Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tolek

Dlaczego rudy facet ma prawie zerowe szanse na dziewczyne ?

Polecane posty

" no co ty nie powieszzzz zuzul...nie oszukujmy sie , kobiety tez sa wzrokowcami , malo ktorej podoba sie chlopak z rudymi wlosami" Nie zgodzę się z tym. Miałam dwóch kolegów rudych, jeden nijaki i rzeczywiście nie pamiętam żeby miał kogokolwiek (gdyby miał włosy innego koloru, to jestem więcej niż pewna, że też byłby sam), a drugi przystojny, miał dziewczynę i nigdy w życiu nie usłyszałam od żadnej dziewczyny czegoś w stylu 'szkoda że rudy'. Podobał się dziewczynom w takim samym stopniu co szatyni czy blondyni. Uroda to nie tylko włosy. Jak chłopak fajnie wygląda to nawet kolor włosów kobiety nie odstraszy. Ja na przykład nie lubię bródek, długich włosów etc. Nigdy mi to nie przeszkadzało - dwóm facetom ścięłam włosy na zapałkę, a jednemu ogoliłam brodę :D Trzeba być na prawdę płytką osobom, żeby odrzucić fajnego faceta, z ładną twarzą i niezłym ciałem, bo ma rude włosy :O

Gość tolek
oka... już wysyłam

Gość this is how we doo
a co robilas zeby Ci piegi zniknely!!!! powiedz mi !!!! ja stosowalam cytrynkę alre dałam spokoj po kilku dniach :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość no co ty nie powieszzzz
ja wcieralam sobie codziennie przez jakies 2 miesiace cytryne w twarz ( dobre sa tez oklady z plsterkow cytryny lub ogolrka) podzialalo w 100% wiem , trwa to dlugo , ale cel uswieca srodki :)

tolek.. nic nie mm na poczcie :(

zdjęcie nr 48 chyba :P taka pani w moim kolorze włosów mniej więcej, niebieskie oczy, podobny typ urody do mnie chyba i te piegi też jak moje :P:P

Gość this is how we doo
codziennie ale jak?? wcierałaś a potem moge na to naLOZYC podkład???? no i jak z opalaniem chronilas sie przed słoncem?? ja sie opalałam ostatnio i mi sie pociemnily!!!!!!! 2 miesiace i ci znikneły?? wow!!!!!!! a na ile oprzykłada sie ogórka???? powiedz mi powiedz proszę!!!!!!!

Tolek ale ty przesadzasz!!!!! piegi momentalnie ci znikna wcale nie jest ich tak duzo , ja to mialam placki, przyciemnisz troszke brwi i rzesy bo sa prawie nie widoczne , troszke zelu na wloski i elegancko!!!!!!!! wysle ci na maila foto fryzury mojego chlopaak , bedzie dla ciebie idealna i Usmiechnij sie :D

wcieralam przez kilka mkminut cytryne , potem mylam twarz woda i malowalam sie normalnie :) ogorka nie stosowalam nigdy , ale slyszalam , ze jest tez dobry

Gość tolek
mam przyciemniać brwi i rzęsy??? gdzie zrobię coś takiego?

Gość this is how we doo
oh kurde!!!!! a ja ci mogę wysłać zdjecie?? doradzisz mi?????? ale jak długo wcierałaś powiedz mi po koleji!!!!! wszyskto !! i co na całą twarz czy tylko tam gdzie piegi????? no a chroniłaś twarz filtrami czy nie????? :P:P i po 2 miesiacach ci wszystkie zniknłęły czy zbledły !!!!! powiedz powiedz!!!

Gość this is how we doo
do kosmetyczki idz! niech ci henne zrobi :P

Gość this is how we doo
aha no i w okresie letnim to robilas??? bo wiesz teraz lato jezdzi sie nad wode opalnie no to wqiesz... l:p

Jak się wstydzisz do kosmetyczki iść, to możesz kupić sobie hennę na necie i sam przyciemnić (chociaż pierwszy raz jednak radziłabym przyciemniać u kosmetyczki).

Gość tolek
pierwszy raz? myślałem że efekt jest na "stałe"

tolek u kosmetyczki przyciemnisz this is how ... codziennie kroilam sobiekawalek swiezej sytryny , wcieralam okreznymi truchami w nos policzka i czolo bo tam mialam piegi i tak przez jakies 2 miesiace , piegi zniknely calkowicie , nawet po opalaniu na twarzy ni wyskakuja juz zadne kropki ( plecy i ramiona mam piegowate heh ) nie uzywam jakichs filtro ani specjalnych kremow, poprostu pokonalam je raz na zawsze

Gość tolek
no co ty nie powieszzzz. dzięki za radę... a powiedz mi mam bardzo je przyciemnić???? a i jaką fryzurę????

Gość this is how we doo
HENNA to taka jakby farba bedzies zmusial powtarzac nie wiem co ile bo nigdy nie roibilam nie wiem co 2 miechy ;p

ja tam lubie rudych, uwielbiam irlandie bo tam jest tylu slodkich rudzielcow, nie lubie wypakowanych koksow,

Gość bo nie chcemy rudych dzieci
i piegowatych mieć

Gość this is how we doo
no kurde to w takim razie sprobuję !!!!! i codziennie ma byc swirza cytrynka??? :P

wyslalam ci zdjecie mojego , tylko nie widac zbyt dobrze bo on jest bardzo jasny blondyn , poszukam cos na necie moze znajde cos w tym stylu , ogolnie to cos jak twoe wlosy , tylko z boku wyciete bardziej a na gorze dobrze wyzelowane ( ten irokezik ) .. przyciemnic na sredni braz lub jasny braz

Gość tolek
no co ty nie powieszzzz...... droga taka impreza z tą henną jest? na długo wystarcza takie farbowanie? czy jest sens skoro noszę okulary? jak myslisz??????