Gość DarkLady Napisano Sierpień 8, 2010 Tak się czasem zastanawiam, ile dziewczyn słucha cięższej muzyki? Ja uwielbiam rock, metal, trochę gotyku. Oczywiście, słucham prawie każdego rodzaju muzyki, w zależności od nastroju, ale cięższe brzmienia wygrywają. A Wy co lubicie słuchać najbardziej? I czy słuchanie danej muzyki wpływa na Wasz sposób ubierania się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemezis* 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Ja słucham black metalu, symphonic metalu i gothic metalu. Ubieram się bardzo dziewczęco i ktoś, kto mnie nie zna NIGDY by nawet nie przypuścił, że słucham takiej muzyki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ganaa 0 Napisano Sierpień 8, 2010 rock, metal. W moim przypadku to, czego słucham nie ma wpływu na ubiór <stopka></stopka> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DarkLady Napisano Sierpień 8, 2010 Stałam się taka super-mroczna odkąd zaczęłam słuchać Tokio Hotel. TH to jest hard rock, metal właściwie, nie sądzicie? Jednak ostatnio zaczęła ujawniać się moja prawdziwa, różowa natura. Odkryłam bowiem, że mam pociąg do Justina Biebera. Co robić? Zostać emo czy jednak powrócić do korzeni - być słodką, niewinną nastolatką słuchającą Dody? Czy w Waszych gimnazjach jest moda bardziej na mroczne klimaty typu Jonas Brothers, Twilight, Tokio Hotel czy raczej na Miley Cyrus, Bieberka i Zaczka Efrona? P.S. AVE SATAN 666! \ m / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FruitFantasy 0 Napisano Sierpień 8, 2010 a ja rapu i jazzu ewentualnie :P i ponoć widac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DarkLady Napisano Sierpień 8, 2010 U mnie ciuchy zależą od nastroju, nie ubieram się jak gotka ani metalówa, ale raczej rockowo i mam nadzieję seksownie. Mimo to ludzie nie podejrzewają, że takiej muzyki słucham, a ja po prostu ... ją kocham. Wszyscy mi mówili, że z tego wyrosnę... lata mijają, a ze mną coraz "gorzej" :-D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ganaa 0 Napisano Sierpień 8, 2010 hahah, leże ze śmiechu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czfartystopjeń Napisano Sierpień 8, 2010 hah,gotyk,symfoniczny,klasyczna..cała sie na czarno ubieram ;) nemezis :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Ras Lute 0 Napisano Sierpień 8, 2010 A ja reggae.:) No i czasem ma wpływ na mój ubiór ale tylko czasem :D Bardziej na życie i charakter.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DarkLady Napisano Sierpień 8, 2010 Chciałabym być po prostu trendy. Doradźcie co robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DarkLady Napisano Sierpień 8, 2010 No właśnie widać tutaj dojrzałość ludzi, szkoły to ja dawno skończyłam, i moje ulubione zespoły: Type O'Negative, Guneses Roses, Depeche Mode, Lacuna Coil, Metallica, Rammstein, Nirvana,Children of Bodom, Sonata Arctica,Vision divine,Sabaton,Platitude,Trivium,Entwine,Norther,Lethal Guest,Avenged Sevenfold,My Own Grave, The kiss, system of down itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ameryka Południowa 1 Napisano Sierpień 8, 2010 lubie stare piosenki w tym takie lekko rockowe...ale moim ulubuionym zespolem jest buena vista social club;d wiem jestem dziwna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Upupupupu Napisano Sierpień 8, 2010 A slonko,lubisz Epice ;)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rud 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Ja jestem rockowa dziewczyna. Najczęściej rockowa industrialnie, alternatywnie i trochę progresywnie. A czy to widać... nie mam pojęcia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochająca jeść 0 Napisano Sierpień 8, 2010 klasyczna i poezja śpiewana :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ganaa 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Dark Lady- ja podobnie- Guns N' Roses, Metallica, Nirvana, Sabaton, Led Zeppelin, Pink Floyd, DragonForce, AC/DC, Linkin Park... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrs.cohen 0 Napisano Sierpień 8, 2010 ja tam wolę polską muzykę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1&only Napisano Sierpień 8, 2010 Nemezis* widze COF w stopce jedna z moich ulubionych kapel.. podobnie rozne podgatunki metalu i hard rocka ((())) od malego te klimaty lubie :D i tez co do ubioru raczej zwyczajnie i dziewczeco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DarkLady Napisano Sierpień 8, 2010 ganna - widzę pokrewne dusze ;-) słucham najpięknieszej muzyki ( ale kumpel mi powedział, że to ryczenie krów- ;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemezis* 0 Napisano Sierpień 8, 2010 1&only - no, w końcu jakaś bratnia dusza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1&amp;only Napisano Sierpień 8, 2010 ja nie wiem jak mozna takiej muzyki nie lubic :) ja uwielbiam napierdalanie w perkusje brzmienie gitary i mocny meski wokal :D ale gusta sa rozne :P poza disco polo toleruje kazdy rodzaj muzyki jak leci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1&amp;amp;only Napisano Sierpień 8, 2010 oo tak nemezis od kiedy Credek sluchasz? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ndlkadkaNDKANDSK Napisano Sierpień 8, 2010 ja słuchałam kiedyś sporo metalu, rocka, poprzez metalcore, harcore, grindcore (no, i te pamiętne koncerty... ;) ) - głównie przez chłopaka, a teraz... co wpadnie w ucho, rano jak się szykuje raczej radio. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DarkLady Napisano Sierpień 8, 2010 Nie podszywajcie się pode mnie brutale! Naprawdę chciałabym wiedzieć co mam robić w mojej tragicznej wręcz sytuacji! Czy mam zerwać ze ścian wszystkie plakaty Tokio Hotel i Jonas Brothers na rzecz Justinka Biebera?! Podpowiedzcie! Co zrobiłybyście Wy, albo co zrobiły Wasze młodsze siostry w takiej sytuacji? Bo na pewno nie jestem sama z takim problemem, nie wierzę w to! Na razie całuję czule na dobranoc takie małe zdjątko Bieberka z bravo, ale poowoli zaczyna mi to nie wystarczać! Co będzie dalej? Pojawią się jakieś erotyczane sny z nim w roli głównej, itp.? Będę sobie wyobrażać, że jestem Kim Kardashin i chodzimy z Bieberkiem razem po plaży w Miami a potem wstawiamy swoje urocze fotki na twittera z tego zdarzenia - żeby wszystkie jego fanki padły z zazdrości? Zacznę jeździć na zloty fanów i ciągle będzie mi mało i mało? Z każdym dniem moja miłość do niego będzie większa? Jak sądzicie? Z drugiej strony na myśl o tym, że miałabym rozstać się z Tokio Hotel, czuję taki swoisty żal i tak jakby kłuje mnie serce z tego żalu :( Jestem w kropce, co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DarkLady Napisano Sierpień 8, 2010 Poza disco polo i hh- mój sąsiad słucha tego na full całymi dniami i ciut mi obrzydło :-D. Ja też nie rozumiem- te męskie wokale... a gitara to najcudownieszy instrument na świecie :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ganaa 0 Napisano Sierpień 8, 2010 DarkLady-ja jeszcze rok temu też myślałam, że to ryczenie krów, aż tu nagle, we wrześniu czy październiku stwierdzenie-ej, tego da się słuchać:) no i wpadłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemezis* 0 Napisano Sierpień 8, 2010 1&amp;amp;only- Od jakiś 3 lat :P Czekam cierpliwie, aż przyjadą do Polski, to pójdę na koncert, a tymczasem przygotowuję się do Wa-wy na Open Mind Festival :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesli COF to ja sie Napisano Sierpień 8, 2010 zatrzymalam na Thornography :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kredki są cool Napisano Sierpień 8, 2010 co to za amp amp amp w moim poprzednim nicku ? :( wtf mialo byc tylko 1&only ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DarkLady Napisano Sierpień 8, 2010 Ja też kiedys miałam podobnie, ale zaczęłam słuchać metalu i heavy metalu i szkouję znajomych, bo: słucham w/w muzyki, jestem dorosła, nie piję, nie palę, nie imprezuję ostro :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach