Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tolek

Dlaczego rudy facet ma prawie zerowe szanse na dziewczyne ?

Polecane posty

Gość this is how we doo
henna moja kolezanka robila na brwi chyba 10 zł z regluacja czy 15

Gość tolek
z regulacją... tzn?

Gość no co ty nie powieszzzz
jakies 25 zl chyba to kosztyuje , a na jak dlugo wystarcza nie mam pojecia , przykro mi , tak , bez wzgledu na to czy nosisz okulary czy nie zrob henne , naprawde bedzie wygladac lepiej

regulacja tzn nadanie odpowiedniego ksztaltu brwiom

Gość farbowany rudy
i tak nie będzie wyglądał jak szatyn czy brunet. To nic nie zmieni. A piegi od cytryny nie znikną.

Gość tolek
no co ty nie powieszzzz..... wyslę wieczorkiem ci na maila aktualne fotki... i w okularach... wracając do fryzuru to mam prawie taką samo jak twój chłopak..... :)

to ciekawe czemu wszystkie kremy na piegi itd sa na bazie cytryny ? czemu gdziekoilwiek nie piszesz pytania co dobrego na piegi w odpowiedzi masz CYTRYNA , zamknij jape buraku i sie nie odzywaj jak nie wiesz , ja wiem z "autopsji" podzialalo ? PODZIALALO tolek , dokladnie , tylko boki przytnij :D czekam na fotki wieczorem :) chetnie doradze

Gość tolek
no co ty nie powieszzzz wielkie dzięki:) z tą cytryna muszę spróbować.... mam nadzieję że pomoże:)

Gość tolek
pokroić na plasterki.. i następnie wcierac je na twarz(tam gdzie są piegi)???

tak :)

Gość tolek
raz dziennie wystarczy? czy więcej?

Ja też jestem rudy i cóż... musiałem się przyzwyczaić. Nie jest to kolor marchewkowy, bardziej taki ciemny ale jest. Tym bardziej z tyłu udach, brzuchu, brodzie, klacie i na piszczelach są... ciemne, nie żeby czarne ale nie rude, przynajmniej w świetle żarówkowym są brązowe, no i oczywiście nie jestem zarośnięty w tych miejscach jak dzika świnia ale przynajmniej tam nie są rude. Mówicie, że nie można mieć dziewczyny? można, ja miałem jedną ale już nie mam:( sam widziałem jeszcze dwóch rudych facetów z dziewczynami, i to by było na tyle z widokiem rudych z dziewczynami... wiecie jak jest. Trochę, że tak się wyrażę chujowo jest żyć bez kobiety, ale świata nie zmienisz... Zamiast baby można skupić się na innych przyjemnościach mówi się że utrzymanie kobiety jest wyższe, niż drogiego auta, się zobaczy... planuję zakup audi A8 r.2008 :) Można sobie słodzić życie w inny sposób, ale nic nie zastąpi jednak kobiety. Aha WKURWIA mnie to ,że ludzie mi się przyglądają, jakby nigdy nie widzieli rudego koloru, to że się śmieją cóż... chuj im w dupska niech się śmieją, wyjebane mam jaja na nich, cza żyć dalej. jestem jeszcze młody, dla tego brak dziewczyny nie przeszkadza aż tak bardzo, problem się zacznie po 50... to by było na tyle :)

Gość Marek oj leczek
Kobiety patrza na kase! A rudzi sa rozrywkowi i za duzo nie maja! Do seksu sie nadaja ale nie na zawiazek czy malzenstwo jak blondyni!

A mnie tak pociagaja rudzi faceci ze masakra. Jestem atrakcyjna brunetka. Macie tu jakiegos "rudzielca" dla mnie :P

Gość Ragnar Lothbrock z Thir
Ale jak czarny to jest przystojny, he he, prawda jest taka że mimo dwudziestego pierwszego wieku dominuje głupota, tępota i strach, ludzie obrażają rudych i nikt się o to nie kłuci ale jak na czarnego powiesz "murzyn" mimo iż słowo to pochodzi od łacińskiego maurus co oznacza tyle samo co "czarny" to od razu wyzwą cię od rasisty, ale na rudych możesz cisnąć ile wlezie, prawda jest taka że ludzie szanują tylko tego kto może im odebrać życie. "Ponieważ miłość i strach nie mogą iść ze sobą w parze znacznie bezpieczniej i bardziej korzystnie jest budzić lęk niż być kochanym"- Niccollo Machiavelli. A ludzie sami tworzą swoje potwory, Hitler i Brevick to nie potwory, potworami byli ludzie którzy ich stworzyli. A nas rudzielców zaczną dopiero szanować kiedy się zrzeszymy i rzucimy cegłą w gmach Ratusza!