Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tolek

Dlaczego rudy facet ma prawie zerowe szanse na dziewczyne ?

Polecane posty

Gość tolek

Dlaczego rudy facet ma prawie zerowe szanse na dziewczyne ? Czemu tak się dzieje???? czy w Polsce kierujemy się tylko stereotypami???

Gość Tu raczej nie chodzi o kolor
wlosow. Tylko o karnacje - białawo-rozowa, oczy - niebieskie, brwi -rude lub prawie niewidoczne. W lecie opala sie to na czerwono. po prostu nie wyglada to ładnie. Tak jak faceci wolą blondynki - tak kobiety wolą brunetow...

Ja nie wiem, ale jakoś odrzuca mnie od takich naprawdę rudych/blond ludzi... Te białe rzęsy, brwi... Może to okropne z mojej strony, ale tak właśnie czuje, i nie tylko chodzi o mężczyzn, ale kobiety też są odpychające.

Tolek- jesli bedziesz pachcnacy, ladnie sie ubierzesz, ogolnie zadbany, kulturalny-na pewno znajdziesz dziewczyne. Kolor wlosow ma male znaczenie.

Gość tolek
w Polsce panuje jakaś dyskryminacja rudych... eh... :(

Gość pikusssa
tu raxczej nie chdozi o kolor- dokladnie....... rudzi sa brzydccy i tyle

Nie w Polsce... na całym świecie myślę, że rudzi nie cieszą się popularnościa, ale tu nie chodzi właśnie o same włosy, tylko karnacje...

Gość kriszo
a ja mam rudą brodę a włosy ciemne:) co powiecie na taki ewenement?

U mnie na pierwszym miejscu są rudzi. Bardzo mi się podoba ten typ urody (skóra, rzęsy, włosy). Niestety rzadko takich spotykam :(

Gość tolek
szkoda że jest tak mało kobiet którym się podoba rudy kolor włosów u mężczyzny......

Gość tolek
yyyy........... dzięki.... sam do tego doszedłeś czy ktoś ci pomagał?????

Gość bingbang
farbnij sie i gitara:D

Gość hells bells
a ile masz lat? znam jednego znajomego ktory jest rudy i ma rozowa skroe ale jest przebojowy odwazny i otwarty zawsze ma przy sobie panne :P kiedys nawet jakies dwie sie o niego pobiły. widzilam tez wielu przystojnych rudzoielcó :P tu nie chodzi o kolor włsoów, niestety twoje kompleksy sa przyczyna niepowodzen taka prawda musisz to zmienic.

Dlaczego szkoda? Szukasz tej jedynej czy raczej liczysz na stadko do wydupczenia za przeproszeniem? No cóż... Ja żałuję, że marzeniem wielu mężczyzn jest prokreacja z tabunem modelek. Wolą marzyć o niespełnionych fantazjach i użalać się nad sobą niż oddać się miłości do jednej.

Gość tolek
etam... farba????? nie tędy droga.....

Gość tolek
szukam tej jednej jedynej..... na całe życie:) tylko że zawsze porażki.... bo jestem rydy... tyle

Gość no co ty nie powieszzzz
jesli masz rude brwi i rude rzesy KONIECZNIE idz na henne do kosmetyczki , niech ci je przyciemni , to juz wyglada duuuzo lepiej , jesli masz piegi np na twarzy , wcieraj w twarz codziennie swieza cytryne , piegi po jakims czasie zejda , a co do opalania .. ja jetem brunetka i na sloncu opalam sie na czerowno , po opalaniu wychodza mi piegi wiec chodze na solarium , zrob to samo , piekna opalenizna jescze nikomu nie przeszkodzila tylko bez przesady ) , wlosy na klacie i wlosy lonowe ... no niestety zgolic MUSISZ , takie wlosy w kolorze rudym nie wygladaja atrakcyjnie do tego odpowiednia fryzurka na glowie ocziwiscie i voila!!

Na pewno nie przez kolor włosów, uwierz. Może po prostu jak większość facetów "startujesz" do kobiet z nie swojej ligi.

zuzul...nie oszukujmy sie , kobiety tez sa wzrokowcami , malo ktorej podoba sie chlopak z rudymi wlosam

Gość tolek
cytryna na piegi? pomaga????

Gość perfect harmony
rudy jest piękny, tycjanowski kolor, rudy rzadko się zdarza przez co jest wyjątkowy, szczególnie u kobiet podobają mi się długie naturalne rude włosy, rude włosy u facetów też ok

Gość this is how we doo
ja mam piegi i jestrm naturalna średnią blondynka :D i jestem sliczna i mam powodzenie kiedys chcialam usunac piegi ale sie nie da , pogodziłąm sie i wazne zeby uwierzyc w siebie !

tolek ja mialam twarz jakbym sie przez sitko opalala :P troche to trwalo ( jakies 2 miechy chyba ) zanim zeszly ,ale zeszly teraz nawet sladu nie ma :) tylko musisz wcierac cytrynke codziennie wyslij mi swoja fote sparx77@wp.pl moze ci podpoewiem co powinienes zmienic