Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xu

Faceci, Jesteście beznadziejniiiii

Polecane posty

Gość xu

i ja nie czuje żadnej potrzeby zeby sie z jakimkolwiek wiazać na stałe. Jednego dnia udajecie dżentelmenów, a za pare dni stajecie sie ostatnimi skoorwysynami, tylko wam awantury i sex w głowie, sracie sie o byle goowno, jestescie chorzy z zazdrosci a wieczorami puszczacie sie po nocnych klubach i zdradzacie na prawo i lewo, liczy sie dla was kształtny biust i jedrne ciało, porzucacie partnerki, które urodziły, bo "figura już nie taka cool", jesteście ŻAŁOŚNI! I choćby mi kto dopłacał, to NIGDY nie odważyłabym sie zwiazac z takim debilem na stałe, wole byc sama i niezależna, nie potrzebuje was do szczęścia, kuta fony zapyziałe!

Gość Wolvfram
widać, że trafiłaś na swojego :)

Gość xu
moze jestes ale chyba NIE Z TEJ PLANETY

Gość kriszo
xu i dobrze, ludzka populacja i tak juz jest za duża:)

Zawsze chciałem być takim jak to opisałaś. Ale mi nie wyszło 😭

Gość masz zly dzien
przejdzie Ci :) z nimi zle ale bez nich jeszcze gorzej ...

Gość xu
Bwaaahahahahahaah! Z nimi zle ale bez nich jeszcze gorzej? Zaiste powiadam Ci, że bez siniaków na twarzy i szyi jest mi znacznie LEPIEJ! A taka pamiatke dostałam już od niejednego faceta dlatego teraz s ram na nich i w doopie mam jakiekolwiek zwiazki. Takie pedały jak Morandi będą nam krzyczeć: "Love is the answer" , i wciskac nam kit jaka wspaniała jest miłość. Boże jak ja nie znosze tego pedzia! wszystkich facetów nie znoszę!!!;(

Gość brzydal........
oglądymy też mecze, wpierdalamy chipsy i chlejemy piwo

Gość xu
własnie! zapomniałam dodać. Couch potatoes, nic dodac, nic ujac, heehehee! Robicie sie coraz gorsi i napawacie mnie totalnym obrzydzeniem. Bleah!!!

Gość masz zly dzien
to rzeczywiscie "dzentelmenow" sobie wybieralas :O

Gość xu
kurna!!!! nie rozumiesz, że zostałam "omamiona?" czytaj ze zrozumieniem do jasnej cholery. Pisałam przecież, ze na początku wszystko white and smooth, dobre maniery, uśmiech, tak, co to nie ja, najlepszy ksiaze na swiecie a potem o byle szczegół, wrzask, limo na twarzy, użycie siły, bo pogadałam z kolega o 5 min za długo

Cholera coś w tym jest.. ja bym dodała ,że większość z nich jak już zdobędzie dziewczynę to jej nie szanuje.. idzie po ulicy za rękę trzyma swoją panienkę a odwraca się za inną. Tłumaczą się tylko tym ,że są "wzrokowcami" Są strasznie krytyczni wobec dziewczyn a sami w sobie nie widzą wad. Kiedyś siedząc na ławce niedaleko mnie siedziała grupa chłopaków i po ulicy szła zgrabna , dobrze ubrana dziewczyna , ja tak ją widziałam. Jakbyście słyszeli jak oni tej dziewczynie obrobili tyłek:o ich zdaniem miała grube nogi była źle ubrana i miała małe cycki i okropne włosy :o porażka a dziewczyna była na prawdę ładna :o

Gość masz zly dzien
trafilas w sedno - nie rozumiem 🖐️ :o

Gość xu
no to juz twoj problem kurna

Gość xu
jedyna rzecz jaką akceptuję u facetów (żeby nie było, że jestem tylko na NIE) to zabrudzona muszla klozetowa po korzystaniu z toalety. Tu widzę małego plusika, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni:(

Gość xu
Czarna porzeczka:* no bo to pustaki są! Mówią, że każda kobieta jest ładna, tylko czasami wina zabraknie, hłe hłe hłe, no to ja wam powiem, że w przypadku facetów, to nawet WINO nie pomoże!

Gość xu
azebys wiedział, wole zostac lezba niz wiazac sie z debilami

Gdybym był kobietą też byłbym lesbijką. Faceci są do doopy :classic_cool:

Gość kriszo
źle robisz, że wszystkich wrzucasz do jednego worka, coś mi się widzi, że jak by ci się trafił dobry i czuły facet, to by miał z tobą przerąbane:)

kriszo - przynajmniej się nie sparzy :) ja uważam ,że ponad 90% to psy i o jedno im w życiu chodzi. Mają zbyt wiele wymagań od kobiet a sami nic z siebie nie dają. Kobieta ma być piękna wręcz idealna zawsze zadbana pachnąca do tego ma gotować dom wysprzątać w przyszłości zająć się dziećmi i do tego zarabiać ale w takim razie po co nam kobietom faceci ??:D do przytulania?? to lepiej kupić sobie psa i do niego się przytulać ..:o mowa tu oczywiście o tych facetach 90% facetów. :P

Gość kriszo
i dla tego lepiej żebyś została sama, dla dobra tych facetów:)

Gość natala222
Gdyby nie mój obecy facet, który jest cudowny, miałabym podobne zdanie o meżczyznach jak koleżanka. Tyle razy trafiłam na totalnego dupka, chodziłam wiele razy z sińcami na twarzy i ciele, ale za każdym razem obiecywał że już nigdy tego nie zrobi. Może trochę przesadziłaś, z tym że są beznadziejni, fakt faktem, kiedyś prawdziwy mężczyzna oddałby życie za swoją kobietę, którą nigdy by nie zdradził, prawdziny mężczyzna całował kobiete w rękę na powitanie, ale cóż czasy sie zmieniają, teraz zamiast niewinnego pocałunku w rękę jest gapienie się na tyłek, bądź gwizdanie za dziewczyną. Również faktem jest to że nieistotnie jak ładną chłopak miałby dziewczynę i tak obejrzy się za inną na ulicy z większymi "atutami", bądź będzie miał jakieś zdjęcia nagich dziwek na komórce. Trudno teraz o prawdziwego "MENA" w tych czasach

Gość kriszo
myślę, ze 90% to trochę zawyżona liczba, pamiętajcie, że facet to też tylko człowiek:)