Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hela z wesela

drętwienie twarzy w ciąży

Polecane posty

Gość hela z wesela

jestem w 36 tygodniu ciąży, od kilku dni mam dziwną, dokuczliwą dolegliwość - mam coś w rodzaju zdrętwienia/paraliżu dolnej części twarzy, wygląda to fatalnie, mam taki głupawy grymas na twarzy - czy któraś z Was miała coś podobnego? przejdzie??

Gość musisz pięknie wyglądać
może za mało magnezu masz? Podobno w ciąży drętwieją różne części ciała, to chyba normalna rzecz.

Gość hela z wesela
pięknie ;) to jak - drętwiała komuś twarz czy tylko mnie się przytrafiło??

Gość musisz pięknie wyglądać
Catie to nie znaczy że każdej kobiecie ciężarnej musi coś drętwieć... Każda kobieta ma inne dolegliwości.

Gość hela z wesela
hmmm, no właśnie, do tej pory słyszałam o drętwieniu rąk i nóg..., palców,no ale żeby facjate sparaliżowało to dziwne cholera... ale nie chce mi się iść do lekarza, czekam aż przejdzie i mam nadzieję, że ktoś mi zaraz napisze, że też tak miał i żyje

Gość fdeee
Dziewczyno biegiem do lekarza, moja koleżanka tak miała i jej część buzi sparaliżowało! Dziecko ma 10lat, a ona nadal z grymasem na twarzy!

kobieto masz porażenie twarzy , mnie też to spotkało w 8mc na pogotowiu nic mi nie przepisano bo w ciąży ect..... Udałam się więć do neurologa i dostałam cocokarboksylazę + b6 w zastrzykach (10 zastrzyków ponad 100 zł )i benogamme czy jakoś tak (niemiecki lek cena ok 50 zł ) + ascofar (żelazo) i dziś nie ma śladu po porażeniu !!!!! Biegusiem do lekarza bo może ci tak zostać , ja nie umiałam ruszać brwią miałam opadnięty kącik ust i non stop łzawiło mi oko :(