:(

up

Gość nie jestem ze zgorzelca
jak siksa masz myslenie. wrzuc na luz

Gość Taka tam A
Spokojnie, spotkaj się z nim, a potem zobacz czy będzie tak samo, jeżeli tak, to może czas zacząc kogoś bliżej. Pozdrawiam :)

problem w tym, ze ma mnie w dupie i ze sie nie odzywa do mnie. Chociaz jakis czas temu robil to non stop.a teraz jak ja nie zagadam to kontaktu miedzy nami nie ma.A jezeli chodzi o wiek to myslalam ze im facet starszy tym powazniejszy i bardziej ogarniety. ma przyjechac w przyszlym tyg. zobaczymy czy mu sie to uda. Zawsze trztymalam sie tego, ze jak facetowi zalezy to stanie na glowie zeby sie zobaczyc z dziewczyna i co najwazniejsze utrzymywac z nia kontakt. wiec nie wiem czemu zaczelam sie pierwsza do niego odzywac. czuje ze to przez to.

Gość kokokokoszanelll
z tego,co napisalas wydaje mi sie,ze koles ma jakies klopoty i nie chce Cie obarczac,albo ma inna i jeszcze nie wie co z tego bedzie.ja na Twoim miejscu bym sie przejechala do niego,tak bez zapowiedzi i najnormalniej pogadala.powodzenia.