Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polinaaaaaaaaaaaannana

facet bez pracy

Polecane posty

wyrolowali go, nadal czeka, moze cos sie zmieni, wakacje sa, wolne ma, ale wyjechac nie ma za co :( wszystko ja place, on ma kredyt, nie ma za co zaplacic... w ogole to jest w kiepskim stanie :(

jak mu pomoc :(

Gość owm......
jaka rata tego kredytu?

nie mam znajomych, rata 350zl za kompa :( w ogole to nie wiemc zy cos nas laczy, zadko sie widujemy, niby dzwoni, ale wiecie

Gość owm......
sluchaj, ja mialam taka sama sytuacje. Wywalili mnie z pracy a mialam jeszcze do splaty rate za kompa tez gzie w takiej kwocie i znalazlam z dnia na dzien prace i akurat splacilam ten komputer na czas:) Poza tym pozyczki sie ubezpiecza, ja tak mialam, tzn.ubezpieczyciel placi rate chyba przez 1czy 2mies.

Gość owm......
a jeszcze Ci napisze, ze facet ma lepiej niz jak kobieta gdy straci prace, bo on zarobi nawet sila miesni ...tzn.wezmie fizyczna prace.

Gość nojanie_wiem_
A ja uważam, że jak macie kredyty i nie może znaleźć pracy to powinien pójść nawet do pizzerii rozwozić pizzę!!!! Dla mnie to śmieszne, że sprawny facet, który wziął kredyt (a to poważna decyzja, może nie przemyślał) siedzi w wakacje marnuje czas. Mógłby chociaż pójść na wakacje do jakiejś sezonowej pracy - znaleźć wcale nie tak trudno. A w między czasie szukać pracy stałej..