Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelikaborysowa

moj chłopak chce ze mna zamieszkac

Polecane posty

Gość angelikaborysowa

no własnie moj chłopak chce ze mna zamieszkac. jestesmy razem 4 lata. dorosli, pracujacy ludzie. rok temu ja nalegałam na wspolne mieszkanie, on nie był gotowy. potem sie rozstalismy przez jego zdrade. dzis znów jestesmy razem i on chce ze mna zamieszkac. a jak nie jestem pewna. boje sie. juz nawet nie chodzi o zaufanie czy jego brak, ale boje sie razem codziennosci. ze nie dam sobie rady z jego codziennym zachowaniem. ze za długo mieszkam sama i ciezko mi sie bedzie pzrestawic.

ja jestem z moim 2,5 roku.. na jesien sie wyprowadzamy oboje nie mozemy sie doczekac wspolnego zycia.. nie wiem co w tym jest przerazajacego .. nie moge sie postawic w twojej sytuacji.. bo ja zdrady z anic bym nie wybaczyla wiec nie mialabym takiej sytuacji

Gość angelikaborysowa
sama nie wiem czy tu chodzi o tamta zdrade czy o cos innego. czasem boje sie ze nie dam rady. nie chodzi o sprzatanie czy o bałaganienie, czy pranie i gotowanie. ale o wspolny czas. nie wiem czy ja teraz jestem na to gotowa. co wiecej mielibysmy zamieszkac w kawalerce, wiec przestzreni tylko dla siebie i on i ja mielibysmy mało. wiec ze rok temu bardzo tego chciałam, byłam zachwycona i wsyztsko planowałam. wtedy on nie chciał. ehh... rozmawiałam z nim i jeszcze poromawiam, ale nie chce go tez urazic.

Naprawde cie nie rozumiem tylko i wylacznie dlatego ze ja bedac z moim narzeczonym chcialabym spedzic kazda chwile (i spedzam) z nim. Dlatego jestem ucieszona z przeprowadzki tak jak z niczego innego.. Zawsze jest tak ze jak ja chce isc na impreze z przyjaciolkami to ide.. jak on chce isc z koelgami to idzie :) nie jest to zbyt czesto bo po prostu nie chcemy.. a o jakies przestrzeni ty mówisz? o prywatnosci ?

Gość ejbisi
Jeśli zastanawiasz sie nad wspolnym zamieszkaniem to lepiej zastanow sie nad tym zwiazkiem ogolnie. Przeciez nie mozecie cale zycie "chodzic" ze soba. Jesli nie czujesz sie gotowa zeby z nim zamieszkac a jeszcze nie dawno tego chcialas to moze ogolnie nie czujesz sie dobrze w tym zwiazku i podswiadomie chcesz uniknac wiekszego angazowania sie. Jesli on sie wprowadzi to trudniej ci potem bedzie ewentualnie zerwac. Mozesz oczywiscie odsuwac w nieskonczonosc datę jego wprowadzki, ale czy to cos pomoze? Czy za kilka lat bedziesz bardziej gotowa niz teraz? Nie sadze a wrecz przeciwnie.