Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja historia ................

Gdy mąż pisze na nk do innych dziewczyn....

Polecane posty

ale wiecie jak dziwnie mi się zrobiło jak zobaczyłam ten temat, tamten czas a ten.. totalna różnica. pomyśleć że teraz mam święty spokój a wtedy takie problemy

Gość Wiem.......
Przy jednej dziurze i kot....Zycie jest krótkie, a kobiet pięknych wokoło mnóstwo, chce popróbować i robię to, koszty są ale nie żałuję, czuje że żyję. Nk, hmm miesiąc temu zlot klasowy. Pojawiła się ona, nawet nie śmiałem nigdy zagadać w szkole, teraz kilka godzin i wiem, że to miłość mojego życia. Rozwodzimy się i mam nadzieję, że w końcu poznam co to szczęście....Nie linczujcie, zrozumcie Pozdrawiam

Gość Wiem.......
Moja historia..... Ciesz się Jego szczęściem Nad swoim tez pomyśl takie są skutki decyzji nieprzemyślanych, z rozsądku, czasem głupich

Gość Arnikaaaaaaaa
ale macie problemy.... Zmien meżowi haslo na nk i po klopocie. A pisanie do innych lasek to jeszcze nie zdrada. A ze tam sobie popisze to co... Załóż sobie konto na jakims portalu randkowym i pisz facetowi ze jest fajny i chciala bys takiego miec na oczach męża. Ruszy go to a jak zapyta dlaczego itd to powiedz o jego pisaniu. Wkońcu da sobie spokój bo zobaczy jak to jest. Faceci sa prosci. Z nimi jak z dziecmi trzeba. Nie ma innej rady

Gość kasaa
Wiem...ciekawe na ile ta twoja nowa miłośc jest,rok ,dwa,do następnego spotkania klasowego?Po co ta cała szopka ze ślubem,jak i tak to jest nic nie warte?

mam się cieszyć jego szczęściem? ja nawet nie wiem czy on jest szczęśliwy ale wątpie i nie obchodzi mnie to