Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niehomofob

__czy uważacie, ze homoseksualizm jest normalny?___

Polecane posty

Gość niehomofob

ja nie jestem homofobem, dla mnie ludzie o takiej orientacji moga sobie byc, żyć i mi nic do tego. Nie uważam też tego za chorobę, ale nie dam sobie wmówić, że to jest NORMALNE, jak wiele osób twierdzi.

Gość Bella Bellucci
Nie. to zadna choroba.. to nwyk wielu ludzi po 30-40..było hetero..i nagle zostaje homo..zyje z facetem facet lub kobieta z kbietą. A to znak, że to żadna choroba a zwykły pociąg..to wybór..

Gość a co za różnica jakie
to jest czy normalne czy nienormalne, piwo se kup

To oczywiste że to nie jest normalne. Bezpłodność, zespół Downa, rak, gruźlica, schizofrenia, itd nie są to normalne stany zdrowia człowieka. Homoseksualizm też nie jest normalnym stanem.

Gość niehomofob
znalazłam na nk przez przypadek profile gejowskie i tam w komentarzach ludzie pisza, ze to zupełnie normalne itd. nie mogę zrozumieć, jak można twierdzić, ze zwiazek dwóch facetów czy dwóch kobiet jest normalny!

Gość rejkaszt
Dla mnie to zwykli zboczeńcy. Boję się ich tak samo jak innych zboków. Czasem mam wrażenie, że jak mój sąsiad dymał by swojego kota i powiedział, że go kocha to tez znaleźli by się tolerancyjni z debilnymi tęczami na flagach...

Gość xkryspin
dla mnie tak , szczerze to ja uwżam że chłopak z dziewczyną to nienormalny związek ....

Gość gość
Nie mam nic do gejów ale homoseksualizm dla mnie nie jest normalny. Po cóż mialbym krytykować kogoś za to że jest chory skoro nie ma na to wpływu? Ale,że to choroba to dla mnie jasne.