Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja was zapewniam

W TVP pokazali przeciwników Krzyza .

Polecane posty

Gość a ja was zapewniam

To pijane ulicznice zwykłe cichodajki i dresiarze. poziom intelektualny równy 0. Ci ludzie powinni być przewiezieni przez Policję do Izby wytrzeźwień.

Gość teraz Lechu
hahaahahahahahahaaaaaaaa smieszna jestes zeby nie powiedziec zalosna!

Gość a ja was zapewniam
no widziałas tam choc jedna osobe na jako takim poziomie

Gość nie widzialam ale zapewniam
cie,ze jestem abstynentką, wzorową zoną i matką i tez przeciwniczką krzyza w tym miejscu.

Gość koninianka
to typowi wyborcy POa więc w czym zdziwienie?

Gość tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nie widzialam ale zapewniam-- to ty -byłas w wiadomosciach ? no na abstynentke nie wygladałas

Gość tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
a własnie czemu tej akcji z tymi menelami nie pokazuja w TVN??

Gość ejep
niedługo w tvp też już nic nie pokażą- ustawa przeszła i tvp będzie upolitycznione (czytaj : włapach PEŁO)

Gość cin-cin
nie pokazuja, bo byłby obciach haha:D

Gość eSBek
czyli juz niedługo beda tylko dobre informacje o rzadzących Jak w KOREI! :D:D:D:D:D:D:D:D

Ci wszyscy krytycy Lecha Kaczyńskiego,co ja mówię krytycy,opluwacze i wieszacze psów,niegodni są wiązać mu butów

no takiej oszallej panci zwolenniczki krzyza i tak nikt nie przeskoczy

Gość eSBek
ale na marginesie PO mogłoby sie postarac aby ci przeciwnicy krzyza jako taki poziom reprezentowali moze niech policja segreguje ich albo co AZ sie wierzyc nie chce ze w Stolicy takie męty mieszkają

Gość warszawski policjanttt
jestem przeciwnikiem krzyża won fanatycy kościellni

Gość eSBek
nie widzialam ale zapewniam nawet oszalała pancia w moherze nie jest w stanie upasc tak nisko jak te kurwiszony z PO ktore zrobia loda za piwo

Gość eSBek
warszawski policjanttt tak wyglądasz jak ci z dziejszych wiadomosci??

poza tym jak w TVP pokazali...hehehe zawsze cos mozna wynalzec. W TVN 24 przynajmniej pokazywali cala impre krzyzowa non stop, wiec wiadomo bylo jak sie PIS popisuje, wrzask na okragło

Gość woow.
Faktycznie to jakieś bydło było ,a nie przeciwnicy ,jeśli tak oni się zachowują to sympatii nie zyskają .

Gość Ewaldi
a dzisiaj wieczorem jadąc pociągiem IC BESKIDY z Katowic do Warszawy dowiedziałem się : co łatwiej usunąć ciąże czy krzyż ? :) wiadomo - z ciążą nie ma problemu aby usunąć :) i jeszcze jedna padła propozycja : aby pałac prezedentcki zrównać z glebą i tylko te dwa lwy można zostawić pilnujące wjazdu a pomnik tego cwaniaka na tym koniu Poniatowskiego powinien zostać przeniesiony daleko od Wisły :)

Gość eSBek
ja nie jestem fanatykiem koscielnym ani obronca krzyza mnie zwyczajnie brzydzi takie zachowanie jak to co dzis pokazała TVP

skad wiesz tak dobrze, dawales piwo za loda?

Gość eSBek
zawsze cos mozna wynalzec. W TVN 24 przynajmniej pokazywali cala impre krzyzowa non stop taaak nawet pokazali jak ludziom gazem po oczach dawali jak w 1981 roku niemalze

Gość eSBek
piwo dałem ...z liosci ale loda od takiego czegos niechce bo to to zebów nie myje

Gość rozpaczy krzyk
czy to jest prawdą , że przez najbliższy tydzień pod tym krzyżem mają darmowo usuwać ciążę ?

a jak mieli rozpedzic? strzelając? Ja sobie zakażę przed palacem kultury pomnik tesciowej, bo dla mnie świeta, niech sie ludzie o niego potykaja. A pan Zenek sierp i mlot na skrzyzowaniu Alej z Marszałkowska , jesli w to wierzy. Poszliby z krzyzem do sw Anny, jak ksieza kazali i nie byloby afery ani dzis ani jutro,

Gość w 1981 roku tez ludzie
krzyczeli do księży "bolszewicy", "żydzi", "esbecy" ? Piszesz nową historię, esbeku ? Chcesz dalej ludzi okłamywac, aresztowac i bić ? Chcesz popierac łamanie prawa i obrazanie księzy i ko.scioła ?

Gość eSBek
nie widzialam ale zapewniam słyszałas???? moze idz pod pałac usuna ci ciaze za friko :D:D:D:D:D:D

Gość ejep
ja rozumiem to że nie każdy musi być za krzyżem ale ludzie którzy tam stoją i się modlą i go pilnują czują się pewnie oszukani bo Komor najpierw obiecuje gruszki na wierzbie a potem von - dla mnie niech sie ludzie modlą ale takie bydło odstawiać- chlać piwsko, wrzeszczec i zaczepiać i szykanowac tych modlących-poziom dna został osiągnięty ale spox- jeszcze chwila i tvp bedzie chwalić pod niebiosa PO :D:D Białoruś Welcome to

Gość tak szczerze to juz lepiej byc
'pijana ulicznica i cichodajka' niz zwolenniczka krzyza, czyli psychicznie chora, niezrownowazona emocjonalnie i opuzniona intelektualnie religijna fanatyczka, ktora nie zna wlasnej relgii :)