Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szppiillka

Spoźnia mi się okres i nie wiem czy nie jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Szppiillka

Okres spóźnia mi się 3 dzień dopiero, ale trochę się martwię, ponieważ kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia. Było to w sumie parę dni przed moimi dniami płodnymi i parę dni po. Ani raz nie doszedł we mnie i wiem, że wydaje się Wam pewnie to głupie, ale na prawdę mimo to się martwię:( Czy możliwe jest żebym była w ciąży?:(

Gość Aśka88
możesz być i możesz nie być...za wcześnie na to, żeby odpowiedzieć jednoznacznie..proszę się nie stresować zbyt wcześnie

Gość lu;)
Nie martw się mi spóxnia już 11 dni. Bolą mnie piersi i dół brzucha. Tyle że zabezpieczalismy się prezerwtywą zawwsze:/

Gość fantastycznaczworka
jak sie czlowiek nie zabezpiecza to musi sie liczyc z konsekwencjami :P lu ;) - my z mezem tez sie zabezpieczalismy ale jak czasem sie zdarza - zawiodlo :) przez 2 tyg po planowanym rozp okresu mialam objawy zblizajacej sie miesiaczki (odczuwam je b silnie wiec byly dosc uciazliwe) i dopiero wtedy zdecydowalam sie zrobic test. W sumie nie bardzo mnie zdziwily dwie kreski bo do tej pory okres mialam regularny :) a teraz za niedlugo zostaniemy rodzicami ! :)

faktastycznaczworka niepokalane poczęcie?;) bajki to tak, ale nie nam. Gumka na pewno była uszkodzona albo załadował Ci palucha w świeżej spermie.

Gość lu;)
Ale Ty masz męża. Ja mam 20 lat i nie chce mieć dziecka... Mój chłopak z którym jestem 3 lata też nie chce

Gość Szppiillka
Rzecz w tym, że nie robiliśmy tego w sumie jakieś dwa tygodnie i w czasie tych dwóch tygodni jakoś tak w połowie miałam dni płodne. I wyciągał go nie w ostatniej chwili tylko jakiś czas jeszcze przed wytryskiem. Tak, że trzeba było "dokończyć" ręcznie. Czy mimo wszystko jest duże prawdopodobieństwo, że doszło do zapłodnienia?

Gość lu;)
A zawsze miałaś regularny okres? Jak tak to wtedy na Twoim miejscu na prawdę bym się martwiła. Ja nie miałam nigdy:/ Jeszcze nad morzem byłam nie dawno, więc mam nadzieję, że to zmiana klimatu, a nie "niepokalane poczęcie":/ Będę robić test dziś:/

Gość Szppiillka
Hmm różnie to bywało ostatni okres miałam po 28dnaich od poprzedniego, wcześniejszy 27dni, a jeszcze wcześniejszy 32...

Niepokalane poczęcie było raz - w biblii - więcej się nie zdarzy. Ja też byłam ostatnio nad morzem i teraz też spóźnia mi się okres;) w zeszłym mies. miałam normalnie po czym zrobiłam test - negatywny a od tamtego czasu nie współżyłam, więc nie sądzę, abym była w ciąży.

jesli masz okres regularnie to mozesz stiwerdzic kiedy masz dni plodne a kiedy nie, chociaz i tak nie daej to nawet 80% pewnosci ze akurat sa to dni nie plodne bo zawsze cos moze sie przesunac, dlatego przerywany stosunek to nie jest zadne zabezpieczenie i nawet jesli do wytrysku nie doszło w srodku , przez płyny mozna zajsc w ciaze, minimalne szanse ale zawsze jakies sa, ja proponuje zrozic test.

Gość hestyjka242
Okres spóźnia mi sie 5 dzień, zwykle mam cykl 28 dni, miesiąc temu tez okres spóźnił się 6 dni ale jak dostałam był normalny taki jak co miesiąc intensywny i trwał 5 dni, Kochałam sie zmoim chłopakiem w przed dzien ostatniego okresu i w dzień po planowanym terminem tej miesiaczki bez zabezpieczenia. Dni płodne zazwyczaj czuje i były one mniej więcej w połowie cyklu. Moje objawy sa takie jak zwykle bolesne piersi pobolewa mnie brzuch ale okresu nie mam, cały czas o tym myslę i się zamartwiam :( nie jestem gotowa na dziecko:( duzo czytałam na różnych forach i juz jestem tak skołowana że sama nie wiem...pomóżcie może Wy :(

Gość dizy b:)
mi się okres spóźniał 21 dni ! czaicie ? ale wkoncu dostałam, nie wiem jaka była przyczyna no ale coż, chlopak zapewniał mnie ze nie mam czego sie obawiać bo ani razu we mnie nie skończył, a ja jednak mialam jakieś wątpliwości i się martwiłm ale jak widać można mu ufać pod tym względem ;) teraz po okresie wybieram sie do gina po tabletki bo nie mam ochoty już przeżywac tego co przeżywałam

Gość malineczkaaaaaaadd
hestyjka i co dostalas okres??