Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskanyinwalida

Ona nie wie, że brak mi palca.

Polecane posty

Gość gorzka prawdziiwa
na pewno nie ucieknie. O tej gangrenie bym nie wspominała, bo ja osobiście bym się wystraszyła. Powiedziałabym, że była głębsza rana i wdało się zakażenie dlatego trzeba było amputować i tyle. To tylko palec u stopy. Żaden problem:)

Gość autor raczy żartować
da sie chodzić tylko albo sie kuleje albo chod jest charakterystyczny

Gość zatroskanyinwalida
chodze spoko,nic nie widac. Gangrena a zakazenie to nie to samo? A co mam zrobic jak ona bedzie chciala,zebym jej tego palca, ktorego nie mam wlozyl w anusa?

Gość gorzka prawdziiwa
może i to samo, ale lepiej brzmi zakażenie:)

Gość zatroskanyinwalida
powiem jej dzis i dam wam znac moi kochani. Dziekuje za wpisy i aha, uzyje slowa zakazenie. Moze nie bedzie sobie wyobrazala jak to wygladalo i smierdzialo. Swoja droga to ciekawe dlaczego tak dlugo zwlekalem, a zaczelo sie od wrosnietego paznokcia. Zaczal gnic i cuchniec, wyciekala z niego ropa, sciagnalem go, tzn raczej sam odpadl mi. A pozniej to sie juz stalo jak stalo. Najgorzej bylo mi w zimie, bo kawalki miesa, ropa i zgnita skora przyklejala sie do skarpety w moich butach.

"chłop może nie mieć nogi, nie mieć ręki, byleby nie był inwalida";) (07 zgłoś się) myślałam po temacie, że to metafora i to jakiś dowcip w ogóle, ale dopóki chodzi tylko o palec u stopy... Człowieku :D

Gość zatroskanyinwalida
przeciez te ostatnie niby moje wpisy to podszyw :o

Gość zatroskanyinwalida
to podszywy

Gość niepowinnasięodzywać
powiedz jej koniecznie. Naprawdę brak palca u stopy to żaden problem. Jednak oszczędź jej szczegółów. Zwykle kobiety są wrażliwe na takie sprawy. Chyba, że ją kręcą takie rzeczy:P

Gość bezwyrostkowiec
o matko a mi wycieli wyrostek myślicie że wciąż jestem pełnowartościowym mężczyzną i czy teraz po 1,5 roku związku gdy jej o tym powiem coś między nami nie pęknie ???

Gość ja bym sie brzydzila
i chyba nie ja jedna

Gość ijnjkmdsol
do ja bym sie brzydzila a jak byś ty pizdo nie miala palca to fajnie by ci bylo jakby ktos ci mowi ze sie toba brzydzi??!! zdychaj w pizdu!!

Gość kasia8080_1
dla mnie nie mialoby to żadnego znaczenia .nawet jeśli dowiedziałabym się o tym podczas naszego pierwszego zbliżenia.przecież brak palca to nic takiego,hmm nie wiem ja ty się z tym czujesz ,czy ci niewygodnie chodzić,ale chyba bardziej psychicznie ci to doskwiera.zapewniam cię ,że dla kobiety ,przynajmniej dla mnie nie byłby to zaden problem,pozdrawiam i głowa do góry

Gość grażynka ze szczecinka
e tam, taki problem to nie problem. dla mnie by to wcale nie przeszkadzało. dla twojej dziewwczyny pewnie też nie będzie. a jak będzie, to kij jej w oko, zostaw ją i tyle bo nic nie warta 🖐️

Gość Metoda na Głoda...
rzeczywiście nie ma się czym martwić:)

Gość nieźle trzeba się zanidbać
żeby stracić palec przez gangrenę :O. Lekarze od czegoś są